va rog sa ma ajutati!
am vazut pe forum ca se vb despre aecsta boala -borelioza -
tatal meu a fost diagnosticat de curand cu acesta boala tot de dr Rosca
as vrea daca se poate sa aflu si alte pareri de la persoanele care au fost diagnosticate cu acesta maladie
am vazut de asemenea ca este f asemanatoare cu scleroza multipla dar dr mi-a spus ca nu ar fi asta. pe RMN a iesit o imbatranire prematura a vaselor de sange din cate mi-au spus
starea tatalui meu nu e buna deloc ; intr-un an de zile a ajuns sa nu mai poata lega 2 cuvinte. nu se poate concentra , practic nu se mai poate discuta nimic cu el . sunt disperat dr mi-a spus ca se va reface in timp dar nu stiu ce sa zic , imi e teama sa nu fie scleroza pentru ca am inteles ca acesta boala nu are leac
astept un raspuns va multumesc
Raspunsuri
danitin spune:
Oana, cred ca cea mai in masura sa-ti raspunda la toate intrebarile tale e Mariaa, asta e niknameul ei. Deocamdata e plecata la Bucuresti cu mama ei, bolnava de aceiasi afectiune. Zilele astea trebuie sa se intoarca. Daca nu iti este greu, da-i un PM sau intra in zilele urmatoare pe subiectul de la Timisoara, impreuna - la prieteni dintotdeauna, unde o gasesti... ea a trecut prin foarte multe cu mama ei din cauza acestei boli si, ca tot patitu-i priceput. Multa sanatate tatalui tau si sper sa te poate ajuta Mariaa.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Sheannamp spune:
Bine ai venit pe [dc} si multa sanatate tatalui tau!
Despre borelioza se discuta pe larg in cadrul acestui topic, ajuns la capitolul 2.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121460&whichpage=1
Voi copia si mesajul tau in cadrul lui si fii sigur ca vei primi multe raspunsuri pertinente!