Aspirante optimiste > 20 (331)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alinutza da de ce ai asa emotii? O sa vezi ce frumos o sa fie....

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

eu sunt varza cu emotiile, recunosc sper sa nu-i creez viitorului bebe probleme din cauza asta. acum de exemplu, nici nu am ovulat bine ca parca simt o caldura mai intensa pe la burtica...... daca s-or fi intalnit gigeii cu ouletul? hai ca am luat-o razna
dar va am pe voi sa ma sustineti
de aia va iubesc!!!!

http://tt.lilypie.com/A9Cxp3.png
GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

alinutza, farmacia asta din sovata e cam goluta
am luat crema de galbenele si mixtura de alcool mentolat si talc nu au contraindicatii in sarcina.
sper sa nu mai am maine nimic.

anidaz, pai endometrul tau e numai bun sa-l primeasca pe samburica.
are unde se cuibari.

eu si bb mic mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Alinuta23 hai ca noi chiar am luat-o razna :)

Exact aceleasi simptome am si eu. Si sunt abia in ziua 12.

Ca sa nu mai zic ca aseara am facut un test de ovulatie si era negativ. Cu toate astea parca am avut un mucus cam de ovulatie.

Oricum la mine e clar ca doar sunt eu putin trilulilu ca nu are cum sa fie, dar... Asa suntem noi aspirantele...mai zapa :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miha eu ityi propun sa astepti paqna maine.....te dai cu ce ai gasit si daca nu te duci maine la tren si te intorci la gaslatoi sa stii ca sunteti bine decat sa stai atat de stresata.....nu face bine la bebe.....ai grija....

10+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

quote:
citat din mesajul lui jasmine30

Alinuta23 hai ca noi chiar am luat-o razna :)

Exact aceleasi simptome am si eu. Si sunt abia in ziua 12.

Ca sa nu mai zic ca aseara am facut un test de ovulatie si era negativ. Cu toate astea parca am avut un mucus cam de ovulatie.

Oricum la mine e clar ca doar sunt eu putin trilulilu ca nu are cum sa fie, dar... Asa suntem noi aspirantele...mai zapa :))

hai ca m-ai mai destins si eu care credeam ca o sa radeti de mine. Si eu la fel, ieri a aparut mucusul si azi toata ziua am avut o senzatie de caldura in burta pe care n-am mai simtit-o. Ma gandesc ca poate poate o fi ceva acolo
fetele cu experienta spuneti-ne ce e va rugam

http://tt.lilypie.com/A9Cxp3.png
GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Se pare ca avem nevoie de :
CAPITOL NOU

Mergi la inceput