simptome dupa ligaturare hemoroizi

simptome dupa ligaturare hemoroizi | Autor: danitin

Link direct la acest mesaj

Buna ziua! Am o mare rugaminte, daca cineva a suferit o interventie de ligaturare a hemoroizilor, poate ma linisteste/lamureste si pe mine.

Vineri am fost la dr si mi-a ligaturat un hemoroid. Mi-a spus ca in aceiasi zi voi avea senzatia de "mers afara"foarte puternica, dar sa ma abtin, ca sa nu cada inelul, si poate si ceva dureri. Dupa care, spunea tot dr, la 2-3 zile de la interventie, voi avea ceva dureri cand hemoroidul se va desprinde si va cadea, pentru ca locul in care a fost va fi sensibil. Prima parte s-a adeverit dar ... astazi e a 6-a zi de la ligaturare, nu m-a durut nimic, doar ca de ieri a revenit senzatia aia nasoala ca-mi trebuie tot timpul la wc! E groaznic, am in permanenta senzatia ca e ceva acolo si trebuie sa ies urgent ... si pentru ca nu ma abtin, asta si fac, in sensul ca am si 4-5 scaune pe zi, dar nu diareice. Asta incepand de ieri. De durut nu doare, doar e groaznic de deranjant. Medicul e plecat din tara si nu pot sa-l sun asa ca. va rog mult pe cele care ati facut ligaturare, ati avut asemenea simptome? E normal?

Multumesc mult

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

sotul meu si-a facut asa ceva si intradevar a avut unii cu dureri de-o saptamana, la altii n-a simtit nimic, dar nu a avut senzatia asta de scaune dese.
n-ai nici macar un nr de telefon al medicului? suna si intreaba.
daca nu, programeaza-te pt o consultatie la alt medic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Iulia, merci mult de raspuns ... Din pacate dr meu nu raspunde la tel, stiu ca e plecat in strainatate o saptamana si probabil ca mobilul pt clienti l-a inchis. La alt dr nu am cum sa ma duc, pe asta l-am gasit la a treia incercare, pana la el toti mi-au luat banii si mi-au vorbit numa prostii. Povestea e mai lunga dar, oricum, la dr actual am ajuns dupa juma de an de suferinte si a fost singurul care a tratat serios problema mea. Asa ca nu ma simt in stare sa gasesc un altul dupa atatea incercari esuate. Am programare la el in 27 pt inca o ligaturare dar as fi vrut sa stiu daca ce simt e normal sau e vreo pb. Oricum, inca o data, merci de raspuns...

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

sotul meu a fost la proctoline iasi, au fost f draguti, e drept ca pe bani multi. da un telefon acolo si poate gasesti o asistenta dispusa sa-ti spuna daca sunt normale simptomele pe care le ai.
au site, da o cautare pe google. eu asa as face, le-as zice eventual ca intentionez sa le devin pacienta, chiar daca in cazul tau e imposibil din cauza distantei. scopul scuza mijloacele
multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocotut spune:

Buna fetelor! si eu am facut hemoroizi in timpul sarcinii si nu au trecut nici acum dupa 4 luni.Va jur ca am incercat toate unguentele ,cremele si supozitoarele existente pt afectiuni de genul acest si nimuc nu a ajutat. Am auzit de Proctoline ca e cea mai buna clinica pt.probleme de genul acesta.Stie cineva ce preturi au pt o operatie?cum se plateste,in functie de cati sunt? Sorina,mamica de irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Nu stiu sa-ti raspund la intrebare dar iti scriu din experienta proprie. Ai incercat comprimate DETRALEX ? Se iau 6cpr/zi in primele 4 zile, detalii in prospect. La mine a functionat super !

Mergi la inceput

Acum incerc si Detralex la recomandarea medicului.Dar trebuie sa iau inainte de operatie pt ca am fost la o consultatie si medicul mi-a spus ca nu se mai poate face nimic in afara de operatie.Ligaturare .

Mergi la inceput

Buna fetelor! Azi va scriu cu zambetul pe buze!Nu am crezut ca voi scapa de hemoroizi doar cu o simpla crema.Aveam niste hemoroizi maricei ,niste mancarimi ingrozitoare si ceva usturimi si inauntru si afara.Am fost la o clinica particulara si mi-a spus dr. ca nu se mai poate face nimic,trebuie sa ma operez.Am hotarat sa merg si la alt doctor.Am fost la spitalul Universitar la domnul doctor Turcan si mi-a spus ca nu sunt de operat,mi-a dat o reteta pt.o crema preparata la farmacia spitalului destul de ieftina (crema).Am folosit_o imediat si dupa prima aplicare mi-a luat mancarimile cu mana.Azi dupa o saptamana de folosire constat ca m-am vindecat iar ciucurii din exterior s-au facut mici,mici.Va recomand si voua sa mergeti la acest doctor.Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Revin. Poate citeste cineva subiectul si isi mai lamureste nedumeririle. Am fost la a doua ligaturare. Senzatia in sine e cam naspa, dar nu insuportabila. Dar dupa vreo 4-5 ore la mine incep niste dureri ingrozitoare. Am luat un ketonal si, dupa o ora abia au inceput sa ma lase. Din pacate, pe langa hemoroizii interni mi-au mai descoperit si o fisura anala asa ca problema e naspa rau de tot.

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput