[bang] CE SA FAC?!
Raspunsuri - Pagina 4
oana_s spune:
quote:
citat din mesajul lui roxy
scuzati-ma ca intervin da vad ca atatea sunteti de partea bietei fete ratacite, ca nu ma pot abtine...Una e sa te ajute la nevoie, si cu totul altceva e in cazul asta.Dupa umila mea parere numai in nevoie nu e ea acum.Deci sa nu confundam problemele si suferintele unui prieten , pe care da suntem alaturi de el ca prieteni si ce face aceasta femeie, careia nu-i pasa de proprii copii , macar sa-si fi aranjat intalnirea dupa ce-i ducea acasa si-i lasa cu cineva,dapoi sa-i pese de altii...
roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
eu una nu vorbesc de "biata fata ratacita" si nici de moralitatea actelor ei, spun doar ca e PRIETENA ei cea mai buna. Am si eu o "cea mai buna prietena" si pentru nimic in lume, nu i-as spune asa ceva sotului ei, niciodata.
Oana si Mara 11.08.2004
ocebine spune:
Mai, da ce rele sinteti!!!!
Poate d-aia n-am asa multe "prietene"...
Auzi tu, are amant si nu se poate dormi noaptea de framintare...iar altele vor capul nevestei pe un par ascutit
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
violeta69 spune:
acu' pe mine tare ma framanta o intrebare
daca prietena a vrut sa fie prinsa?!
ca ce naiba raspunzi la usa stiindu-te cu musca pe caciula?
daca la usa nu era prietena cea mai buna si era sotu
ma gandesc ca ea chiar isi doreste sa nu mai tina ascunsa "iubirea asta" ratacita si uite s-am ivit momentul sa o spuna...indirect...
da' ramane cealata intrebare ..ce se facea daca aparea sotu' ?!si-l vedea pe musiu in chiloti?!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
roxy spune:
nici eu nu am sugerat sa-i spuna sotului prietenei sale ceva, ci m-a frapat ca tot prietena e cea cu nasu pe sus, ca de cine e ca ea...vezi iesirea din decor trantind usa, raspunsul in doi peri...
Dar vorba cea, hai sa fim bune, nu rele ...si sfatul meu e sa nu mai aduci nimic in discutie cand vorbesti cu ea, ca si cum nimic nu s-a intamplat, asa cum face si ea.
De ce? Pentru ca e mai bine asa,daca o desparti acum de amant, peste un timp i se pune iar pata "carnala"pe altu, care poate nu e asa norocos ca asta si va fi casatorit.Asa macar isi distruge doar casnicia ei (lucru care nici nu e sigur daca sotul ei nu afla...)si nu si a altuia.
roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
oocristina spune:
Prietena Gabrielei nu trebuie sa se justifice in nici un fel. Faptul ca i-a permis sa afle mai mult decit trebuie este un favor si / sau o greseala. Chiar daca a deschis usa dupa foarte multe insistente, ea a dat navala in casa.
Prietena intima, dar totusi … pina in pat?
Singura persoana careia trebuie sa dea socoteala acea femeie, este sotul ei. Atit. Nici macar mamei sau tatalui, surorilor, etc. Poate cind totul se va duce la vale, va vorbi si cu ei. Doar sa clarifice lucrurile.
Exclus ca ar trebui sa se justifice in vreun fel prietenilor ei. Sa vorbeasca despre asta, sa ceara pareri, ajutor / incurajari, da. Dar in nici un caz sa se justifice. Pina la urma, vecina nu ii este cu nimic datoare Gabrielei.
Chiar trebuie sa ne pazim de acum sa nu ne injunghie prietenii?
„Si tu, Brutus?”
Happy_in_TO spune:
hahahhaha... uite tu de ce nu poate sa doarma Gabriela!... S-au terminat dramele din viata ta si imprumuti si de la vecini??...
Si pina la urma ce a facut vecina?.. Si-a tras-o cu unu... E treaba ei ce face in privat, cu cine o face si de ce!... Sa-i fie de bine :))
Rufus spune:
quote:
citat din mesajul lui roxanal
...insa..daca are un amant, CU SIGURANTA, ca are si un motiv.nimeni nu-si ia un amant ca "nu mai poate de bine"..absolut nimeni..ptr ca adac totul era bine cu sotul ei, nici prin cap nu i-ar fi trecut sa-l insele...acum..ca el are o problema sau ea are o problema, nu stiu, dar as tinde sa cred ca amandoi au o problema...
Daca tot filozofati, poate incepeti cu ce scrie roxana; fara sa scuz un adulter, sunt multe de discutat inainte de "solutia finala". Plus ce spune vio, daca tipa chiar a vrut sa se demaste? Cum naiba sa apara amantul in chiloti, cand locul lui era sub pat, in dulap sau...pe cal, ca Fat Frumos?
Si apoi, gabriela, nu te chinui...daca sotul tau stie, precis va afla si sotul doamnei...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
liviab spune:
Sper sa fereasca Dumnezeu pe oricine de prieteni care considera oportun sa se indigneze de viata intima a 'prietenei celei mai bune blablabla' pe pagini intregi ale unui forum public.
Un prieten adevarat ar fi discutat toata chestiunea strict cu persoana in cauza (prietena cea mai buna). Si atat.
Lo_li_Ta spune:
Mie dilema cea mai mare mi se pare provocata de faptul ca esti prietena si cu incornoratul.
Clover spune:
Sa taci. Asta daca vrei sa mai fiti in relatii cu ea/ei. Altfel fi aproape sigura ca vei fi bifata drept cauza a nenorocilor din viata lor.
Mi se pare corect sa nu ii iei copiii de la camin ca sa se vada cu amantul, dar mai mult decat atat nu poti face.