Embrioni lenesi inainte de ET

Embrioni lenesi inainte de ET | Autor: gigelica20

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,
Povestea mea e lunga,dar nu are rost sa va retin cu prea multe detalii.Pe scurt, iata cum a inceput: luna trecuta,pe 27.06 eram in ziua 21 si am mers la Giulesti - Dr. Cezara Bucur,pentru a incepe protocolul lung in vederea FIV.Dar, surpriza:eram suspecta a fi insarcinata.Eram si fericita si usor retinuta,pregatita pentru un eventual esec.Mi-a venit menstruatia si din a 2-a zi am inceput protocolul scrut cu 10 zile de injectii cu diphereline.In ziua 11 mi-a zis ca am avut o reactie ciudata:flerup(e posibil sa nu fi scris nici corect , nici sa nu fi folosit termenul care trebuie).Ce insemna asta: in loc sa inhibe, diphereline a stimulat,astfel ca in fiecare ovar aveam cate un folicul, unul de 24 unul de 20mm.Ce solutii aveam?Inseminare sau...un FIV cu minime sanse.Am ales ultima varianta. Luni, pe 14.07 , am facut punctia si...fiecare folicul a continut cate un ovocit. Ieri am sunat si mi-au spus ca s-au fertilizat, dar azi cand am sunat mi-au zis ca sunt foarte lenesi,ca doar unul s-a divizat si are doar 2 celule,iar celalalt a ramas cu 1.Maine ma duc pentru embrio transfer.
Exista printre voi norocoase care au trecut prin situatii similare si acum sunt mamici?
Am nevoie de o raza de speranta. Ma chinui de 3 ani si e primul FIV...sau ma rog, prima tentativa.
Credeti ca sunt sanse sa raman insarcinata si cu lenesutzii aia 2?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna. Fii optimista si mergi inainte. Normal ca sunt sanse. Eu am facut FIV cu 4 embrioni de f buna calitate si degeaba. Am auzit cazuri similare cu al tau si au reusit. Roagate la DD si o sa fie OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Multumesc mult. Pana la urma mi-au pus doar o floricica (adica un embrionutz cu 5 celule) caci celalalt nu a vrut sa se divida deloc.
Am speranta si credinta. Imi doresc sa traiesc o minune :)
Bafta tuturor.

Mergi la inceput