Aspirante optimiste > 20 (332)
Raspunsuri - Pagina 19
anidaz spune:
Am vazut poza,e foarte clara,al meu de azi nu e asa clar,e tot ca cel din poza de vineri seara,deci ar fi trebuit sa fie mai rosu.Nu mai pot de atata tensiune,chiar astept sa vina ziua in care ar trebui sa apara rusii si atunci voi sti cu siguranta daca e sau nu bebe.
In aceste momente scriu si ma frec pe sfarcuri ,scuze de detalii,asa de rau ma mananca si ma ustura in acelasi timp.
test nou facut vineri seara
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
monna3 spune:
ia uite...Anidaz...ai o groaza de simptome, nu cred ca nu ai bebe acolo in burtica ![]()
Monica, sper in curand 
http://tt.lilypie.com/a4Fhp3.png
anidaz spune:
Monna daca n-as vorbi cu voi cred ca as innebuni.Ma termina psihic simptomele astea ,va rog sa ma credeti ca sunt atat de multe noi incat chiar cred si eu ca e bebe ,dar de ce acum cu 4 zile inainte de ciclu nu este mai rosu,oare elimin putin hcg sau chiar e de la chistul ala si de aia se mentin asa pale.
Stiu ca nu-mi puteti raspunde la asta dar o va face doctorul luni daca nu vin uratii duminica.
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Oricum ma bucur pentru Oana,a trecut prin destule necazuri,era cazul sa-si intoarca Dumnezeu fata si inspre ea .
Doamne ce-mi bate inima ,o simt in tot corpul de emotie ,parca ar fi fost testul meu ,Oanaaa,Oanaa ia-ma si pe mine,

Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Azi sunt mai sensibila fiindca e ziua surorii mele mijlocii si sufar ca nu pot fi langa ea decat virtual ,ea sta in Germania.As fi vrut s-o strang in brate si sa-i urez tot binele din lume ,dar nu pot decat prin camera web.E foarte greu sa ai persoanele dragi asa departe.
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
monna3 spune:
Anidaz, fii optimista, o sa mergi si tu cu Oana la odisee la mamici de ghiocei martie-aprilie 2009
...cand ai avut UM? poate vei naste de ziua mea ![]()
Monica, sper in curand 
monna3 spune:
eu mai am 7 zile pana cand ar trebui sa-mi fac test, dar inca n-am nici un simtom asa ca nu prea imi fac sperante luna asta, poate luna viitoare. oricum daca nu e bebe luna asta o sa merg sa-mi fac si eu analizele de baza ca sa fiu sigura ca totul e ok
Monica, sper in curand 
anidaz spune:
UM a fost in 29 iunie ,sa-ti fie gura aurita,
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Kitzy dintr-o singura portie iese asa groasa si da floricelele colorate le-am facut din caramele sugus,ideea apartine tot unei fete de pe culinar ,sunt geniale fetele de-acolo in ale prajiturilor si nu numai.Cazi pe spate cand vezi ce iese din mainile lor
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
oanaiacovita spune:
Fetele va multumesc!!!
Sincer am niste emotii cat casa...nu va dati seama...
Am facut testul sa imi confirm mai mult..am simtit ca as fi...e ciudat dar stiam.
Mai mult de gura Alexei l-am facut, pe care o pup si ii multumesc ca m-a suportat.
Simptome am si le stiam din Ianuarie de cand am pierdut.
Primul care mi-a dat de gandit a fost o durere puternica la ovarul drept, de care imi aduceam aminte de la Alexa...ea mi-a zis atunci sigur esti...
Cine sa o creada?!
A urmat tziut de urechi zilnic, ce am patit si in Ian si apoi greata...semn ca tensiunea mea o lua razna.
Apoi durerile de sani, insuportabile noapte. Nu mai puteam dormi pe burta...si e pozitia mea preferata...
Pishu noaptea...la mine doar daca papam pepene, si zilele astea nu.
Mi-am luat inima in dinti si mi-am luat tb-ul...37, 3 zile la rand...
Prea multe simptome sa fie in capul meu...si mi-am luat test. L-am facut la ora 3 dupa masa, dupa 3 pishu si in z24...
Cand am vazut ca a aparut linia a 2, pala cum e, nu mai vedeam in fata ochilor...eram atat de fericita..
Acum nu-mi ramane decat sa ma
ca DD va avea grija de mine de data asta.
Maine dimineata repet testul si apoi sun dr.
De acum cu Doamne Doamne inainte...

Oana
Luna asta vin 

noi2
Speranta moare ultima...