afectiune sau tic? ajutati-ma

afectiune sau tic? ajutati-ma | Autor: iulia1977

Link direct la acest mesaj

baietelul meu (4,5 ani)are in ultimul timp un fel de a trage aer in piept care ne cam ingrijoreaza. deschide gurita cand respira si trage aer cu putere, ca un fel de oftat. acest oftat apare uneori mai des, alteori la intervale mai mari de timp.
o cunostinta a venit cu ideea ca ar putea avea un deficit de oxigen din cauza unor presupuse afectiuni la inima.
nu prea cred sa fie asta, ma gandesc ca s-ar manifesta si in alt mod decat asa. dar mi s-a cuibarit ideea asta si nu mai scap de ea. va intreb si pe voi v-ati confruntat vreodata cu asa ceva? ce credeti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Dar cred ca nu strica o vizita la cardiolog ca sa te poti lamuri.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Asa facea fii-mea de pe la 3 ani si a tinut-o mult si bine. O intrebam daca nu poate respira si zicea ca poate, dar ca asa simte nevoia sa faca. Era un tic. Aparea si disparea la anumite intervale de timp. Cand a mai crescut am incercat sa-i explic ca nu trebuie sa faca asa daca poate respira, doar daca nu poate. Nu am strsat-o spunandu-i de multe ori, ci doar ii reaminteam cand cand in cand ca poate respira. A trecut, apoi a aparut alt tic, isi rica un umar spre obraz. Tot asa i-am explicat si acum e ok, nu mai face. Trebuie rabdare si sa nu presezi copilul ca apoi faca fix de aia.

Sapt trecut am vazut un baietel care clipea f des si tatal lui in loc sa-i explice frumos il intarata: nu mai clipi atat, ori copilul parca-i facea in ciuda si clipea din ce in ce mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Sora mea avea pe la 6 ani ticul cu apa. Intr-o zi ajunsese sa bea 7l de apa. Dr au zis ca ar putea fi diabet insipid
... si am petrecut o saptamana in casa ... si ca sa vezi ca a uitat sa bea apa (ii era dor de mine ca nu ma vazuse de 3 luni)

Multa sanatate!

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

e un tic intr-adevar. am mers la pediatru si mi-a confirmat.
multumesc lui Dumnezeu ca e doar asta, ne cam speriasem.
fetelor, multumesc si voua pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Sanatate puiului.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

merci, asemenea

Mergi la inceput