America (116)
Raspunsuri - Pagina 16
arminad spune:
quote:
Hei!! Felicitari concetatene!.
Si ai spirit civic mai mult azi?:)
Multumesc(la toata lumea).Andrada ,s-a trezit dis de dimineata spiritu civic in mine si-am trimis formularul ala pt votare .Dar am zis ca votez doar daca apare si tanti Hillary in echipa ,ca daca nu ma mai gindesc.
Apropo de repetat pt scoala m-am dus azi la Borders sa ridic niste carti pt fii-mea si ca o mama buna si responsabila ce sunt ii zic lu asta micu sa-i iau si lui ceva carti .La care copilul racneste din toti plaminii "i hate books,i like video games !!!"N-a fost suflet de om in incaperea aia sa nu se fi uitat la mine.Asa-mi trebuie daca m-am apucat sa-i stric copilului vacanta.
arminad spune:
Mie mi-a iesit scorul la walkable (sau cum ii zice ) 79 din 100 adica f bun .D-aia nici n-am nevoie de masina si nici sotu n-o foloseste prea mult.N-am bani sa cumpar tot ce-as gasi la doi pasi de mine si timp sa ma duc la servici,da de-asta nu zice nimic la astia pe site.
lexi spune:
mmmmm... ce frumos miroase aici, a deodorante, a leustean, pasapoarte albastre si peste oceanic.
spuneti-mi si mie de pe unde mai luati voi bilete de avion Romania-US? ca alea de aici spre incolo le stim, le-a afisat Onelul la intrarea in clasa. 
LucasMom spune:
Eu folosesc intotdeauna www.kayak.com pt orice destinatie.
In martie i-am luam mamei OTP->LAX,LAX->OTP la aprox 2/3 din pretul cel mai ieftin pe care-l gasise in Romania.
Singura exceptie e cu anumite companii mici in US care nu isi listeaza locurile pe kayak si atunci caut direct pe site-urile lor (airtran sau southwest de ex.) dar astea nu zboara in iurop.
CamiM spune:
Arminad felicitari pentru cetatenie..
La noi scorul de walkable este 48 din 100...oh well!!.. cred ca se putea si mai rau.![]()
Ramona acus ma bag si eu ca musca in discutie: nu v-au dat si niste cartulii ceva sa vedeti ce fel de beneficii vin cu job-ul? Te intreb ca de pilda asigurarea de sanatate de la la job-ul de stat (pe care il are sotul meu acum) este clar mai buna decat cea pe care o avea la particular si partea pe care o platim noi mai mica.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
Cami, de la interviu incoace n-a mai fost acolo. Probabil ca ii da restul de informatii dupa ce trece si celelalte teste. Chestii generale am mai citit pe site-ul lor.
Dar cum spui, la celalalt job am avut asigurare mult mai buna, cu $200 pe luna partea noastra. Ca dovada ca dupa ce n-a mai lucrat acolo, COBRA a costat aproape $1000 (care la pretul asta nu mai includea vision si dental, pe care le-a avut in timpul jobului).
The best thing you can do for your children is to love your wife.
arminad spune:
Cum as putea trimite citeva carti in Romania ,ieftin si rapid ?Pachetul nu ar cintari probabil foarte mult ,cei de la agentiile astea romanesti am inteles ca au o limita minima iar cu posta obisnuita nu am trimis niciodata nimic.Ma ajuta cineva?
arminad spune:
Si as mai avea o intrebare referitor la dvd -uri.Daca cumpar un dvd de aici merge si pe dvd -player din Romania sau trebuie niste conditii parca ,eu sunt pe dinafara cu chestiile astea tehnice.
adriana spune:
Arminad, pachetul merge f bine si cu posta obisnuita, daca vrei sa ajunga, mai bine il pui recomandat.
La DVD nu e nicio problema, problema era la video, ca sunt formate diferite NTSC/PAL..
blackpanterro spune:
Arminad, dvd-urile din US nu merg in Europa, numai daca si playerul este american.Daca te uiti pe dvd-ul american scrie zone 1, Europa e zone 2.
PS.Congrats pt cetatenie!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner