Infectiile streptococice respiratorii (cu streptoc

Infectiile streptococice respiratorii (cu streptoc | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Infectiile streptococice respiratorii (cu streptococ)
Indiferent cat sunteti de atenti si grijulii, copilul dumneavoastra va face multe infectii respiratorii pana se face mare, iar unele dintre ele vor fi probabil faringite streptococice. Cititi mai www.desprecopii.com/info.asp?id=1427" target="_blank">departe aici.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviane spune:

Buna ziua,am o fetiat de 4.1/2 ani si pana in februarie de cum a inceput gradinita a fost tot cu gripa,raceala,rosu in gat,si tot tusea....niciodata febra.Pana la urma i-am facut un test de alegie ca sa descoperim tusea,si din februarie este sub un tratement cu Cingular si Aerius ,de atunci se duce zilnic la gradinita si nu am mai avut aceste problme.
Dar,de cateva zile a inceput sa tuseasca iar,noapte-zi,uneori e seaca alte ori vrea sa rupa(intelegeti).De unde sa stiu eu,ce medicamet de tuse sa-i dau? Doctorul de familie mi-a zis SINECOD(niciodta nu am auzit de acest medicament),iar doctorul alergolog s-i dau ERDOMED. Sunt 2 lucruri diferite,ce sa fac?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mardug spune:

buna ziua
as vrea sa stiu daca gentamicina injectabila in cazul in care nu am posibilitate sa o administrez intramuscular sau intravenos , o pot administara pe cale bucala( sa beau fiola de gentamicina)
este singurul antibiotic pe care-l am la indemana

Mergi la inceput