Suceava (22)
Raspunsuri - Pagina 15
angela.c spune:
buna fetelor,
nu stiam cum sa aduc "subiectul noastru" mai in fata...stiu ca sunt putin...off topic.
Va pun o intrebare : intereseaza pe cineva un ap 3 D in Suceava ? vanzare sau inchiriere ? Dau detalii de mail sau PM, ca sa nu ma certe prea tare moderatorii
ilincalif spune:
Fetele cochetele,
ati emigrat in Australia ? Toate ?
Pe unde umblati de nu va mai intilneste omu' nici prin parcuri nici pe aici ?
Va dau la "Missing persons" !!!
angela, apartament nu stiu, in afara de al meu, dar pe asta pe cuvint ca nici nu-l vind, nici nu-l inchiriez !!!! ba chiar, pentru ca tot locuiesc la parter (o fi el inalt dar tot parter se cheama, nu?) ma bate gindul sa ii "lipesc" un balcon termopanat in care sa imi mut bucataria, iar in locul bucatariei sa pun la cale camera zamfirucului ... dar cum asta inseamna bani la greu, ma mai gindesc pina la primavara viitoare... ca foarfeca de croit planuri e ascutita, cu finantele am sta mai prost insa !
fetele cochetele, am doua pofte si va intreb si pe voi ce parere aveti, unde as putea gasi, ieftin si bun, (adica nu neaparat ieftin, dar nici o avere nu as da, hihihi)
- bicicleta cu 2 roti ajutatoare
- masina de facut piine
Idei ?
Unde ? Cit ?
pupici tuturor
Lara spune:
Buna, fetelor!
Probabil nici nu va mai aduceti aminte de mine, dar nu-i bai, mi-am zis sa trec putin pe aici, asa, din nostalgie. Mi-e tare dor de Suceava si de oamenii de acolo. Speram sa vad ceva noutati, una, alta, dar e o linistee totala aici :(
Dana, Carmen.. voi nu mai dati deloc pe aici? Mi-e tare dor de intalnelile din parcuri.. Doamne parca eram in alta viata..
Va imbratisez, aveti grija de voi!
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
emushi spune:
salutare! si scuze de absenta launga, dar nu mai stiu nici eu cum sa-mi impart timpul...
am trecut sa urez succes puiutilor care incep scoala si gradi....si acomodare usoara pentru bobocei!
mimi a fost azi la gradi si, desi a repetat cateva zile cum ii va incuraja pe cei mici care vor plange dupa parinti, pana la urma a tras si ea un bocet, in avalansa de lacrimi de la intrare...se pare ca anul asta sunt ceva mai multi in grupa, si majoritatea colegi noi, deci primele zile vor fi mai grele; maine o duce tati la gradi, ca buni a fost prea usor de impresionat si drept urmare si-a petrecut toata dimineata in vestiar si pe langa gardul gradinitei, sa auda daca plange....deh, bunicutele astea!
ilincalif, si noi cautam bicicleta...am vazut prin selgros si alte mag de gen, dar nu ne-am hotarat, urmeaza sa intetim cautarile si sa verificam raportul calitate/pret....daca gasesti ceva bun si rezistent da-ne de stire! cu aparatul de facut paine ma batea si pe mine gandul, dar la cat gatesc eu...o sa-l tin pe dulap
pupici
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
ilincalif spune:
fetelor cochetelor,
si de la noi salutari si pupici si... rabdare.. si nervi de otel .. pentru mamici cu pitici de grupa mica, in special !!!
eu deja am slabit 2 kg in ultimele trei zile, cu un zamfiruc imprevizibil si urlator !!!!
in prima zi - totul a fost ok pina a intrat in clasa, acolo a inceput a urla de zor, inchipuiti-va cu ce inima am lasat-o acolo !!! peste zi (mi-a povestit ea ulterior) a plins linga perdea, a plins sub masa, etc. dar a mincat odata cu ceilati copii micul dejun si prinzul, a si dormit, iar la patru s-a bucurat enorm cind ne-a vazut pe tati si pe mine, statea lipita de infirmiera, draga de ea !
ieri, a doua zi, a fost ok pina am ajuns la gradi, cind a inceput sa bizzie... am lasat-o de mina cu infirmiera, care avea spinzurata de cealalta mina o alta micutza plingacioasa! si am plecat rapid ... ca sa o gasesc la patru jucindu+se cu copii, cica a fost super ok ieri.. mi-a povestit pe drum cum au dansat si s-au invirtit, iar doamna le-a spus Capra cu trei iezi !!! aseara am fost la cules de castane, pe care urma sa le luam azi la gradi, sa i le aratam doamnei - ca doar Barney ne-a invatat sa impartim cu ceilalti copii !!!!! (mamele nu mai invata nimic pe nimeni, acuma plozii invata de la Barney, de pe canalul de desene animate JimJam)
azi, a treia zi, a fost sinistru - din clipa in care am trezit-o dimineata mi-a decretat NU VREAU SA MERG AZI LA GRADI si mi-a repetat pe drum de 500 de ori acest aspect ! Iar cind am ajuns in fata cladirii gradinitei nu a vrut sa intre, am luat-o pe sus si a racnit ca vrea acasa , asa ca am fost nevoita sa o parchez intre infirmiera si doamnele educatoare si dusa am fost, mama denaturata care lasa copchilu' urlind si nici ca-i pasa !!!!!
acuma e 12,30 si inca nu am primit telefon de la gradi ca ar fi demolat pruncul cladirea !!!! semn bun !
em, pupici suplimentari pentru tine si pentru mimishor si pentru Buni a voastra !!!! culmea bunicile astea!!!!
bicicleta nu mai luam, am hotarit sa ne abtinem pina la primavara, de-acuma ne pregatim de cumparat patine, ca uite, miine poimiine se deschide patinoarul !
masina de piine nu am luat inca, dar imi iau negresit, mi s-a insurubat ideea in creierul mic, si chiar intentionez serios sa o iau. Doar ca acum caut ceva pe gustul meu, adica de capacitate mare , XXL (de 1,5 kg) si OBLIGATORIU cu doua palete de invirtire a aluatului (ca majoritatea au numa' o singura paleta)
pupici
fug, ca am de lucru ca la balamuc
emushi spune:
ilincalif, noi ne-am luat bicicleta! am uitat sa-ti zic; mimisoru', convingatoare din fire, a reusit sa adune bani de la toate rudele posibile, de-am ajuns sa avem de doua, cred...deh, fata descurcareata! asa ca n-am avut de ales si miercuri am luat mastodontu' de bicicleta "cu doua roti mari neajutatoare si doua roti mici ajutatoare", dupa cerintele micutei teroriste; asa ca miercuri seara la 9.30 - 10, cine credeti ca mai era in parc cu bicicleta? eei, ghici? da' joi dimineata cine s-a trezit la 7 "hai la gradi cu bicicleta"???ha? (si va spun drept ca a convins-o pe buni si chiar s-a plimbat, nu pana la gradi ci doar putin prin parc....)
Am implinit 2 ani...
emushi spune:
tot io:
uuuf, sa va zic boacana: miruna mea s-a laudat saptamana trecuta ca ar fi "sefa clasei"! ei, asi, cea mai mare zgatie sa fie sefa...
-"cum, mami, te-au ales copiii?"
-ea: "nuuu, m-am ales singura, ca ei erau ocupati..."
-da' ce faceau?
-pictau
-si tu nu pictai?
-nu, ca eu n-am vrut sa pictez, de-aia ca ma murdaresc pe degete, de-aia...
ii explic eu pe indelete ca si marii pictori se mai murdaresc pe degete cand picteaza, dar se spala foarte bine la sfarsit...deh, e copil( cred ca singurul care pe plaja la mare striga " am nisipp in sandale!!!" si se descalta de cin'spe ori la doi pasi...)
m-a batut la cap sa-i cumpar tempera pt acasa, si i-am luat; hai sa-i arat asta seara cum se picteaza frunzele...si adunam frunze din parc, le coloram...tot tacamul; mimi nu uita sa-si murdareasca un deget, chipurile, "din greseala"
mami, acuma sunt ca marii pictori
da' marii pictori se spala foaaarte bine pe urma?
(dupa cateva minute)da' se spala cu apa calda sau cu apa rece?
io' rumeg un raspuns s-o multumeasca...si-i zic ca daca au apa calda, se spala cu apa calda, si daca nu au, se spala cu apa rece...
trece o ora si ma chinui s-o culc...cand credeam ca a adormit, se intoarce spre mine: mami, da' nu le ingheata mainile? cui? la pictori, daca se spala cu apa rece....?
a adormit la 12, dupa ce i-am explicat cum isi incalzesc apa pictorii de la polul sud,
Am implinit 2 ani...
plateea spune:
buna, fetele!
v-am gasit, dar vad ca aveti la activitate, de numa'...
emushi, esti rezidenta la sv? si mami dulce cu bebe mare?
23+ cu
emushi spune:
plateea, m-ai cam prins...da, am fost la svacum un an-doi, acum sunt in iasi pe pediatrie
felicitari pt burtica, sa fie bebe sanatos!
acu' daca tot zici ca ne stim....hai, nu fi rea si da-mi un indiciu...ca nu te-am recunoscut
pupici
Am implinit 2 ani...
plateea spune:
, nu... nu ne stim.
doar ca am intrat la rezidenti si ti-am vazut numele, apoi la sv, si... idem.
eram curioasa din cauza ca am citit mesajele tale, si pari sa fii o super mami. si daca mai esti si rezidenta, nu inteleg cum reusesti. doar daca esti omniprezenta...
24+ cu