As vrea sa stiu cum pot sa scap de impozitul pe o masina pe care nu o mai detin de 6 ani.
Sotul meu a vandut masina dar nu a facut si radierea in acel moment , urmand ca cel care a cumparat-o sa o radieze dupa ce ii expira Casco.
Masina a fost revanduta de mai multe ori dar nu a fost radiata , noi figurand in continuare ca proprietari.
Acum am recuperat doar actele , caci ultimul cumparator ( pe care l-am gasit foarte greu) mai are doar o bucata din masina si bineinteles cea fara seria de sasiu , a spus senin ca a dus-o la fier vechi si nu are nici o chitanta.
In conditiile astea mi s-a zis de la Politie ca nu o pot radia si voi ramane vesnic cu impozitul de platit, ceea ce mi se pare o aberatie, sa platesc impozit la o masina pe care nu o folosesc si nu mai exista.
Cum pot rezolva aceasta problema care imi da insomnii?
Inca o intrebare: daca ramane tot pe noi , copiii vor plati la randul lor toata viata impozit pe aceasta masina?
Rianna
Crengu 36+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 17 zile !!! Doamne ajuta!!!
A mai fost un subiect asemanator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122378&SearchTerms=radiere,masina
Eu si Raducu (22.04.2005)
Nu e vina nimanui ca ati instrainat-o fara acte legale. Legislatia este simpla, trebuia doar respectata.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Nu am zis ca ar fi vina cuiva ci am cerut doar un sfat. De tras de urechi ne-am tras si singuri.
Ligia, multumesc pentru raspuns.
Rianna
Crengu 36+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 15 zile !!! Doamne ajuta!!!