Aspirante optimiste > 20 (331)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

fetelor, eu abia m-am trezit...am mancat si am facut nanita.

anidaz, sustinem ce a zis oana, ca daca nu e rosu e bb, si nu fi dezamagita ca nu ai niciun motiv, mai asteapta cateva zile si mai repeta testul.La cate simptome ai avut luna asta, sigur e bb.Ai incredere.Vrei sa ne punem toate gravidutele pe tine sa te pupacim?
Acum dau adunarea.Pana una alta, sa ai grija de tine, las-o mai moale cu magazinul daca poti, si mai menajeaza-te, ca nu se stie ce bb ascunzi tu acolo in burtica.
Apropo, sper ca nu ma dati afara de-aici, ca eu vreau sa stau la voi.
lauraa, o sa-mi fac si semnatura, numai un pic, ca mai am un pic de treaba la o sit. pt. la servici ca desi is in concediu is singura care stie s-o faca.

eu si bb mic mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Salutare din nou!
Scriu si eu cand apuc la servici......

MITITICA82 - daca iti era mereu la fix, si acum intarzie, poate e cu ochisori. Si, BINE AI VENIT!

Alunitza23, si eu stiu ca e fte bine sa fie sa luam acid folic de dinainte, chiar indicat!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

http://tt.lilypie.com/KCGfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Pentru MITITICA82 - dupa ce scrii 10 mesaje nu o sa mi fii monitorizata! Asa ca baga repede

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

http://tt.lilypie.com/KCGfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

mulsumesc pt raspuns.
Dar acum am alta dilema: de care acid folic sa iau? Am fost pana la farmacie si mi-a spus ca e de mai multe feluri: simplu, cu fier.....
Voi ce fel luati? ca eu sunt mai

http://tt.lilypie.com/A9Cxp3.png
GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

MITITICA,bine ai venit!
Daca e asa cum zici ,atunci fa un test si noi te sustinem indiferent de rezultat.Uite incep eu:

TEST...TEST!

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Of,ce bine am dormit si ce bine imi prind mesajele voastre ,imi dati intotdeauna forte noi.
Asa ca ori e bebe ori nu e ,nu voi fi suparata luna asta,mai ales ca am facut fufu aiurea ,cand ne-a venit,numai norocul a facut sa prestam in perioada optima ca nici la monitorizari n-am fost.

Daca va fi rosu ,atunci abia astept sa cunosc noua doctorita ,fiindca va veni pana in august din concediu.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Stiti ce ma distreaza?Ca tot sunt bune si autosugestiile la ceva,fiindca incep sa mananc ce n-am mancat in viata mea,alimente care nu-mi placeau.
Aseara m-a lovit o pofta nebuna de salata de rosii cu ceapa ,ori eu nu am pus gura pe ceapa.Azi fac o ciorbita cu aripioare de pui ,care la fel nu-mi plac ,dar sa nu va spun cum stau cu nasul in oala si abia astept sa se termine.Ciocolata amaruie cat cuprinde ,iar a mea era cea cu lapte.
Deci declar pitici pe creier la mine la mansarda si nu cunosc tratament.Ma puteti ajuta cu o reteta?

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

Anidaz poate totusi nu sunt pitici pe creier si e intr-adevar bebe, asa ca mai ai putina rabdare poate in cateva zile iese si a doua liniuta mai bine iti tin pumnii sa fie asa
si...apropo de pitici pe creier..si mie mi se parea ca am ceva simtome si mi-am facut azi test care normal ca a iesit negativ, dar...

mititica82 fa testul, fac galerie

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/a4Fhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

Anidaz poate totusi nu sunt pitici pe creier si e intr-adevar bebe, asa ca mai ai putina rabdare poate in cateva zile iese si a doua liniuta mai bine iti tin pumnii sa fie asa
si...apropo de pitici pe creier..si mie mi se parea ca am ceva simtome si mi-am facut azi test care normal ca a iesit negativ, dar...

mititica82 fa testul, fac galerie

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/a4Fhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

anidaz, tie-ti tb un samburica in burtica....ca prea dai semne de gravideala.
dai si mie ciorbita de aripioare? ca m-au terminat aici cu supa de mazare, ceva supa cu varza si galuste, iara ceva supa cu galuste....vreau si eu ceva ca la mine acasa, iar ce faci tu acolo suna tare bine.

eu ca eu , ca-s invatata cu mancaruri de-astea, dar sa vad cum o reactiona al meu sot cand vine sambata care-i moldovean sadea, cu supele astea dulci

eu si bb mic mic mic

Mergi la inceput