Epilog

In ultimele 11 luni mi-am petrecut o mare parte din timp pe forumul DC. Am invatat multe, foarte multe de la voi. V-am citit cu asiduitate, am scris cu pasiune, m-am aprins si contrat din cand in cand in dezbateri. In realitate, unul dintre motivele principale este acela ca am avut nevoie de compania voastra virtuala atunci cand in "real world" singuratatea si deznadejdea erau prea greu de indurat.
In acest moment, deja o mare parte dintre problemele mele vechi si-au gasit rezolvarea sau sunt pe cale sa si-o gaseasca. De cateva saptamani, simt ca perioada de criza, cu adevarat de criza, a trecut. Am depasit-o. Drama mea a ajuns la final, unul deschis. Acum, foarte curand, urmeaza schimbarea de directie mult asteptata si indelung pregatita si un drum necunoscut. Dar inainte de a ma reintoarce in lumea reala, pe acest drum nou si necunoscut, vreau sa-mi iau ramas bun de la voi. Va multumesc pentru ca mi-ati tinut tovarasie si mi-ati oferit atat de mult, incepand cu informatiile care mi-au fost de importanta vitala.
Raspunsuri

andraduska spune:
De ce pleci? Poate ca vei schimba multe lucruri in viata reala, dar de ce trebuie sa pleci din cea virtuala?

lorellay spune:
Hei..nu pleca....aici gasesti prietene, solutii, sfaturi pentru aproape orice (daca nu CHIAR orice)....
Sorana 21+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Cristina_A spune:
Andradushka, Lorellay si Cristina, tocmai asta este intentia mea: de a micsora timpul dedicat online-ului si de a trai din ce in ce mai mult in celalat plan. Si, cu atat mai mult cu cat aici sunt "solutii, sfaturi pentru aproape orice (daca nu CHIAR orice)" , ceea ce mi-am propus este sa ma desprind de nevoia de a primi sfaturi, indicatii, incurajari pentru a-mi gestiona viata.
Cristina, nu m-am gandit chiar sa dispar de tot, foarte probabil voi mai citi uneori, voi mai scrie daca asa voi considera... Si de la tine nu-mi iau in nici un caz la revedere, fiindca am de gand sa raman mai departe cu voi pe privat.

MissParker spune:
Mie imi vor lipsi postarile tale, in ultima vreme le citeam si rasuflam usurata: "Of, bine ca nu mai trebuie sa scriu si eu acelasi lucru"... In multe suntem pe aceeasi lungime de unda, ceea ce la varsta ta este o mare realizare, crede-ma!!
Ai toata viata inainte ca sa iesi definitiv din tiparele nocive in care te-au fortat parintii si sa mergi pe drumul tau, libera si autonoma.
Multa bafta, orice ai face
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii

annnna35 spune:
Mult succes, curajoasa Cristina!
Ai toate atuurile pentru a reusi in tot ceea ce-ti propui!
Poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti.

Cristina_A spune:
Miss Parker, ma simt norocoasa pentru ca te-am intalnit. Va pup si va imbratisez pe toate fetele care mi-ati scris!

Liliana82 spune:
Mai cristina sper ca epilogu asta la consultatii psihologice nu e "ultimu bilet" sau ca intentionezi sa te sinucizi?