Buna tuturor,
Povestea mea e lunga,dar nu are rost sa va retin cu prea multe detalii.Pe scurt, iata cum a inceput: luna trecuta,pe 27.06 eram in ziua 21 si am mers la Giulesti - Dr. Cezara Bucur,pentru a incepe protocolul lung in vederea FIV.Dar, surpriza:eram suspecta a fi insarcinata.Eram si fericita si usor retinuta,pregatita pentru un eventual esec.Mi-a venit menstruatia si din a 2-a zi am inceput protocolul scrut cu 10 zile de injectii cu diphereline.In ziua 11 mi-a zis ca am avut o reactie ciudata:flerup(e posibil sa nu fi scris nici corect , nici sa nu fi folosit termenul care trebuie).Ce insemna asta: in loc sa inhibe, diphereline a stimulat,astfel ca in fiecare ovar aveam cate un folicul, unul de 24 unul de 20mm.Ce solutii aveam?Inseminare sau...un FIV cu minime sanse.Am ales ultima varianta. Luni, pe 14.07 , am facut punctia si...fiecare folicul a continut cate un ovocit. Ieri am sunat si mi-au spus ca s-au fertilizat, dar azi cand am sunat mi-au zis ca sunt foarte lenesi,ca doar unul s-a divizat si are doar 2 celule,iar celalalt a ramas cu 1.Maine ma duc pentru embrio transfer.
Exista printre voi norocoase care au trecut prin situatii similare si acum sunt mamici?
Am nevoie de o raza de speranta. Ma chinui de 3 ani si e primul FIV...sau ma rog, prima tentativa.
Credeti ca sunt sanse sa raman insarcinata si cu lenesutzii aia 2?
Buna. Fii optimista si mergi inainte. Normal ca sunt sanse. Eu am facut FIV cu 4 embrioni de f buna calitate si degeaba. Am auzit cazuri similare cu al tau si au reusit. Roagate la DD si o sa fie OK.
Multumesc mult. Pana la urma mi-au pus doar o floricica (adica un embrionutz cu 5 celule) caci celalalt nu a vrut sa se divida deloc.
Am speranta si credinta. Imi doresc sa traiesc o minune :)
Bafta tuturor.