Cafea cu aroma de femei-*86*
Raspunsuri - Pagina 17
principe spune:
eeeeeeeeeeeeeeee,

azi este ziua copilului si aadolescentului in ve.
ne petrecem....vaasteptam sa beti o cafea si sa manacati tort cu noi.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
aidaciolac spune:
Ptui ce puturositze sunteti 

Haideti la
ca a inceput o noua saptamana
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
wonderful spune:
Da,io-s f. puturoasa da' cu acordul doftorului
Tot raul spre bine,desi parca-mi vine sa fac cate ceva prin casa,dar astept sa se faca luna pan' la externare,asta inseamna inca 1 sapt.Voi va plajuiti?
wonderful spune:
Da,io-s f. puturoasa da' cu acordul doftorului
Tot raul spre bine,desi parca-mi vine sa fac cate ceva prin casa,dar astept sa se faca luna pan' la externare,asta inseamna inca 1 sapt.Voi va plajuiti?
aidaciolac spune:
Nu chiar iubita ca nici noi nu avem voie la soare ...
Pc-ul lu sora-mea ma enerveaza , tastatura la fel ...

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
wonderful spune:
Am ras de ma kk pe mine.Citeam 'Cancan' pe on line si ziceau ca Nekita,huiduma aia de care rad aia de la 'Mondenii' l-a caftit pe transsexualul ala de Naomi pt. ca vroia sa-i ia iubitul Nekitei.Doamne,ce lume dementa.![]()
![]()
![]()
aidaciolac spune:
Nikita intotdeauna m-a scarbit ... te poti astepta la orice de la dementa aia
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
wonderful spune:
Da,da' nici cu 'Naomi' aia nu mi-e rusine.Se da asa pretoasa/pretios,pm stie la ce gen sa il/o mai pun,si,mai nou,a descoperit ca are voce.Ai auzit-o la Capatos?E buna pt. terapie,depresie.
aidaciolac spune:
Eeeeei ca nu o stiu pe Naomi , sunt cumva certata cu tv-ul. Ma uit doar daca vad ceva interesant si putine lucruri ma intereseaza de la o vreme.
Problema se pune altfel ca nu inteleg cum 2 matracuce tembele ca astea au ajuns atat de celebre si cum se permite sa scoata pe post atata prostie.
Din asta sa nu se inteleaga ca as avea ceva cu transexualii sau cu homosexualii ... nici vorba , dar Nikita e ... cum sa zic intr-un cuvant ... gretzosena gretzoseniei 
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
wonderful spune:
Ei,celebre pe ma-sa,se face misto de ele in emisiuni pamflet si le mai dau in ziare din lipsa de subiecte.Tre' sa umple si aia paginile cu ceva.Cum?N-o stii pe Naomi?Atunci nu stii nimic.Naomi e un matracuc care se...cu toti si,mai nou,face tratament sa-si skimbe cucul pe ...pupaza.De atunci vorbeste afectat,pe varful buzelor,deh,ca o doamna,ce pm!