Mamici din Arad...! (102)
Raspunsuri - Pagina 20
alinamoro spune:
quote:
citat din mesajul lui gabitzica
Alina iti povestesc miine cu olita ca acum nu mai pot sta la calculator.
Ok, astept maine!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Ada, concediu placut!
Gabi, felicitari Ioanei 
Alina, toate sunt superbe! Imi place si rochia si sandalutele si posetuta. Posetuta de aia am si eu doar ca e argintie ![]()
cristinacsa spune:
Ada, concediu placut!
Alina, si mie imi plac toate.
Gabi, ai fetitamare deja...
Cristina si gemenele
gabitzica spune:
Alina sa porti santoasa rochia. Si sandalele si poseta sunt faine.
Operatiunea "fara scutec"( ca "olita" nu pot sa ii spun pentru ca nu a vrut sa stea pana acum pe ea, sau statea foarte putin si nu facea nimic) am inceput-o de vreo luna jumate cred. Nu a fost tot timpul fara scutec, de ex ultimele 3 saptamani a fost tot timpul cu scutec, a avut diaree, apoi a fost vreme urata iar soacra-mea nu o tine in casa fara scutec...sa nu ii faca mizerie...Am reluat operatiunea de 3 zile cu succes neasteptat. Si daca tot m-am laudat prea tare ieri cu ea ca nu a facut deloc pe ea, aseara in fata blocului a facut si pisu si kk in chilotei...
Cristina ceva poze de la aniversarea fetelor nu ne pui?
Clau cat timp are baietelui lui Rodi? Ea si-a mai revenit? Ca a fost imensa. Eu am vazut-o ultima data cand avea 5 luni da zici ca avea 8.
alinamoro spune:
Gabi, nici Adelina nu vrea sa stea deloc pe olita. La Tinca am lasat-o si eu in chilotei pe-afara, dar facea pishu pe ea, nu spunea decat dupa ce-a facut...
In casa nu prea-mi vine sa o las ca trebuie sa curat non-stop atunci.

Ma bucur ca v-a placut rochita. A fost prima care am vazut-o si mi-a placut tare mult si cum sta pe mine. I-am zis vanzatoarei sa mi-o retina si am mai cautat, dar tot la ea am revenit.![]()
Clau, era si pe argintiu posteuta.![]()
Cristina, da, da, vrem poze de la ziua fetelor! 
Restul fetelor pe unde umblati?
Cam liniste pe-aici in ultimul timp...
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Mey am o lene...am atatea de facut si n-am facut nimic azi.
Numai as dormi.
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Mai nu mai scrieti asa mult ca nu mai termin de citit!!!

(11.04.2002) poze
ILDI25 spune:
Salutare gagici
Mai dau si eu un semn de viata .
Clau ,Moni si inca cineva mi-a mai trimis mesaj ,va multumesc ca v-ati gandit la mine .
Miercuri am ajuns acasa de la spital ,bine cam scapat ca greu a mai trecut aveam impresia ca sunt de ani de zile inchisa acolo.
.
Eu sunt bine ,mi-am revenit mult mai repede decat data trecuta ,la cateva ore m-am ridicat din pat ,mai c-as fi plecat acasa daca era dupa mine . Eu v-am asteptat m-am gandit ca poate ma vizitati careva sa mai treaca timpul ,dar cam toata lumea e cu gandul la vacanta.
Maine dimi merg sa-mi scoata firele .Trompele nu le-am legat pana la urma ,nu stiu de ce ,dar asa am hotarat ca e mai bine .
Ivett ,deocamdata e cumintica ,mai vedem noi pe parcurs ,au trecut doar cateva zile.
.
David cat am fost in spital a stat la bunici ,au incercat sa-i distraga atentia sa nu-mi duca lipsa ,dar Pityu mi-a zis ca nu intreba de mine, dar avea un altfel de comportament .El stia ca sunt la scoala doar in ultima zi i-au spus ca sunt la nenea dr ca o scoata pe Ivett din burtica si venim acasa amandoua. A trebuit sa inscenam toata povestea pentru ca eu tot ii spuneam c-am sa plec la dr dar el incepea sa planga si ma intreba daca am sa mai vin inapoi la el.
Cam astea ar fi vestile despre noi ,am scris cam mult ,oricum e liniste p-aici macar aveti ce citi ![]()
Mai tarziu poate am sa pun si niste poze ,asta daca n-o sa -mi fie tare somn si ma dau batuta ![]()
Ildi
si
David (2 mai 2006 )
alinamoro spune:
Ildi, ce ma bucur ca ne-ai scris. bine ati revenit acasa!
Musai sa pui poze cu Ivett, altfel primesti bataie. ![]()
edit: Am deschis subiect nou aici.
(11.04.2002) poze