Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 68
Raspunsuri - Pagina 19
COCO2255 spune:
Luna asta nu a iesit nimic,azi este z1.
Maine o sa sun sa intreb acum ce trebuie sa fac.
O sa merg si sa-i zic sa fac laparoscopie luna asta.Vreau sa stiu daca totul este ok inauntru.
In 2004 ianuarie am avut avort spontan,in luna iulie m-a operat de urgenta de peritonita,am o taietura destul de mare si m-a tinut mai mult de 1 ora in sala.Cand o fi curatat inauntru mi-o fi umblat pe la ceva ?
O fi din cauza asta?
Eu din 2004 nu am mai ramas insarcinata.
magdita spune:
Coco
, imi pare rau pentru z1, ar fi bine totusi sa te programezi pentru laparo, pentru ca e posibil sa existe niste aderente de la operatia mai veche, aderente ce te pot impiedica sa ramai insarcinata. Sotul tau cum sta? Bafta multa si sa ne tii la curent cu ce faci.
Week-end placut va urez fetelor
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
COCO2255 spune:
La programari nu raspunde nimeni.
Pentru laparoscopie il sun direct pe Tutu sau trebuie sa merg la cabinet???
lalitica2000 spune:
eu iar am sunat la tel de programri si ramonica mi-a respins apelul. bag de seama ca e agitatie mare pe la cabinet...
aerlilian spune:
Mada,super tare!!!Chiar m-a amuzat si m-am "dicstrat".Am si eu unul dar mi-e frica sa nu ma paruiasca Magdita.Si cu toate astea,il spun:Stiti cum fac oltencele testul de sarcina?Introduc un praz si daca il scot muscat,atunci sunt gravi!!!PUP FETELE SI VA UREZ UN WEEKEND DE EXCEPTIE!
alexa101 spune:
Buna ziua, fetelor am fost aseara la Dr.Tutunaru ca am avut ultima menstruatie pe 12.06.2008 si la echo intravaginala nu sa vazut nimik, mi-a zis ca poate sa fie prea mica sarcina la un ciclu neregulat sau poate sa fie sarcina extrauterina. Sper din tot sufletul sa fie bine.
Am facut astazi analiza sange BHCG si scrie asa 189.! la VALORI 0 - 5
Va rog frumos ce inseamna asta 189.! stie cineva, pana vb eu cu dl.doctor la telefon?
Va multumesc mult
tamaryllis spune:
hai ca am citit pe net si am constatat ca variaza cu +/-2 zile. Sunt in ziua 16 de la ovulatie si doar pete maronii...dar eu sper
tamaryllis spune:
M-am concentrat atat de tare sa vad 2 linii la test incat ma ustura ochii. Dar nu sunt...........e doar una
[bang