FIV la Medlife (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Tu vii de la botosani? Mai bine suna la receptie si intreaba ce analize sa ai, ar fi pacat sa pierzi o luna ca nu ai avut ceva. Si sa mai faci si drumuri aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Da,sunt din Botosani,voi suna miine dimineata sa intreb.Este mai bine asa.Tinind cont de virsta mea de 39 ani(impliniti ieri) credeti ca am ales bine aceasta clinica ?Oare mai pot spera ? va multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Ali mult succes in primul rand!
Analizele le poti face in ziua 2-3 , si cele care trebuie sc facute in acest interval sunt: FSH, LH, E2, PROLACTINA, TSH, TESTOSTERON, T3, T4, iar in ziua 21 trebuie sa faci PROGESTERON.
Eu am lista analizelor, date de medici la primul FIV. Pentru mai multa siguranta suna oricum la receptie sa-ti confirme aceste analize, nu stiu daca au mai intervenit schimbari intre timp. Asa cum in lista mea histeroscopia era obligatorie, Daria vad ca nu a facut-o, deci e posibil sa mai fie ceva schimbari la lista, dar oricum aceste hormonale de ziua 3 sunt esentiale.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ali - la multi ani si sa fie cu bebici acest an si pt. tine ! Claudia are dreptate decat sa pierzi o luna mai bine incearca si fa ti analizele hormonale acum; referitor la dna dr. Florica Trandafir, si sigur despre ea este vorba, am fost si eu pacienta dansei din noiembrie 1997 pana . oct. 1998; am inceput trat. in noiembrie si in martie eram deja insarcinata; nu o laud pt. ca am auzit multe lucruri negative despre dansa dar pe mine m a ajutat sa am baietelul pe care l am si care are 9 ani acum; pupici si bafta in continuare !

pup

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Draga 21ali iarta-ma ca m-am bagat si eu in seama pe aici si nu am observat ca nu esti din Bucuresti (si eu te trimiteam sa vorbesti cu asistentele de la MMF ).
Sa stii ca sunt de aceeasi parere ca si claudia_prea: nu are rost sa pierzi o luna. Fa analizele care ti le-a spus ea (am fost luni si exact pe acelea mi le-au facut pentru ziua 3). Pentru ziua 21 mi-au spus ca trebuie facut progesteronul.

Iti tin pumnii sa nu ai prea multe drumuri de facut si sa ne dai vesti bune cat de curand.

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Ali, pe langa analizele aferente, stiu ca o parte din investigatii vor sa fie facute la ei, pentru ca stiu clar medicii care le fac daca nu chiar ei insisi (histeroscopie, eco endovaginala)si sunt convinsi ca situatia este asa cum apare in buletinul respectiv.

Mergi la inceput

Buna seara fetelor,azi am avut o zi nu tocmai buna si din ce mi-am propus ieri sa fac nu am facut nimic.Nu am sunat la Bucuresti si nici nu voi putea sa fac luna asta acele anze,a intervenit o pbl -am mers de dimineata la spital cu cineva din familie si nu am avut timp si nici nu puteam sa fac acele anze ptr ca nimeni din familie nu stie de pbl noastra de ce nu avem copii.Va multumesc fetelor din suflet ptr urari!Sa va ajute Dumnezeu in ceea ce va doriti si sa fim cit mai curind .Noi vom merge pe 8 la comisie vom vedea atunci ce vor spune d-nii doctori apoi vom merge in concediu iar la intoarcere as vrea sa trec din nou pe la clinica sa fac acele anze.Dupa socoteala mea ar fi a 3 zi de CM si as putea sa incep la ei sa fac anzele.Sotul are oligoastenoteratospermie f severa(500000total imobili,fara cap ,fara coada -este explicatia dr de la laborator)se poate face FIV cu ICSI ?Asta mi-a dat de gindit,de aceea vom lasa sa facem toate anzele la Bucuresti,cei drept m-am plins in mesajele anterioare de drumuri dar uneori sunt ca vremea schimbatoare,am emotii si frica in acelasi timp.fetelor va multumesc inca o data de mesaje ,dar aici cu voi pot spune exact ce simt .VA PUP DULCE PE TOATE!

Mergi la inceput

draga 21ali - ai incercat sa-i dai ceva sotului tau? Ma gandeam la tribulus terestris, maca, etc... Ideal ar fi fost sa ia 2 luni, dar e bun si-asa ca timpul trece si acusi suntem in septembrie - octombrie.

gianina

Mergi la inceput

Buna seara,Gianina da a urmat un tratament, defapt mai multe dar asa dupa ureche.prima data a luat potent power si a crecut nr la 5mil dar imobili,la Iasi dr Onofriescu ia dat undestor fara sal vada pe sot si a scazut nr la 500000.A inceput sa ia de 2 luni potent power,ceai naprasnic, coenzima q10,propolis cu miere de albine ,dar repet a fost dupa ureche,vom vedea rezultatele la Bucuresti.Pina atunci ne rugam sa fie bine,am emotii eu nu mi-am facut niciodata anze asa de multe si imi este frica,ca pe linga ce are sotul sa nu-mi gaseasca si mie ceva.Orice ar fi voi merge pina in pinzele albe ptr a avea puiutul meu in brate.

Mergi la inceput

21ali - din ce am citit pe forum si am experimentat pe al meu sot, urmatoarele au avut efecte spectaculoase: tribulus... si fiolele cu gingseng si royal jeley. Si astea pe langa omega3, zinc, napraznic. Parerea mea este ca pana la intalnirea cu comisia cand sigur il va pune sa repete spermograma, sa-i dai intensiv in dozele maxime mentionate in prospecte. Rau nu au ce sa faca asa ca poate - poate...

gianina

Mergi la inceput