Masina de facut inghetata acasa

Masina de facut inghetata acasa | Autor: ligurda

Link direct la acest mesaj

Ati auzit cumva de asa ceva/Vreau sa achizitionez o masina de facut inghetata si m-ar interesa daca posesoarele unui astfel de aparat sunt multumite de el si daca da ce marca imi recomanda?.Vreau sa-i fac micutei mele inghetata in casa caci pe cea din comert o ocolesc datorita fel si fel de ingrediente care mai de care mai ciudate si mai periculoase pentru sanatate.Am incercat sa fac in casa dar nu e atat de reusita ca cea facuta in comert si sper ca o astfel de masina ma va ajuta sa obtin o consistenta cremoasa.Va multumesc de ajutor.

Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i.xell spune:

buna, scuze pt raspunsul intarziat, dar acum am citit postarea ta
am vazut un asemenea aparat, cam micut ce-i drept in Kaufland la oferta, nu iti pot spune pretul pt ca nu m-a interesat, dar dc mai vad revin cu raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

La Kaufland e 50 RON, la reducere.
Si mie mi s-a parut interesant, am citit instructiunile si am renuntat.. pentru ca parea cam dificil de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

eu de la inceputul verii ii dau ocol si nu ma hotarasc s-o cumpar.
eu am ochit una de la <simac> cu vasul de 1,5 l.
dar cerd ca trece vara si nu ma hotarasc

MAMA DE FEDE SI DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu am una, am cumparat-o din Germania in 89, e Philips si sta bine in cutie. Eu fac inghetata acasa si o pun la congelator si iese f.buna. E utila daca vrei sa papi rapid si nu mai ai timp de congelat. Arata cam www.amazon.co.uk/exec/obidos/tg/detail/offer-listing/-/B0011DFA1O/new" target="_blank">asa

Mergi la inceput