Aspirante optimiste > 20 (331)
Raspunsuri - Pagina 4
ancutzam spune:
fetelor nu stiu daca azi vazut zilele astea o stire legata de consumul de cafea.....care dupa spusele unui doctor cafeaua duce la ifertilitate.....voi ce ziceti de asta?
http://tt.lilypie.com/etkap1.png
klaudiaG spune:
Vai da ce liniste e azi. Unde ati disparut toate?????????
Ancutzam cred ca poate fi adevarata dar in acelasi timp nu. Adik depinde de ce are in cap fiecare doctor in parte. Eu citisem tot despre cafea ca nu dauneaza in timpul sarcinii ceea ce mi se pare un pic absurd.
Cred ca pana la urma totul se rezuma la organismul fiecareia dintre noi. Ce tolereaza si ce nu.............
ancadragoman spune:
Helau![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
laurraa spune:
ancutzam, eu una fara cafea as fi mooooaaaartaaaaa.Este elixir pentru mine
.Dimineatza nici nu fac ochi bine dar cafeaua e pusa deja la foc.La servici iar, in oras iar. Dar daca e sa fie asa, pentru o cauza nobila ce nu face omu?
Ma las imediat:)
Va pup
Bun venit fetelor noi.
mihaela, de ce nu-ti faci semnatura de gravi sa vedem si noi cum evoluezi pana la 40 ....![]()

anidaz, te asteptam nu mai sta ascunsa....ne tii in suspans
http://tt.lilypie.com/h6uap3.png
Laura
ancutzam spune:
si eu fara cafea sunt ca si moarta....mai ales ca am si tensiunea mica....dar imi place sa savurez dim o cescuta....cana![]()
defat doctorul spunea in felul urmator......este recomandat ca femeile ce doresc bebe sa lase aceasta placere atat inainte de a ramanae( caci duce la infertilitate) cat si pe timpul sarcinii.....dupa care sa savuram o cescuta![]()
http://tt.lilypie.com/etkap1.png
anidaz spune:
Fetelor sunteti MINUNATE!Dar nu tot asa sunt si vestile mele.
Nu declar nici pozitiv ,nici negativ curat,asa ca astept cm-ul,sa vedem daca intarzie mai fac daca nu inseamna ca este reactivul ceea ce si cred de fapt.
Se vede dar tot asa subtire si palida rau ca si data trecuta ,de aceea tind sa cred ca nu este sarcina ci reactivul.
Oricum este si prea devreme ar fi 8 zile de la ovulatie,asa ca ar trebui sa mai las sa treaca ceva vreme si apoi fac iara test.
Ce-mi da sperante e faptul ca am inteles ca barza e cel mai bun ,acum astept si sper.
Pentru voi toate 

poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Bun venit Dragaica!
Mai da ce putere autosugestiva avem noi ,de multe ori ma mir.
Avem atatea simptome de gravida cand de fapt nu suntem,constat cata putere are o fiinta umana de a se autosugestiona.
Uitati-va la mine: dureri de mameloane,mancarimea pielii(ma refer la sani),urinare frecventa,somnolenta ziua ,insomnie noaptea,intepaturi prin ovare,bufeuri puternice de caldura,ce mai toate ar indica o sarcina si nu stiu cum mi le induc?
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
klaudiaG spune:
quote:
citat din mesajul lui anidaz
Fetelor sunteti MINUNATE!Dar nu tot asa sunt si vestile mele.
Nu declar nici pozitiv ,nici negativ curat,asa ca astept cm-ul,sa vedem daca intarzie mai fac daca nu inseamna ca este reactivul ceea ce si cred de fapt.
Se vede dar tot asa subtire si palida rau ca si data trecuta ,de aceea tind sa cred ca nu este sarcina ci reactivul.
Oricum este si prea devreme ar fi 8 zile de la ovulatie,asa ca ar trebui sa mai las sa treaca ceva vreme si apoi fac iara test.
Ce-mi da sperante e faptul ca am inteles ca barza e cel mai bun ,acum astept si sper.
Pentru voi toatepoate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
Anidaz

poate totusi e............Nu-ti pierde speranta. Stiu cat e de greu sa-ti faci iluzii si cand iti este lumea mai draga sa nu se adevereasca..............dar poate..............nu stiu de ce dar de data asta simt eu ca nu te-a ocolit norocul. Evita cat poti de mult oboseala si te asteptam cat mai curand cu un test cat mai vizibil posibil.

anidaz spune:
Plec vreo ora la somn ca doar ziceam ca am stari de somnolenta,chiar simt ca mi se inchid ochii,dar inainte vreau sa mai corectez listuta noastra.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
andra_b spune:
Anidaz, Doamne da sa fie 2 linii adevarate!
Mie mi-i greu sa cred ca nu ii asa in special ca ai si niste stari mai deosebite ca in alte dati, SPER totusi! 

Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/KCGfp3.png