Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.34

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ioana
Lilisor, crede in sansa ta si sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa ai copilasi perfecti din acesti embrioni, unul , doi, cati o vrea Doamne Doamne. Sunt convinsa ca nimic nu e intamplator, iar faptul ca te-am trecut pe acatist exact inainte de FIV-ul tau, a fost cu un scop. Ai incredere !
Carmen, te felicit si aici si asteptam povestea reusitei !

Pup toate fetele dragi

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Da, Lilicule, Magdita noastra are mana buna la gravidute, io de mult am mirosit-o si o tin prin preajma...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

Carmen...sunt alturi de tine...ce fericita esti...imi inchipui...iti doresc 9 luni usoare ...fara incidente...si poate daca ai timp sa ne mai spui o data povestea ta.

yo...poop la voi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lilishor...nu fi supi, Doamne Doamne e mare si ai sa vezi ce bebelini grasani ai sa faci din embrionasii aia anemici, mult si o sa fie bine
Carmen...felicitari si aici
Diana...multe pentru tine numai bine
Ioana...
Boobulina...esti bine? asteptam vesti
Ralu, Alexia, Monica...mamici dragi mai inveseliti-ne cu minunile voastre
Lucialu...multam de linkuri, super interesante, mi-ai dat de gandit....
numai bine tuturor!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Carmeeeeeeen FELICITARI!!!SARCINA USOARA SI SAFE,PANA LA TERMEN!!!BB SANATOS CU PARINTI SANATOSI!
Lilisor daca mi te pui cu fundisoru' pe podea o iei in freza.Te rog sa te linistesti,sa nu-ti faci ganduri ca n-are sens.Mai lasa-ma cu calificativele dr-lor ca sunt bune numa pt ei/statistici.Ca si notele Apgar.Ia vezi cate mamici isi considera copiii mai jos de nota 10?Noi propunem,DD dispune si pana atunci fa-ti cruce si zi Doamne ajuta si astepti sa vezi ce spune la sfarsit DD.Eu te felicit pt pasul facut,ca nu te dai batuta-oamenii curajosi sunt extraordinari si puternici si-i dau de capat pan' la urma si le tin pumnii embrionasilor tai sa se faca mari si sa se prinda bine ca sa-si dea mamicu'(Toma necredinciosu') pe spate si pe doctori asemenea.
Mai Ioana si Mada (mai sunteti multe? )....oi fi eu menunata,dar linkurile astea le aveti de multe capitole in urma pe prima pagina-puse de tine Ioana(repet)la cererea mea.Daca va mai prinz ca pui si eu pe aici o clestie buna de conspectat si voi n-ati vazut,n-ati mirosit,n-ati auzit... de voie ....va mananc cu tot cu fulgi!N-oi fi eu menunata dar chiar ma ajit sa gasesc esplicatii(v-am spus eu...gaina gasitoare de margiute )Ca sa nu mai spui ca mai gasiti si pe pagina dr.T samo-samo clestii si pe Eva daca dati search folosind ca motor de cautare numele dl dr T.Tot ce am scris amu ni v-am mai scris mai demult. Nu va jucati ca nu-i di saga.Daca putem scutii niste chinuri la sufletel de ce sa nu o facem?Macar atat cat se poate face in tzara asta si cu endometrioza asta,neh?Poate ca ar trebui puse astea si la fetele care fac FIV.
Mie de-aia mi-o placut cum a facut Anca Ia-ul la unguri...Debreten de fapt...ca pe langa alte alea de imbunatatire calit. ovocite a luat si Aspenteru' bata-l norocu'. Nu sunt pro dobru de sare dar sunt pro suflatul in iaurt,mai ales daca suntem vizate.
WE placut!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lucica... iertare maica , daca acu am dechis ochiul ce sa fac , acu s-o luminat moldoveanu, acu imi cazu centrala care-i treaba cu aspenterul si cu alte alea ..., cand mai dai informatii d'astea ascoate si un ochi ceva , sa tinem minte si sa bagam la cap ce cetim.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mada te ert te ert ca nu mi-s fata rea
Fire apoi tu chiar ca chiar.Daca ai avut TSH-ul bun si tot te-o mincat colo sha.Bine ca ai dat de capat si i-ai pus frana.Ti-e mai bine amu?
PS:cum sa scot un ochi Mada??????
Eu nu mai pui linkuri ca Mada vrea sa vada oace,ficati,rinichi,membre...atarnate de eleM-ati pierdut!
Zi drept:te dai bine pe langa moderatori sau esti gadele admin?pazesti forumul de reclame?ca zau de te inteleg!....canibal mic ce estiPPS: sunt atoasa...si cu euri, cred ca si radioactiva daca ma caut mai bine lasa furculitza jos
Mada
Pancreasul meu va saluta!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Ioana imi pare rau, sper sa ai putere sa treci peste si sa nu te lasi niciodata.

Liliana ma bucur tare mult sa aud ca nu ai renuntat si ai inceput noul FIV, tin pumnii, va fi bine de data asta, gandeste pozitiv, asta inseamna deja macar jumate din succes.

Lucia felicitari inca o data pt slabit, nu conteaza prin ce metoda, ideea e ca ai facut si te simti mai bine.

Felicitari pt Aris si Carmen, sa aveti sarcina usoara, fara probleme!

Eu iar am mici probleme cu Rebecca, cred ca o doare gingia si din cauza asta nu mai vrea sa suga, asa ca ma pompez iar si ii dau cu lingurita lapticul pt ca nu vrea nici bibeon. Am inceput de doua zile sa ii dau si cereale seara si ii place tare mult,trage lingurita spre gura. A facut progrese si la mancatul cu lingurita, in fiecare zi e mai bine. I-am cumparat si ceva homeopat pt gingie si i-a facut tare bine, acum a inceput sa si suga de la san iarasi, sper sa-si revina sau sa iasa dintii aia odata ca e tare greu sa-i dau laptele cu lingurita, jumate curge pe langa. In rest e bine, rade, se joaca toata ziua, numai ca ii trebuie atentie tot timpul, nu prea sta singura mai mult de 15-20 de minute.

Va pup pe toate!

Monica si Rebecca (2008.02.15)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Fetelor va multumec din uflet unt atat de bucuroaa ca nu realizez inca povetea mea ete cam aa: am fot ;la nnnnnnn doctori nimeni nu mi a gait nimic anul trecut am fot la ovata dupa cum am auzit i eu alte fete va pun am facut 10 zile tratament in fiecare zii in afara de wekend tratamentul a contat in palaturi vaginale cu apa arata din lacul uru care ete pe primul loc in europa( el e incalzete de la oare dar cat faci tratamentul nu ai voie a te bagi in lac decat cand ajunge apa la 35 de grade atat de arat poate a fie)apoi tampoane cu namol i ultima era baie in apa tot din lac 20 min, va pun din uflet merita peronalul ete foarte dragut i e poarta uper cu fiecare fara timulente) i nici nu cota mult 15 lei noi fiecare procedura i acolo mi au zi ca in 6 luni trebuie a raman dar nu am rama dupa 6 luni trebuie repetata iar procedura,apoi in ianuarie anul aceta am hotarat a chimb medicul dupa ce facuem 3 ineminari la giuleti fara rezultat i aa am ajun la tutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

continui povete mea care i detul de lunga aa am ajun la dr Matei care i a facut permograma rezultand atenoozopermie mobilitate 35% in fine ne a zi ca e poate ramane i cu o atfel de permograma acelai lucru mi a zi i tutu ca nu i rea dar nici buna deci intre, apoi in martie pe 19 am facut laparo i mi a gait cateva puncte de endo la care mi a zi ca am 6 luni a raman natural i mi a recomandat acele patile pentru endo dar a zi ca ma una el ca e face un tudiu care va fii gratuit in fine am facut in mai ineminare cu el mi a intarziat 5 zile dar nu a fot a fie deja ma reemnaem cu gandul ca nici dupa ce ete locul curatat nu raman atunci.....iar in luna iulie pe 2 mi a venit ciclul in fine am fot la nunti,am zugravit am fot de 2 ori in grecia i am facut multe bai pentru ca apa lor ete foarte arata i zice ca face foarte bine i acum 2 aptamani in grecia din cauza caldurii au luat foc padurile i eu i mi doream a ajung la manatire la f Parachiva dar de cate ori treceam era inchi i acum fiid focul foarte mare care e rapandea din cauza vantului am oprit in parcare la f manatire i m am rugat din trada, incera a fiu luna ata am pretat decat de 2 ori, o data in ziua 10 i apoi in ziua18 eu avand ciclul uper regulat nu tiu cand a prin cred ca in ziua 10 ca la 3 zile era pe plaja grecilor poate a ajutat i ata i rugaciunea mea la f manatire, apoi am vazut ca nu mi vine i deja i mi faceam ganduri dar am zi eu nu a intamplat 10 ani e intampla acum? i apoi in ziua 31 am facut tet care in 3 ecunde era rou rou ca angele deci incer vine cand nu te atepti vorba lu mama mea copilul te alege el pe tine i vine atunci cand hotarate el, eu deja ma reemnaem cu gandul ca nu o a am copii i norocul meu ete ca lucrez numai cu copii i mai uit de toate, chiar la anul aveam o gramada de examene, terminau i ai mei claa a 8a deci or a ramana fara diriga dar nu pot decat a va multumec tuturor i promit ca pete 2 aptamani iar plec in grecia i am a ma rog pentru voi toate. Sper ca nu v am plictiit cu povetea mea care ete detul de lunga a putea a criu un roman dar la anul cand voi face 30 de ani o a chimb prefixul alaturi de bebe, chiar radeam cu otul ieri ca ne a venit ifonierul care l am facut pe tot peretele acum avem unde a punem hainele bebeilor

Mergi la inceput