Aspirante optimiste > 20 (331)
Raspunsuri - Pagina 17
cami_antonia spune:
fetelorrrrrrrrr
mi-ati lipsit....am citit ceva din urma si tare ma bucur de atatea vesti bune.....ma bucur in primul rand pt miha din galati.....careia tocmai ii dadusem Braul Maicii Domnului....si uite ca s-a si prins bebe.....miha fii tare si optimista....sa te ajute Dumnezeu in continuare sa fie totul bine.....si sa-ti vezi minunea cat mai repede la eco.....sunt tare fericita pt tine....
le felicit si pe celelalte fete care au ramas....si ii tin pumnii tare rau lui anidaz caci este o fata deosebita....ne-a incurajat mereu pe toate.....asa ca merita sa fie incurajata....anidaz....din ce povestesti eu cred ca e sarcina....primul meu test arata identic....ai rabdare....si eu am avut bufeuri de caldura.....si stare de somnolenta....si mers la toaleta f des.....cam atat....in rest nici nu ziceam ca am bebe....asa ca cele care nu aveti simptome nu va speriati.....si dureri ca de ciclu....atunci se prinde bebele.....
noi suntem f bine....am vazut iar bebe ieri la eco....are deja 26,1mm.....a inceput formarea membrelor.....e deja dublu la marime fata de acum 2 saptamani....nu am vome....decat stari rareori....dar mananc 2 mere crude si gata....au si trecut.....
voi mai reveni azi....
sper ca nu m-ati uitat....dar am fost putin plecata din tara....asa cu bebe mic....
pupici multi si multe liniutre duble......Klaudia si tie......multa bafta....
10+
Camelia
noname spune:
Buna fetelor!
Hai ca am mai intrat si eu pe aici, ca azi am mai mult timp liber.
Vreau sa declar Ziua 1.
Luna asta nu a fost sa fie. Asta e........ poate luna viitoare.
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
klaudiaG spune:
quote:
citat din mesajul lui noname
Buna fetelor!
Hai ca am mai intrat si eu pe aici, ca azi am mai mult timp liber.
Vreau sa declar Ziua 1.
Luna asta nu a fost sa fie. Asta e........ poate luna viitoare.
Vreau si eu sa fiuBb hai la mama!!!
Dana
Dana

.Poate acum se prinde ca vad ca vin din ce mai multe graviduteze pe la noi si chiar se ia
andra_b spune:
Neata fetelooor!!!
Multzu' de cafea Clau! 
Am intrat sa va salut in fuga, se anunta o zi aglomerata la mine, sper sa am timp sa va citesc ca vad ca sunteti fte active!!! 
Si ma bucur sa aud atatea vesti bune! 
Klaudia abia astept maine sa ne ziic si tu vestea de liniute! 

Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/KCGfp3.png
noname spune:
Klaudia tu te testezi maine?
Sa dea Dumnezeu sa vii cu o veste foarte buna. Sa vezi dublu.
Iti tin pumnii.
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
klaudiaG spune:
Da maine ma testez desi ar trebui sa astept pana pe 22.
Oricum din fericire mi-a reparat sotu' calculatorul asa ca.............va dau vestea imediat 
VA 

noname spune:
Klaudia , hai ca astept cu mare nerabdare testul tau.
Ai ceva simtome?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
klaudiaG spune:
Dana 
mersi.
Da am ceva simptome. le-am terorizat pe fete ieri cu intrebari din cauza asta.
De 2 seri (doar seara) ma simt nashpa ca si cum mi-ar frige tot corpul, am avut si o secretie destul de ciudatica (mai groasa decat la ovulatie), aseara am avut si stari de voma (dar pe asta nu ma pot baza prea tare eu avand probleme cu fierea...............mi se intampl adestul de des cand sunt obosita).
PS si sa nu uit am avut si ceva dureri la ovare dar nu ca la ciclu...............un pic mai nedureros...........mai mult o jena decat durere.
kitzy spune:
Silvia felicitari!! Ti-am scris si la miresici.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
anidaz spune:
Feteloooooor am incurcat-o!
De unde credeti ca vin acum?Bineinteles ca de la medic,
Sa incep cu inceputul: alaltaieri seara la contact am simtit dureri,ieri de dupa amiaza pana aseara intepaturi prin zona ovarului stang,azi am dureri in toata regula si bineinteles ca m-am dus de urgenta la doctor ,care tot la urgenta m-a luat prima.
Acum vine nebunia ,ca l-am terminat psihic si pe medic,am ceva ori folicul ,ori chist de 31mm/29mm,nu-si da seama ce e de fapt asa ca astept ciclul daca o mai veni sa vedem dupa daca s-a spart.
Alta nebunie ,se pare ca a fost ovulatie pe dreptul si am endometrul ingrosat pregatit de sarcina,acum vine intrebarea este sau nu sarcina ?
Endometrul ar zice da,chistul daca asta e zice da ,insa daca e folicul acesta zice nu.Recomandare antiinflamator pentru ca e posibil sa fie bebe ,daaaar si fufu azi obligatoriu daca e folicul.
V-am zapacit de tot asa-i?
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele