FIV la Medlife (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nzkemi spune:

Florela sa te ajute D-zul, iti urez fffff mult noroc! te astept cu un rezultat pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Florela, bineinteles ca va fi bine !
Daca au rezistat ei la decongelare, in burtica lui mami le va fi tocmai bine
Si eu am facut laparo la Medlife, conditiile sunt excelente, recuperarea buna (prima zi mai rea, dar apoi suportabil) insa ca si concluzie dupa laparo ... zero barat. Nu am inteles ce am, ce nu am, in externare scrie doar ca mi-a deschis greu colul si ca au folosit o sonda, si cam atat,nimic despre ce au facut, restul informatiilor le-am scos cu taraita sau le-am presupus singura.
Am fost cam dezorientata si deceptionata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_alice spune:

pt raspuns fetelor.Poate imi spuneti si mie cat va costat interventia si daca a fost pt trompe sau altceva eu mam uitat la ei pe sait dar nu stiu care este poate ma lamuriti voi.

florela30 sa dea DD sa se prinda samburei ca asta ne dorim cu toate sa vedem || liniute la test

TRYING TO MAKE A BABY !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Fetelor va multumesc pt sustinere.
Goldi, sa te auda Dumnezeu!
alice, laparoscopia este ptr vizualizarea trompelor si eventual curatarea lor si histeroscopia este ptr vizualizarea uterului si se mai pot observa orificiile de intrare ale trompelor.Stiu ca sunt doua feluri de histeroscopii: daca este histeroscopie exploratorie sa stii ca doar vizualizeaza cavitatea uterina si daca gasesc ceva nu intervin. Preturile nu le stiu, dar poti afla f simplu ; suni la ei si ii intrebi.Sper ca ti-am fost de folos.
Pupicei pt toate fetele

Mergi la inceput

Ms de raspuns !!!Dar dc eventual curatarea lor ???

Mergi la inceput

ALICE, cand am facut eu laparscopie ptr trompe au gasit trompa stanga rasucita si cateva aderente , pe care au zis doctorii ca le-au curatat. Poate la tine nu va fi cazul.

Mergi la inceput

ALICE, cand am facut eu laparscopie ptr trompe au gasit trompa stanga rasucita si cateva aderente , pe care au zis doctorii ca le-au curatat. Poate la tine nu va fi cazul.pupici

Mergi la inceput

pt raspuns din nou.Am sunat azi la medlife sa cer detali si ma intrebat la ce medic vreau sa fac operatia si am raspuns ca nu stiu nici 1 din cei 3 care laparoscopie. Asa ca vin cu intrebarea pe tine cine te-a operat???

Mergi la inceput

alice, eu sunt pacienta dnei dr. bolintineanu si toate procedurile le-am facut cu ea, mai putin acest embriotransfer, dna dr bolintineanu fiind plecata la o specializare , a inlocuit-o dna dr predoi deliana.

Mergi la inceput

alice, eu sunt pacienta dnei dr. bolintineanu si toate procedurile le-am facut cu ea, mai putin acest embriotransfer, dna dr bolintineanu fiind plecata la o specializare , a inlocuit-o dna dr predoi deliana. poate iti raspunde si emi si iti da mai multe detalii.

Mergi la inceput