Aspirante optimiste > 20 (330)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

anidaz, luminita33, andra, monna3, bea, KlaudiaG, Claudela, ancadragoman +maria mica, silvi8, dadada, ruxandrab, Kitzy+ dienuca,flo.flo, ancutzam, lauraa, va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine si va multumesc si pt urarile de bine

mitzica ...gravi cand o vrea doamne doamne

Mergi la inceput

Klaussa , bine ai venit la noi, vrei un ? ca se ia, sa stii.Si la mine s-a luat ca m-au tzucat gravidutele noastre.
ancutzam, pe unde ai disparut mama, ca te-am pus nemotivat(dar se paote motiva)abia astept sa vii la galati, eu pe 1 august ajung acasa.Al tau sot ce mai face, bine?
mihapet, unde esti? gata licenta? Iti doresc si tie sa impusti 2 iepuri odata. Bafta multa, parca era pe 18, sau ma insel?
ancadragoman,m-ai nimerit cu medicatia- utrogestan am de la celelalte sarcini, mai am vreo 5 cutii, elevit mi-am luat din tg. mures, insa nu gasesc tardyferon fol, ma duc sa dau comanda la o farm.
utrogestan iau doar 2 pana luni cand am confirmarea ca bb e in uter, ca daca iau multe cica se fixeaza [prea bine, si t\b sa ne asiguram ca e unde tb.

Mergi la inceput

se vede ca m-am scapat la scris
ma duc sa -i dau la bebelina de papa si sa-mi fac plimbarea de seara
revin, de-acum nu mai scapati de mine, ca se pare ca altceva inafarA DE SOMN, PAPA, PLIMBARI si forum nu am de facut.
si cica am voie si 2 ore pe zi de plaja, dim 1 ora si seara 1 ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

mihaelacg , vreau si eu de la tine sa ma molipsesc si eu

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/a4Fhp3.png

Mergi la inceput

monna3.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita33 spune:

ceau fetele...
MIHAELA-

http://tt.lilypie.com/OPtFp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Mihaela,pup sa am si eu noroc,sa te relaxezi si sa stai linistita,dar sa faci si poze,
Fetelor sunteti minunate si stiu ca veti fi alaturi de mine indiferent daca vor fi si maine doua liniute sau nu,asa-i?
O singura problema am ,nu stiu daca pot intra la prima ora sa va spun rezultatul ca este si sotul meu acasa si daca e cu doua vreau sa-i fac surpriza ,iar daca nu nici nu-i spun ca m-am testat.
Deci ,numai cand ma intorc acasa o sa va spun,va rog sa nu va suparati ca va tin in asteptare.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Klaussa bine ai venit!
Alinutza si Maria bine ati revenit!

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Cristi,zici ca Barza banda e bun?Si cum a aparut la tine subtire sau groasa ca si cea de control?La mine a aparut mai subtire.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Daca m-as lua dupa ”simptome” as putea fi gravi,adica,nu mai pot adormi noaptea pana la 1-2,ziua dorm cate 3 ore dupa amiaza,sunt constipata de vreo 3 zile ceea ce mie nu mi se intampla,si ma mananca pielea,ma doare si putin burta si simt o tensiune acolo in zona ovarelor.
Asta ar fi ,dar m-am convins ca imi pot induce foarte usor simptome de sarcina ,acum sa vedem ce va fi.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput