Am avut o oliviera in care am pus otet si ulei. Pe dopul sticlei de otet au aparut musculitele astea. Am aruncat otetul, am clatit sticla, am spalat cu clorox peste tot in bucatarie, dar musculitele vad ca sunt din ce in ce mai multe.
Cu ce sa dau sa scap de ele? Sa pun ca-n poveste niste unt pe o felie de paine?
Se mai numesc si musculite betive...lasa-te si tu de bautura...
Glumesc. Parerea mea ca (intamplator) mai exista o sursa de "acreala".
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Vara apar si daca ai fructe gen struguri sau banane tinute pe masa de ex. Daca da, pune-le in frigider. Sau anumite flori in vaza...nu-mi amintesc de care, dar stiu ca am citit odata undeva...
Lora, mami de Iustina
Am rezolvat partial - cica pe scurgerea de la chiuveta se mai aduna. Scurgerea mea are un tocator de resturi si de aceea se pare ca ar mai fi supravietuit.
O sa mai vad eu, multumesc pentru raspunsuri!
Fructele stau in frigider, doar painea e afara.
Si nu-i nici un fruct ratacit pe undeva?Au o capacitate de inmultire fantastica dar si o viata de cateva ore(parca 20 din stadiu de ou,pana la obstescul sfarsit)
Nu prea stiu unde ar mai putea fi fructe ratacite. Nu e nici un spatiu intre chiuveta, aragaz si corpurile de langa. Dar chiar nici unul. Gasisem o "reteta", intr-o sticla cica se pune putin suc sau bere, detergent de vase, apa si putin otet ca sa le atraga. Detergentul de vase e ca sa rupa tensiunea de suprafata a lichidului, astfel, ele vor veni la "bautura" si se vor ineca.
Am pus si eu, dar nimic pana acum, desi citisem ca e de succes reteta.