Aspirante optimiste > 20 (332)
Raspunsuri - Pagina 5
mara2008 spune:
ar fi prea frumos mihaela...am dureri de sani ...dar ma doare burta cam ca la CM...doar ca ma ia ma mai lasa ..din cauza asta cred ca mai degraba e cm!!!La tine cum a fost ...ai avut simptome de CM in data in care tr sa ti vina?
mihaelacg spune:
mara, la mine asta e a 4-a sarcina....si la toate am avut simptome de cm...dureri de sani, de burta...de sale.........
numai ca la sani e mai mare un pic durerea
5+
mara2008 spune:
Si la mine la sani e mai mare...adica m am trezit azi nopte din somn sa schimb pozitia ..ceea ce nu i se intampla deobicei!!!Sa inteleg ca mai pot spera inca!!! Multumesc mihaela!!!
Trebuie sa plec acum dar va promit ca intru sa va spun ce s a mai intamplat!!! PuP!!
Si multa bafta anidaz!!!
anidaz spune:
O nuu,Mihapet ,eu nu declar nimic inca,fiindca nu vreau sa dezamagesc din nou,asa ca nu spun ca sunt graviduta pana nu vad la eco,fiindca se pare ca am si chist si asta pozitiveaza testele.Mai asteptam ,bine?
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Mara,
si mai fa si maine test,poate chiar e bebe
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
klaudiaG spune:
Miha
esti o dragutza............dar sincer cred ca a fost doar autosugestia.........nu de alta dar acum nu mai am nimik.........
Maradin cate spui tu pare intr-adevar sarcina. Sa dea DD sa fie si sa te bucuri de ingerasul tau 
Anidaz

bine rau arata prajiturica........nu ne dai si noua o bucatica
??
mihaelacg spune:
anidaz, m-ai "omorat" cu prajitura.
arata demential....o fac si eu cand ajung acasa, desi nu e bine, ca sigur o terminam imediat....asta nu-i prajitura care sa reziste multe ore
5+
noname spune:
Buna fetelor!
Eu sunt pe ultima suta de metrii cu pregatirile.
Sunt pe aici.............mai vorbim
Pupicei la toata lumea!
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
anidaz spune:
Ba va dau ,o fac mare-mare si va dau si voua,bine?![]()
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
noname spune:
Vreau si eu preajiturica!!!!
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png