PRIETENE FARA TITLU (9)
Raspunsuri - Pagina 20
J G spune:
Fetelor help.
Vineri seara vomita (a 5-a oara in viata ei) apoi fara chef, fara pofta de mancare.
Sambata dimineata febra peste 39, bag supozitor cu novocalmin, revine la normal, fara pofta de mancare, kk de 3 ori al treilea moale de tot. Febra din nou seara, mai mica.
Azi dimineata febra mica, un kk moale si adineauri vomat in jet mancarea medigerata, intreaga. Nu mai vrea sa pape nimic, doar bea apa. E miorlaita dar nu moale, se joaca, rade, mai miorlaie...
Pana ajung la pediatru ce sa-i dau? Ce poate fi??
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
monica70 spune:
JANI suna a enterocolita asta.Daca ai Smecta pentru diaree si Hidrasec sau alte saruri de rehidratare da-i neaparat.Cand vine pediatra? Nu e bai ca nu mananca,bine ca bea apa.Dar cand va incepe sa manance, da-i un pic mai de regim,orez,morcovi etc.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
J G spune:
Moni nu stiu ce sa zic de diaree ca a avut ieri 3 scaune si azi unul. Cred ca e ceva problema la stomac, mancarea era nedigerata. Si febra?
Poate o viroza?
Deocamdata vrea doar iaurt de baut si covrigi. Restul nimic (ieri a refuzat snitel, imagineaza-ti, viata ei).
Habar n-am de pediatru ca nu l-am vazut de un an jumate... maine il sun.
monica70 spune:
JANI de obicei astea se manifesta cu febra mai mare sau mai mica,e un fel de "viroza la stomac",sau cum sa ma exprim.Febra mai mica poate aparea si doar de la deshidratare.Daca mai vomita iar asa rau si face febra, mai bine pune mana si cheama ambulanta,sau fugi cu ea pana la urgenta,pana nu te prinde noaptea cu ea asa.
Importanta e hidratarea,sa bea orice, dar in cantitati mici odata,ca altfel iar vomita.Covrigii sunt super buni acum,stie ea ce sa aleaga
Diana o singura data a avut ceva asemanator, anul trecut la Moneasa,diferenta a fost febra doar 38 si i-a trecut practic fara nimic in doua zile,ca nu inghitea nici un praf din ala,vomita tot ce o obligam sa ia ... A zis medicul ca a fost o simpla indigestie si febra era de la deshidratare.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
J G spune:
Moni merci.
Nu e cazul de deshidratare dupa un kk si o varsatura, plus ca bea apa incontinuu.
Vedem ce recomanda farmacista (s-a dus Cristi) si maine daca nu e ok la pediatru.
Sigur nu e ceva grav ca se joaca, rade... sper sa-i treaca repede.
monica70 spune:
Vad ca si Diana si Carla sunt mai carnivore,a mea nu se omoara mai deloc dupa carne.Gusta cate un pic,dar atat.
Are la termometrul de frunte cca 37 ,dar s-a dus afara cu mami acum,bine ca s-a dus ca nu am putut vorbi nimic cu mami de ea,striga aiurea in nestire 
A mancat niste supa de pui cu galuste de gris si atat.In schimb a cerut "pestele" (capsula cu ulei de peste) si cavitul
Stie ca dupa ala urmeaza cavitul de-aia era asa de dornica.Macar nu mai trebuie sa tinem noi minte,ca ne aminteste ea daca nu a luat intr-o zi portia ...
Nu stiu ce are,ca tot a proasta vorbeste mai nou 
Acum i-a zis lui mami ca se uita ca o ratza!!! (LATZA)
Daca nu i-a intrat ciorapul cum trebuie,a strigat nervoasa: "OOOO MAI CIOLAP,TE DAU LA GAINA!"
Cand a atins-o Ghita din greseala cu cotul (erau in pat),i-a strigat: "EIII !!! TU SCOTI OCHII LA MINE! VEZI CE BOLAND ESTI!!!?"
Nici nu stiu ce sa fac de multe ori,sa rad sau sa ma enervez ...
JANI sa intri sa ne mai zici cum e Carla! Totusi daca e deja de vineri asa si nu s-a agravat,poate ii trece si ei "de la sine" . Daca nu mai are scaun moale,nu ii da smecta cum ti-am zis.Asa a fost si la Diana:initial vreo 3-4 scaune moi apoase,pe urma doar a vomitat tot ce inghitea si n-a mai facut kk decat normal,dupa ce si-a revenit.
Ingrid S spune:
Jani, Smecta si Hidrasec, tot ce ti-a spus Moni. Este o viroza intestinala, sa manance ce poate, fara lapte ar fi ideal. Daca mai vomita, sa-i dai apa sau suc cu lamaie si zahar, dar nu imediat, dupa vreo jumatate de ora. Lasa-i stomacul sa se linisteasca.
Banana, branza dulce si orez. Astea sunt bune.
Neaparat s-o duci la pediatru.
si asteptam vesti bune!
Moni, corecteaza fata de cate ori se exprima aiurea, adik "tu la mine" etc. Sa vezi ce iute prinde si intr-o saptamana, maxim doua va vorbi corect. Si sa nu razi de ea...ai o fetitza sensibila. 
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Hai ca am facut subiect nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125970
Bine ca mai stiu cum se face de cand nu am mai pus mana ![]()