Aspirante optimiste > 20 (332)
Raspunsuri - Pagina 17
klaudiaG spune:
Anidaz eu sunt pe aici doar ca am foarte multa treaba 

si nici un chef pe vremea asta...............
Maria_K spune:
Anidaz
raspund prezent la apel!
mi-e zilele astea mi-a fost cam rau, asa ca mai rar cu intratul pe net. azi trebuie sa merg la medic sa aud inimioara ingerasului meu.am mari emotii. sper sa nu mai trec printr-un esec!
am vazut testul tau si eu zic ca sigur e un bb acolo. e mult mai pronuntat ca si ultimul. asa erau si ale mele. abia mai tarziu s-au mai inchis.
abia astept sa vii cu mine si la odisee .
inca un pupi pt o fata draga
Maria
7+
vine bb!
Pozele noastre
anidaz spune:
Mariak 

sa vii cu vesti bune.
test nou facut vineri seara
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
Papushiyka spune:
Pai tocmai asta e anidaz, ca nu cred ca e chiar ca albusul...Pentru ca e mult mai lichid si nu la fel de vascos...Dar a fost in cantitate destul de mare ieri...Infectie nu cred ca e, ca simteam ceva inconfort...Doar daca nu m-oi fi procopsit cu vreo candida dupa tratamentul cu antibiotic, pt metroanexita

.Aveti idee cum se manifesta candida?Eu sper sa nu fie asta...
Papushiyka spune:
Mi-am facut dozarile hormonale in luna mai, dar nu erau chiar groaznice.Erau la limita, incat medicul nu a putut sa spuna cu precizie, daca am sau nu ovulatie.Cred ca voi face monitorizari, mai trebuie sa ma hotarasc la ce medic...
laurraa spune:
Neatza fetele si multumim de cafea Klaudia.
Daria, bine ai venit la noi si sedere cat mai scurta. Sa stii ca perioada de ovulatie difera de la organism la organism.Cunosc fete care au ramas insarcinate in Z16 sau chiar 18....Din Z13 te astepti la orice sau chiar mai devreme cum cred ca a fost in cazul tau.
Anidaz, daca simti ca te ustura sfarcurile (trebuia sa o zic direct c
) si sunt fierbinti e clar.Asta e cel mai pronuntat idiciu.Eu asa am patit la sarcinile mele.Si asteptam si rezultatul nu-i problema....dar stiu ca e cu II.
Maria_k, chiar ma gandeam la tine si nu stii cat ma bucur ca esti bine.Stai linistita si nu te mai gandi la aspecte negative caci totul va fi foarte bine!!!!!
http://tt.lilypie.com/h6uap3.png
Laura
mihaelacg spune:
neata fetelor
eu is un pic mai puturoasa
sunt inca in pat, ma doare mijlocul de la vreme si un pic in partea stanga, de la chist cred
daria, bine ai venit in gasca noastra, sa stai cat mai putin la
si o sa se ia si la tine cat de curand
toate fetele
bea, pe echo am dat 50 ron, preturile is mici din ce-am vazut eu, insa echo e ff vechi, e din ala mic, cu un monitor f mic
asa....nu prea am ce sa-ti zic de dr.eu i-am zis ca am pierdut 3 sarcini, si la 2 minute ma intreaba daca am mai fost insarcinata.
eu m-am bucurat ca l-am vazut pe bb mic
ea o fi altfel dr-ita.poate femeile is mai sensibile si mai interesate, eu stiu?
5+
mihaelacg spune:
maria, asteptam vesti de la tine dupa ce vii de la dr.
o sa fie un mment tare emotionant
anidaz, mai baga si tu un test,plizzzzzzzzz
5+
jasmi spune:
salutare fetele!
raspund si eu la apel, sunt pe-aici si va citesc din umbra.
Am lipsit putin sapt trecuta, dar am citit din urma
Mihaela, Silvi felicitari si va doresc sarcini usoare si pana la capat si bebelusi frumosi si sanatosi
Si tie, Anidaz multi
-ici si sa speram ca e bebe acolo la tine! Mie testul ala mi se pare destul de clar, sa dea DD sa fie bine de data asta!
Fetele noi, bine ati venit! si sa va indepliniti cat mai curand visul!
pe toata lumea!
Jasmi
10+
way to go
BB
kitzy spune:
Hello! Hello!
Daria bine-ai venit si sa stai cat mai putin pe aici!
Anidaz merci de pont, mi-am notat-o. A ta a iesit foarte frumoasa, chestiile alea colorate tu le-ai facut? Arata super.
Jasmi mai trimite-mi odata id-ul cu care esti logata la sercivi ca l-am sters din greseala, mii de scuze 
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)