Aspirante optimiste > 20 (330)
Raspunsuri - Pagina 19
mihaelacg spune:
anidaz, luminita33, andra, monna3, bea, KlaudiaG, Claudela, ancadragoman +maria mica, silvi8, dadada, ruxandrab, Kitzy+ dienuca,flo.flo, ancutzam, lauraa, va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine si va multumesc si pt urarile de bine
mitzica ...gravi cand o vrea doamne doamne
mihaelacg spune:
Klaussa , bine ai venit la noi, vrei un
? ca se ia, sa stii.Si la mine s-a luat ca m-au tzucat gravidutele noastre.
ancutzam, pe unde ai disparut mama, ca te-am pus nemotivat(dar se paote motiva)abia astept sa vii la galati, eu pe 1 august ajung acasa.Al tau sot ce mai face, bine?
mihapet, unde esti? gata licenta? Iti doresc si tie sa impusti 2 iepuri odata. Bafta multa, parca era pe 18, sau ma insel?
ancadragoman,m-ai nimerit cu medicatia- utrogestan am de la celelalte sarcini, mai am vreo 5 cutii, elevit mi-am luat din tg. mures, insa nu gasesc tardyferon fol, ma duc sa dau comanda la o farm.
utrogestan iau doar 2 pana luni cand am confirmarea ca bb e in uter, ca daca iau multe cica se fixeaza [prea bine, si t\b sa ne asiguram ca e unde tb.
mihaelacg spune:
se vede ca m-am scapat la scris![]()
ma duc sa -i dau la bebelina de papa si sa-mi fac plimbarea de seara
revin, de-acum nu mai scapati de mine, ca se pare ca altceva inafarA DE SOMN, PAPA, PLIMBARI si forum nu am de facut.
si cica am voie si 2 ore pe zi de plaja, dim 1 ora si seara 1 ora.
monna3 spune:
mihaelacg
, vreau si eu
de la tine sa ma molipsesc si eu ![]()
Monica, sper in curand 
http://tt.lilypie.com/a4Fhp3.png
anidaz spune:
Mihaela,pup sa am si eu noroc,
sa te relaxezi si sa stai linistita,dar sa faci si poze,![]()
Fetelor sunteti minunate si stiu ca veti fi alaturi de mine indiferent daca vor fi si maine doua liniute sau nu,asa-i?
O singura problema am ,nu stiu daca pot intra la prima ora sa va spun rezultatul ca este si sotul meu acasa si daca e cu doua vreau sa-i fac surpriza ,iar daca nu nici nu-i spun ca m-am testat.
Deci ,numai cand ma intorc acasa o sa va spun,va rog sa nu va suparati ca va tin in asteptare.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Klaussa bine ai venit!
Alinutza si Maria bine ati revenit!![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Cristi,zici ca Barza banda e bun?Si cum a aparut la tine subtire sau groasa ca si cea de control?La mine a aparut mai subtire.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Daca m-as lua dupa ”simptome” as putea fi gravi,adica,nu mai pot adormi noaptea pana la 1-2,ziua dorm cate 3 ore dupa amiaza,sunt constipata de vreo 3 zile ceea ce mie nu mi se intampla,si ma mananca pielea,ma doare si putin burta si simt o tensiune acolo in zona ovarelor.
Asta ar fi ,dar m-am convins ca imi pot induce foarte usor simptome de sarcina ,acum sa vedem ce va fi.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele