Aspirante optimiste > 20 (330)
Raspunsuri - Pagina 8
anidaz spune:
Mai fetelor vi s-a intamplat sa visati acelasi vis mai multe nopti la rand?Eu nu mai pot ,dorinta de a avea bebe e prea mare ,nici noaptea nu ma paraseste.
Visez de cateva nopti ca imi fac teste care bineinteles sunt pozitive ,apoi imi pun mana pe burta si acolo se simte ceva tare,dar cand vreau sa merg la doctor pentru confirmare intotdeauna ma trezesc.Diferenta de azi noapte a fost ca pe unul din testele pozitive scria S7,nu mai stiu ce sa cred.
Cred ca o sa clachez,nu va spun cat plang cand ma trezesc si-mi dau seama ca e doar un vis.
Un vis ,dar in fiecare noapte???
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
klaudiaG spune:
quote:
citat din mesajul lui anidaz
Buna dimineata!
M-am trezit si eu ,nu-mi vine sa cred ca am dormit pana la ora asta ,nu mi s-a mai intamplat de foooarte mult timp
Klaudia acelasi lucru mi s-a intamplat si mie luna trecuta dar la diferenta de 3 zile ,deci se poate .
Multzam de cafea ,e binevenita ,poate ma trezeste de-a binelea,poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
Anidaz

neatza.Ce poze frumoase ai.............si ce frumos e la tine acolo

In legatura cu durerile nu stiu..................mie una mi s-a parut foarte ciudat............chiar incepusem sa cred ca poate e de la HSG
anidaz spune:
Dana ,bun ,bun micul dejun ,acum am citit,poate ma refac si eu ca tremur.
Luna aceasta,desi nu am monitorizat-o ,nu am putut trece cu vederea semnele ovulatiei,care se pare ca au fost din belsug in Z10,se poate asa repede?Si albus si dureri tot tacamul?
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
noname spune:
quote:
Mai fetelor vi s-a intamplat sa visati acelasi vis mai multe nopti la rand?Eu nu mai pot ,dorinta de a avea bebe e prea mare ,nici noaptea nu ma paraseste.
Visez de cateva nopti ca imi fac teste care bineinteles sunt pozitive ,apoi imi pun mana pe burta si acolo se simte ceva tare,dar cand vreau sa merg la doctor pentru confirmare intotdeauna ma trezesc.Diferenta de azi noapte a fost ca pe unul din testele pozitive scria S7,nu mai stiu ce sa cred.
Cred ca o sa clachez,nu va spun cat plang cand ma trezesc si-mi dau seama ca e doar un vis.
Un vis ,dar in fiecare noapte???poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
Anidaz, sa stii ca si mie mi se intampla acelasi lucru.
Intr-o noapte am visat chiar ca aveam o fetita, dar care era asa de urata....... nu imi imaginam cum de mi-a dat mie Dumnezeu un copilas asa de urat.
Azi noapte am visat ca am fost la doctor, care mi-a spus: Felictari, esti gravida...................... dar totul a fost doar un vis......asta este.
Cred ca este dorinta noastra prea mare de a avea un Bb.
Deci inchipuie-ti ce stresate suntem........
Doamne Dumnezeule, abia acum imi dau seama...........
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
anidaz spune:
Mersi Klaudia,da e frumos aici ,multa verdeata,dealuri,Muresul,dar sunt si cateva lucruri urate,Oamenii care nu stiu sa pretuiasca ce avem in acest oras.![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
diaconmaria spune:
[/quote]
Maria
mercix..................ideea e ca nu m-a mai durut pana acum.........
Si daca nu te superi ce inseamna "nidare" ca eu nu stiu![]()
![]()
in curand.... 
[/quote]
Klaudia nidarea este fixarea ovulului fecundat...adik a bb-lului
Maria
anidaz spune:
Daa,Dana,asa cred si eu,stresul e mult prea mare ,insa la cat sunt de derutata ,o sa merg sa-mi iau un test care clar va fi negativ ,dar o fac pentru linistea mea ,poate imi bag mintile in cap sa nu mai am nici o indoiala,of,of.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
klaudiaG spune:
quote:
Un vis ,dar in fiecare noapte???poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
Anidaz

e totul in subconstientul nostru. E normal sa ne visam gravide sau cu bebei (chiar si teste pozitive) din moment ce asta e tot ce ne dorim mai mult si la asta ne gandim 99% din zi.Nu te intrista poate e chiar un semn
andra_b spune:
Anidaz
Sper ca visele tale sa se implineasca, sa ai teste pozitive in curand!!!
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/KCGfp3.png
anidaz spune:
Doamne-ajuta sa fie asa cum spuneti,
La mine se adauga si faptul ca o vad zilnic pe cumnata mea care mai are un pic si naste,ii vad burtica ,il simt cum se misca,mai mare dragul ,dar imi si rupe sufletul,ma intelegeti?
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele