PRIETENE FARA TITLU (9)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
Buna dimineata si de la mine!
INGRID aoleu,cred ca nici eu nu as avea chef de atata dute-vino ,adica asa avea,doar daca n-as avea nicio treaba acasa.
M-a sunat azi italianca,administratoarea firmei la care voi lucra, ca ne vom intalni abia pe 4 septembrie dupa amiaza,sa discutam . Vine mai tarziu decat programase, dar va sta in continuare toata luna cu mine si sa nu imi fac probleme ca-s platita de la intai septembrie incepand
Deci mai castig trei zile
In plus, sunt cu astia vechi pe cap,telefoane incrucisate
,mai dau cate o fuga pana la birou - azi nu cred,poate maine. Azi am de gand sa ma ocup de actele de-acasa.
Vad ca Emma si Diana de Ingrid sunt in continuare cu puzzle,a mea are in schimb niste ocupatii ... mama-mama!
A devenit pasionata de imbracat-dezbracat papusi,de intins prin casa cearceafuri,paturi,perne,batiste
Cica face paturi la papusi ,se mai culca si ea cu ele.Face gradinita cu ele,le hraneste,le pune pe WC si olitza,le mai citeste povesti - azi mi-a facut circ ca de ce nu i-am cumparat cartea cu Gulliver cum i-am promis
Am in drop4 vreo 4 filme demonstrative - da' acolo stransesem de prin casa grosul boarfelor,deci va imaginati cum arata inainte (ieri a dormit la amiaza pe jos cu papusile,numai asa a vrut!!!!
)
Acum merg sa o echipez ,ca o scoate taica-su pe-afara.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Ma suna acum Ghita sa imi zica,cica ajungand in dreptul unei cofetarii,il intreaba Diana: " NE OPLIM LA O CAFEA SI IO LA UN SUC?" 
![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Helau pe unde bantuiti?
INGRID ce face Diana ta,sigur e cu tine?
Nu de alta,dar tocmai am auzit printre vorbaria fiica-mii ceva gen " HAI AICEA ,DIANA CEALALTA!" Se pare ca nu doar cu papusile vorbeste
Peste jumatate de ora o ia mami sa mai stea afara la ei la bloc.Eu m-am afundat in conta,s-a cam adunat iar,mai ales mi-e groaza ce-o fi pe cand incep serviciul 
Eu tot n-am priceput cu vaccinul ala,de ce i-l faci daca nu-i obligatoriu,doar pentru ca asa ti-a sugerat pediatra? E si scump ca naiba! Sper macar sa isi faca ok efectul,parca e si pentru otite,nu? Daca e asa,tu cum ai avut probleme cu ea ,e de inteles ...
Ingrid S spune:
Pe unde sa bantui, mai Moni? Abia acum am venit de afara cu Diana. Mi-a facut o crizuta de vreo 20 de min, ca soacra-mea a vrut s-o ia in brate..cu muci si lacrimi si zbierete..asta dupa ce i-am luat bicicleta, in sfarsit! A gasit sotul roz cu lila, merge...
Eu banui ca de fapt cauza plansetelor e alta, am pus-o pe bicicleta si nu invartea din pedale..i-am spus ca, daca stiam ca nu e in stare, nu-i luam. E foarte sensibila, nu mai fac asta alta data, adika n-o mai cert pentru asa ceva. Ca mergea foarte bine imediat dupa criza, e alta poveste...s-a ambitionat fata sa-mi demonstreze ca poate. Cateodata mi-e teama ca o solicit prea mult...dar daca nu e in stare sa accepte niste critici, rau va fi de ea, altii n-o vor tine in brate ca mine!
Prevenarul i-l fac si pt otite si pt meningite si pneumonii...iac-asa! Ma costa, asta e..mai bine previi decat sa tratezi! ![]()
Ma duc sa ma schimb si sa ma pregatesc de culcare. Inca n-am decis daca mergem la Garana sau nu...am niste nervi..
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID e foarte fain la Garana,asa am auzit,ca mergea acolo des prietena-mea Laura.Cand mi-oi lua masina, poate bagam si noi o tura.Fain ca in sfarsit i-ai luat bicicleta,o fi super uzata cred la cat ii place Dianei tale! Si pe Diana a scos-o acum cu bicicleta,dar parca vad ca deja e abandonata si ea se joaca cu MALA SI ELIC (Mara si Eric) ca de obicei.
Da' ce, deja te culci??? Studiaza prognoza vremii si mergeti daca e vreme buna,altceva tot n-aveti de facut in We,nu? In schimb eu am din plin 
monica70 spune:
Ha ha se pare ca totusi merge Diana cu bicicleta, mi-a zis mami ca o fugareste de nu mai poate tine dupa ea,asa viteza baga.O mai lasam sa se desfasoare si la 22 merge taica-su dupa ea,sper sa nu fie prea obosita ca vreau sa ii fac si baie.
Acum astept sa vina baiatu' sa manevreze ceva pe la PC,sper sa mearga mai ok dupa aia.
monica70 spune:
Bre INGRID vad ca te distrezi de zor prin drop,da' macar niste poze de pe la Dunare tu de ce nu pui? 
Ce-ati hoaratat cu plecarea?
Ingrid S spune:
Moni, poti sa stii ca ma distrez!
Hai ca pozele ca pozele, dar filmele...ce poate sa scoata din ea Diana...
Sotul tot intreba la pozele cu strandul: unde e asta? Pai unde, in Arad...
Tare dulce e Dia in poze, una super e aia cu voi doua imbracate la fel, in albastru! 
Nu stim daca mergem inca. Se anunta ploaie, n-am chef sa stau inchisa in camera. Mai bine acasa..
Eu am pedepsit-o pe Diana, pt criza de azi, n-are voie ciocolata si computer 3 zile. La fel o sa fac pt toate crizele. Macar sa stie de acuma ce o asteapta.
Ma duc langa ea, mi-e un somn de nu vad bine.
Noapte buna fetelor! 
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Hei da' daca filmam dezastrul complet din casa? Ca intr-o dupa amiaza am intrat in casa si erau insirate cearceafuri si aleze de pe hol pana in dormitor,iar dormitorul era acoperit pe jos cu paturi,perne pe care tronau maldare de papusi si plushuri 

Si ce mai bate din gura in timp ce e asa ocupata,nu mai zic ...
Am vazut si eu ca maine se anunta ploaie,sambata inorat ,doar duminica soare.
Lasa mai pedepsele pe asa termen lung,nu cred ca are rost inca.Mie mi-a facut Diana aseara o criza.Statea pe canapea in brate la Ghita si impingea cu picioarele pe cablurile de la PC.I-am zis sa nu mai faca asa ca nu-i voie (tocmai ma chinuisem inainte cu o ora sa le aranjez ca erau miscate din loc iar ... se decuplasera tastaura si monitorul de cat manevreaza pe la cabluri) S-a uitat in ochii mei provocator si a continuat (de obicei asa face
).I-am mai zis odata si cand a continuat sa impinga - i se pare amuzant sa ma enerveze !!! - mi-a sarit tzandara si i-am zis sa treaca la coltz.N-a vrut,am luat-o pe sus,a inceput sa zbiere,eu o puneam la coltz,ea zbiera mai tare si se zbatea,se agata de piciorul meu si se tavalea pe jos
Pana i-am zis ca m-am saturat de fitzele ei si daca nu termina si isi cere iertare sa mearga afara din casa pe hol
Cand ajungeam la usa, se zbatea sa nu o scot,daca o intrebam daca mai face asa prostii raspundea ca DA!
Am inchis-o pe urma in dormitor in loc de coltz,dar mai sa darame usa asa tragea de clantza
asa ca n-a stat 2 minute acolo ... Dupa care am cedat si m-am trantit in pat in dormitor si am zis ca nu mai vorbesc cu ea,daca nu isi cere iertare.La care tot miorlaind in continuare,vine si se lipeste de mine zicand : "MAMI? CE FACI?" Eu tot suparata,ma rog ea deja se calmase, da' tot nu si-a cerut iertare si precis data urmatoare iar face exact contra ce o rog sa faca / sa nu faca
Pai n-are decat sa le mai enerveze si p-alea de la gradinita ca mie mi s-a acrit
N-o mai apuca asa de des,da' si cand o apuca sa te ti nene!
Daca ii zic de exemplu ca nu e voie ceva,se miorlaie cu:"DA IO VLEAAAU!" sau "BA 'E VOIEEEE!" Astea-s "argumentele" ei.
Aoleu cat e ceasul,am plecat la culcare si eu.
Noapte buna!
monica70 spune:
Saluti,in sfarsit am ridicat talonetele Dianei,vad ca sunt f.putin inalti,sper sa nu se prinda ca am modificat ceva la adidasi ![]()
Am si noutati,de prietena aia din copilarie,ca i-a povestit azi sotul ei lui Ghita tarasenia.Cica anul asta a mai angajat o tipa si pe ea a scos-o definitiv de la lucru,deci nici macar 1-2 zile pe saptamana nu mai avea ocupatie.Si s-a apucat fata de cursurile de masaj si reflexoterapie unde a dat de tipul ala,cred ca fac si ceva cursuri gen yoga,lupte si din astea (ala are centura neagra si preda la cursuri de-astea),cert e ca are creierii cam spalati la ora asta
A plecat noaptea lasand doua bilete unul lui,unul fetei si luand jumate din banii (destul de multi) din casa.Si a lasat telefoanele,deci oricum nu as da de ea decat la maica-sa eventual.Concluzia e ca prea multi bani si timp liber strica la cerebel
Si zicea Ghita ca era "fata de casa" ,era da, dar ... matza blanda zgarie rau.O sa vad io faza cand ma intalnesc cu ea,ca mi-e mie jena de jena ei
Imi pare rau ca a dat-o in halul asta cu bata in balta
Nu ma asteptam deloc la asa ceva.
Noa ca v-am plictisit destul,ce sa mai zic,ca nu prea am ce,Diana e in pat deja,sper sa adoarma,ca a atipit in masina pe drum.E cam obosita de circulatul prin oras.La clinica de unde au ridicat talonetele i-a zis lui Ghita: "IO AM MAI FOST AICI CU MAMI" .La banca a vazut fotografia fetitei unei prietene ce lucreaza acolo si de cum a venit acasa a zis sa mergem la ea (la fetitza) .
Aaaa uitam,fraza memorabila de azi dimineata: Zice catre papusile de la "ghidinitza" ei: "TOATE PAPUSILE SA ASCULTE PE MINE,CA IO SUNT DUOAMNA! "