Aspirante optimiste > 20 (332)
Raspunsuri - Pagina 15
mihapet spune:
la tb nu ma pricep nici eu, si sincera sa fiu, nici eu nu nimeresc in fiecare luna ovulatia, si numa ma enervez, asa ca ma duc numai la monitorizari la dr. in perioada fertila si iau niste pastile de stimulare ovariana si atat. eu cred ca poti ovula si in z16, chiar dc ai un cm de 29z, dar, poate ne raspunde cineva maine la intrebarea, asta, ca sa nu te bag prea tare in ceata!
mihapet spune:
eu acum ma chinui sa-mi copiez niste poze din tel mobil in calculator si sa le pun pe forum, insa imi cam prind urechile pe aici

Papushiyka spune:
Tu cat ai cm?Pai cred ca in ziua 15-16 ar trebui sa ovulez la un cm de 29...Pentru stimulare ce iei?Si eu cred ca tot la asta voi ajunge daca nu ovulez nici luna asta...
mihapet spune:
eu am un cm ffffffff neregulat, de ex acum sunt in z48 si nici urma de cm. asa ca iau duphaston 5 zile 10 tablete si dupa 2 zile imi vine. trebuie sa-l fortez

. si pt stimulare ovariana iau clostylbegyt. asa mi-a dat dr, insa am facut luna asta pauza, ca a fost pre mare doza si luna asta voi lua doar jum tratamentul.
Papushiyka spune:
Si nu te-ai ingrasat de la closty?Mie imi vine ciclul, dar degeaba daca e doar endometrial, si nu ovulatoriu...Mi-e asa teama de closty ca o sa ma ingras...Deja sunt cam plinuta!Nici utrogestan n-am luat, teama fiindu-mi....
mihapet spune:
ba da, am pus 6 kg, dar nu am ce face! pt bb fac orice, numai de-ar veni, ca uneori stau si ma gandesc ca numai pe mine nu ma binecuvinteaza Doamne Doamne cu un copilas! chiar m-am ingrasat, si toata lumea crede ca din cauza ca nu-mi trag mancarea de la gura! dar nu pot sa strig in gura mare din ce cauza m-am ingrasat. oricum eu nu am fost prea grasuta inainte, aveam 52 kg si 1.60m, iar acum am 58kg, deci nu exagerat, dar nici supla nu mai sunt! AVANTAJE si DEZAVANTAJE
Papushiyka spune:
Eu am 60 de kg la 1.65.Nici eu nu sunt prea supla.De cand faci tratament cu closty? Iti da pofta de mancare sau te-ai ingrasat pur si simplu?Eu sunt pofticioasa si fara "ajutoare"![]()
klaudiaG spune:
Neatza fetele!!!!!!!!!!!!

Haideti la cafelutza

sau un suc natural,laptic,ceai ce vor gravidutzele ca sa evite cafeaua
klaudiaG spune:
Daria bun venit printre noi
!!!
Cat despre intrebarea ta cu ovulatia............sa stii ca depinde.Adika e posibil sa nu ai ovulatie in fiecare luna. Cel putin asta mi-a spus mie doctorita mea. Cred ca cel mai bine te-ai duce la un doctor sa o monitorizezi pt 2-3 luni ca sa stii sigur ce se intampla.