Puiuti de randunici 2008 !!(57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

bubule, multumesc, m-am gandit eu ca nu poate fi prea bine, dar chiar nu stiu ca sa mai fac!!! Mai ales ca o vad ca ia tetina biberonului, trage din ea si, cum curge laptele...gata, il scuipa...M-am resemnat gandindu-ma ca, atunci cand se trece de la o formula de lapte la alta, se amesteca cele 2 formule intr-un singur bibe, asa ca...

cleme, la fel si a mea, nu plange niciodata de foame...Azi nu a mancat de la 12 pana la 18,30 si nici nu dadea vreun semn ca ar vrea...Offfff, nu mai inteleg nimic, cand era mica (nici doua luni) avea momente cand manca si 150ml...la 2 ore jumate.

Cristina, uite, Thea, ca sa fie in ton cu Vladic in toate cele, nu numai la mancare, a decis azi sa cada din pat si a cazut, m-a terminat cu intorsul asta pe burta, cred ca se intoarce de 1000 de ori pe zi, se intoarce si in somn sau o apuca mersul ca rama si la 5 dimineata...Cu intervalul intre mese, offfff, pai tocmai ce-am zis ca are momente in care nu vrea sa manance nici la 5-6 ore, de unde 150-180 ml, la 4 ore?? Si eu nu mai inteleg nimic pt. ca 3 luni, Thea a mancat la maxim, da' maxim-maxim 3 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

Uitati aici standardele de greutate, inaltime pe grupe de varsta stabilite de OMS:
www.who.int/childgrowth/standards/en/
Nu mai conteaza cat mananca, important este sa creasca armonios, constant si dupa o curba paralela cu cele din graficul respectiv.

Mergi la inceput

pun din nou linkul cu noi, daca vrea cineva sa ne cunoasca. eu mereu vad pozici haioase si frumoase de mamici si pitici. imi pare rau ca nu pot fi mai activa pe forum,zau ca tare mi-as dori, dar nu-mi gestionez niciodata timpul cum ar trebui iar voi ciripiti cu atata spor, ca abia apuc sa fiu la zi macar cu citeala. in rest toata ziua alerg prin oras iar seara hartogareala la greu + maimutzica atarnatoare de mine.
iaca si carnatul cu poze: http://community.webshots.com/album/563710673MxvHvo

Mergi la inceput

alice, incearca sa-i schimbi tetina..sa-i pui una care sa curga mai usor, poate asa o sa manance mai mult. zic si eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

imi cer scuze pentru site, am modificat dar e tardiv acum.

hai ca pregatesc o cafea pentru gecko sa-i fie la indemana pana o face pentru toata randunimea.
poftim, cine vrea...

mamaruta, tare dragalase sunteti voi amandoua!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Sara buna si de la noi...am culcat trupa, am sterilizat bibe, am pus rufe la spalat, acu forumesc repede si eu ca de dimi vreau sa pun un mesaj...

Tuchitzo pt. berbecu' de sotz. Parca i-as trage una dupa ceafa sa se trezeasca nitzel. La noi se numeste" claque de bon fonctionement". Te sfatuiesc sa-l suni mai des in timpul zilei, atunci cand are ceva de facut si tot intrebandu-l ce mai face ii amintesti si ce mai are de facut.

Cu inghetzata(sorbetu' pacii) nu mai fac ca m-a durut burta, ca m-am scapat ca vitzica si am mancat 3 sferturi. O fii ea mai putin calorica, dar atunci cand mananci o lingura, doua! Nici nu mai cumpar ca sa nu am ispita in frigo!

Alice maica si sincer as tinde sa-ti zic sai dai milumil sau aptamil. si daca sunt dulci ce? Nu mai primeste san de-al tau...pai tu crezi ca in stresul acesta mult lapte ai sa mai produci!Nu mai vrea? Asta este, cel putin mananca ceva. Iar cu sfatul doctoritzei...ma lasi! Nu e ea cu tine la fiecare masa, nu-si mananca ea nervii vazandu-si copilul ca nu mananca, iar sfatul cu " un bb nu se lasa niciodata sa moara de foame" sa-l aplice ei pe copilul lor! Voila! Si ma bucur ca-ti plac meniurile bledina, dar sa nu te iei dupa cantitatile ce le pun ei acolo, eu gasesc ca sunt mari, la Seb asa sange rau i-mi faceam, el abia la doua mese manca cat scrie la una acolo. Cu David ça va mieux! Daca nu-ti trimit ei saptamanal meniurile, faci semn si ti le trimit eu cand le primesc.

Acu am plecat la petit...Mamarutzooooo Raisa ta e data? Ca as vrea-o pt. Davidutzul meu. Baiat fain, parol:

http://good-times.webshots.com/photo/2921555430089135164YdGXJZ

Bei, am un vacin Pentavac in plus, gratos, il vrea cineva? Incerc sa-l trimit in punga protectoare daca sunt doritori!

De cand am inceput diversificarea...miroase kk de David intr-un mare fel! Si la voi?

Gecko, Vio

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

delphinas,

E o placere sa te vada omu'
Tin pumnii sa rezisti!

In rest, pt cine nu bea cafea (ca mine) si e mare amator de ceai, va pregatesc de pe acum unul
Pana dimineata se infuzeaza. Sa aveti pofta!

Noapte buna si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Gudinde si eu si merci de ceai. Chiar acum trag de unul sa-l termin si sa merg la nani!Fugutza si tu ca maine mergi la scarbici!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

si de la mine, randunici, abia acum am reusit sa termin tot de citit si sa scriu si un mesaj.
Andreea a adormit tarziu, acum o ora, sunt curioasa pana la cat doarme maine dimi. A trecut o zi fara kk! Sa vedem maine ce-o mai fi.
Spun si eu La Multi Ani cu intarziere puiutilor Mufarina, Sean, Iulian si Amira!
Stelutza, ce frumos doarme Teo pe-o parte. Si Andreea mea plange cat face partz uneori.
Luny, superbe pozele de la mare, ati fost la Olimp? Mufarina seaman leit cu tine! Ce haios e cu ochelari de soare si cu limonada langa el!
Cleme, Diana ta e superba!
Zoze, blondutul delicios! Ce ma bucur ca esti din nou activa pe crengutza!
Oau, Adriutza, cat a crescut puiul tau, cate stie sa faca!
Simo, superbe pozele, vrei sa le faci pofta de munte fetelor? Am fost si eu la Mama Cozonacilor, in Simon, nu? AM stat acolo un we acum vreo 2 ani!
Vai, cuscra, ce dulce e ginerele meu, mananc eu falcutzele lui! Ce frumos doarme picior peste picior! Te admir pentru ambitia ta de a-ti recapata siloieta! Spor!
Olgutza, super faza cu copilul in masina!
Mamarutza, frumoasa mama, frumoasa si fata! E superba Raisa!
Gudinde, Delph, , credeati ca bantuiti singurele pe aici?
Acum ma duc si eu la nani. Pup si noapte buna!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol. aveti cafeul aburind

tuchi, sa ai o zi usoara. sper ca nu mergi la servici in proaspetele achizitii de la nike.

delphin, ce ai facut, ai plecat la petit? mamaruta nu iti da fata dupa david de delphin, ca uite la sebi ce vagabond e si cum invarte el gagicutele pe degete.

ioana, imi doresc sa am si eu un bursuc asa de linistit ca sa il uit prin hol sau alte locuri. pana una alta el vrea totala mea atentie si isi face simtita prezenta in orice clipa...si noaptea cand doarme ofteaza in somn...ca sa fie sigur ca stiu ca e acolo.

naty...nu rand de succesele voastre in ale bbeilor cacaciosi...ca nu se stie cand il apuca pe Patrick constipatia si ma vad eu facand galerie la fundul lui.

in alta ordine de idei...eu sunt cobza de racita, nasul e cat barabula, curge in continuu...imi zice husbandul aseara sa stau mai la distanta de Patrick ca sa nu il molipsesc...sigur...de azi am sa stau in living cand o fi de alaptat si pe el il pun in dormitor...sa vad eu de bate jetul pana acolo.

ma duc ca ma vrea la aparat...sa aveti o zi minunata.

Mergi la inceput