FIV 186

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Buna,
eu m-am programat in z21 pe 25.07 desi in august nu se face FIV, se pare ca voi repeta eco si in sept. Sper ca pana atunci sa-mi dispara chisturile care m-au impiedicat sa fac FIV in iulie ...
In leg cu FSH-ul si LH, eu am urm valori :
FSH 11,22 - e f. mare
LH = 3,48
Deci, raportul FSH/LH e cam mare...
In legatura cu analizele eu le-am facut in aprilie ... oare trebuie sa le repet pana in sept ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

I-mi pare rau ca nu pot sa va aduc vesti bune, asa cum va asteptati si cum speram si eu! Asa e viata si cu bune si cu rele, nu le putem avea pe toate mereu, dar e bine sa tindem spre o viata roz! Va spun sincer ca nu stiu de unde am atata putere, sa va scriu aceste randuri , avand in vedere prin ce trec in momentul de fata! Nu vreau sa iau nimic in tragic, pentru ca stiu ca sunt oameni care sufera mai mult decat mine si stiu ca intr-o buna zi visul mi se va implini. Cred in continuare cu tarie asta si nu sunt suparata pe Dumnezeu, din contra ii multumesc ca m-a facut sa traiasc magia de a fi insarcinata, chiar daca a fost pentru scurt timp. Da, puiutul meu s-a oprit din evolutie, beta HCG-ul era cu doua zile in urma 515, iar azi era numai 420. Nu am avut nici un simptom, care sa-mi indice lucrul asta, ba chiar il vazusem la eco si era in uter, desi in mod normal un ecograf simplu, poate nu l-ar fi observat. Insa eu am fost la un eco 4D si l-am vazut ieri, ca astazi sa constat ca beta a scazut. Eu am fost ingrijorata pentru ca nu s-a dublat cum trebuie decat la Giulesti, cand a fost in z14 = 120 si dupa doua zile, in z16 = 277, pe urma crestea cu cate o suta la fiecare doua zile. De aici teama mea, ca ceva nu e in regula cu embrionul meu mic. Nu-mi place ca va dau o astfel de veste, dar vreau sa incurajez si alte fete care sunt in aceeasi situatie cu mine, pentru ca eu promit ca nu ma voi lasa pina nu voi reusi, nu voi renunta nici o clipa la visul meu frumos!! In toamna sunt hotarata sa o iau de la capat, acest gand ma intareste si ma face sa traiesc pur si simplu. De acum incolo nu mai vreau sa vorbesc despre suferinta mea, ci doar de ce voi fac in viitor. Singurul lucru care ma sperie acum e, ca desi sarcina s-a oprit din evolutie, ea e inca in uter, nu am nici cea mai mica pata, nici o durere care sa ma fac sa cred ca sarcina s-a pierdut. Oare se va elimina singura, sau voi ajunge la chiuretaj, pentru ca la eco, era bine prinsa in uter. Doar aceste ganduri ma sperie si as vrea sa stiu ce-au facut alte fete in situatia mea? Promit ca dupa ce trec peste acest pas, voi redeveni optimista de odinioara si-mi cer scuze inca o data pentru vestile proaste. Va doresc tuturor aspirantelor, numai vesti bune si tuturor gravidutelor si mamicilor, copii sanatosi!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ioana: nu e corect ce se intampla... Partea buna este ca stai bine psihic si asa trebuie sa fii si in continuare. Imi aduc aminte de saptamana in care am fost insarcinata, pana sa aflu ca e extrauterina si a trebuit sa ma operez... Iti dorec sa treci cu bine peste acest obstacol in calea indeplinirii visului. Referitor la eliminarea sarcinei, nu stiu ce sa-ti spun, ca nu am trecut prin asa ceva. Iti dorec multa multa tarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

ioanatugs mi se rupe sufletul de parere de rau..nu stiu ce as putea spune..imi pare atit de rau :((((((..Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste si s-o iei din nou de la capat...vei reusi si asta cit de curind..Doamne ajuta
eu nu prea intru fetelor in ultimul timp...nu am noutati...nici nu stiu daca voi incerca in toamna...parca mi-e sufletul gol...poate in iarna...inca nu sint hotarita...pina atunci "imi fac de cap" cu puiuta mea :)...va pup pe toate cu drag si astept sa vad cit mai multe fete luminate de bucurie...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Un nou capitol aici

Mergi la inceput