Vreau sa aplic pentru un post de chimist la spitalul judetean din orasul meu si nu stiu care este salariul. Am 10 ani vechime, conteaza asta sau nu? vechimea este intr-un alt tip de laborator,
de-asta nu stiu daca este importanta. Uneori, la salariul de baza se acorda tot felul de sporuri, printre care si asta de vechime. In sistemul privat,de regula,nu conteaza, desi am intalnit si situatii in care a contat.As vrea sa stiu inainte, sa vad daca mertita, desigur.Lucreaza cineva intr-un astfel de loc? Sau aveti cunostinte care lucreaza? Orice informatii sunt binevenite! Multumesc anticipat!
Cei care au postat job-ul respectiv sunt datori sa te lamureasca asupra salariului, si a tuturor indemnizatiilor de care poti beneficia pentru munca depusa. Vechimea se calculeaza la salariu, indiferent de laboratorul in care ai lucrat inainte.
Ce e foarte important, incearca sa afli de ce e postul disponibil si ce se doreste concret de la tine. E bine sa stii dinainte la ce te bagi ca sa nu iti faci anumite iluzii si inauntru sa gasesti balaurul cu 9 capete, pentru ca asa pot parea uneori job-urile atunci cand titularul fie nu se informeaza sau nu este informat corect asupra atributiilor sale viitoare.
Acestea fiind zise, iti doresc sa faci o alegere cat mai buna pentru tine! Mult succes!