Problema cu contul de PayPal

Problema cu contul de PayPal | Autor: Aralia

Link direct la acest mesaj

Salutari tuturor!
Daca are cineva experienta cu platile prin PayPal, va rog sa ma ajutati!
Am bani in contul de la banca, dar nu se vad in balanta de pe paypal.com si nu pot sa fac plati! Trebuie sa fac urgent o plata si nu pot, iar cei de la customer service cica raspund in 2-3 zile...
Daca stiti ceva, va rog ajutati-ma!
Multumesc anticipat!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Banii din contul bancar nu se vad in Paypal, dar poti plati cu ei (atunci cand faci plata se trag si din cont).

Sper sa te ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

cand faci o plata cu pay pal iti vine luat o parte din credit din contul paypal si restul de pe cartea de credit. daca in contul paypal nu ai nimic, atunci toata suma pentru plata se va lua de pe card.

din ce spui tu cred ca ori nu ai cardul abilitat pentru plati online, ori nu ai bagat datele cardului corect! verifica si spun-ne daca ai reusit!

cumparaturi placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Multumesc de raspunsuri!
Cand mi-am facut contul pe paypal in balanta s-au vazut toti banii de pe card. Acum am bagat iar bani pe card ca sa mai cumpar ceva online si nu se vad in balanta si nici nu pot sa efectuez plata. Am mai platit cu acelasi card, tot prin paypal si tot la acelasi client, deci ar trebui sa nu fie probleme...
Stiu ca ar trebui sa ii traga din cont, dar nu ma lasa, imi da un mesaj de : Authorization failed...
Am tot incercat zilele astea, am vorbit si la banca si e totul ok, cei de la paypal mi-au mai explicat inca odata pasii care trebuie facuti ca sa faci o plata, ca poate am gresit eu...
Mai incerc si maine si daca nu merge, sterg cardul de pe paypal si il bag din nou..

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput