Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 68
Raspunsuri - Pagina 17
magdita spune:
Madutz
, te tin curelele, hm?
Sa fie cu mult noroc luna asta !![]()
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
mada23... toata noaptea iubita ?...aoleooo si cum mai stai pe scaun ?.. io nici la 25 ani nu prestam asa ...d-apai acum cand nu mai tin salele ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aerlilian spune:
Mada ,subscriu la cele spuse de Georgia...toata noaptea cred ca in luna de miere ...ca de atunci nu-mi mai amintesc sa ma fi tinut curelele...Bravo tie,sa fie cu folos!
Georgia,tin sa te anunt ca sunt in ziua in care visez ca ma "nidez" pt ca e z5 de la ovulatie si parca am o usoara presiune pe la burtica.Asa ca...nu esti singura!!!Cat despre concediul lui Tutu,la ultima monitorizare a intrebat o tipa pe Ioana si i+a spus ca...inca nu.Dar nimic ca data...
Fireyes,am citit scumpa mea despre aventura din Austria.Nelamurirea mea este legata de verdict.Ti s+au dat sperante ca s+ar mai putea intampla natural sau ai ramas pe pozitie pt FIV in septembrie?
georgia_c spune:
apai liliana .... visul sa devina realitate .... asta iti doresc ..sa tina visul 9 luni , si apoi sa planga de foamne
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mada23 spune:

vreti sa va dau retzeta ? glumeam dragutzele, dupa 30 ti se par 15min=toata nopatea , am vrut doar sa va inveselesc 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "
felix76 spune:
Madutz!!!! Toata noaptea? Mama, de ce conditie fizica dispuneti! Sa fie cu ochisori!
Am executat si noi dansul pinguinului dar o noapte intreaga nici in luna de mierica nu ni s-a intamplat!
Bravo voua!
Felix
mada23 spune:
doamnelor am o varsta, va rog frumos
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "
fireyes spune:
Mai ca era sa o musc si eu pe asta, Madutz![]()
Nici eu n-am prea pupat maratoane din astea, dar ma amagesc cu calitate vs cantitate![]()
Aerlilian, sincer, mi s-a zis ca nu prea e alta varianta decat FIV si inca cu ICSI, dar fireste, intr-un mod f politicos si delicat, ca sa am impresia ca eu imi doresc asa decat sa raman natural
. Bine, acelasi lucru ni se spusese si aici, numa' ca pe sleau, adica troznit una in moalele capului cu barda fara resuscitare, noroc ca am teasta rezistenta.
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
mada23 spune:
Hai sa va mai inveselesc putin:
"Stiti cum se joaca copii din ziua de azi de-a v-ati ascunselea? Intra pe mess si stau pe invisible"
poopi
asteptand miracolul