De unde pot inchiria o saltea antiescara?

De unde pot inchiria o saltea antiescara? | Autor: lili81

Link direct la acest mesaj

Am un var care a avut un accident de munca, a cazut de pe o schela, si are un picior fracturat in 3 parti si o mana fracturata,mi se pare ca si la sold e afectat. Din aceasta cauza este imobilizat la pat, probabil pt inca cateva luni. M-ar interesa o saltea antiescara, dar pe care sa o inchiriem.
Ati avut experiente de acest gen? Stiti de unde as putea inchiria o astfel de saltea si cam la ce pret?

Multumesc.

http://new.photos.yahoo.com/liliana_ignat/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Am gasit. Sunt si firme care comercializeaza si inchiriaza echipamente medicale, dar sunt f scumpe, adica o saltea antiescara costa 1000 de euro sa o cumperi si cam 70 de euro pe luna sa o inchiriezi.
Am gasit insa la preturi sociale la 2 asociatii: Asociatia De Ajutor Mutual Bucuresti, situata in strada Bd Marasti, nr. 17; telefon: 0021/4969725, sector 1 si la Crucea Alb-Galbena.
Pe mine m-a interesat filiala din Buzau de la Crucea Alb-Galbena, asa ca pot sa va dau datele de acolo: se gaseste la parterul Policlinicii Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, email: cruceaag_buzau@hotmail.com , nr de telefon:
in Buzau: 0238721830, 0238720689, int. 194;
īn Rāmnicu Sarat: 0238561231, int. 198.

Orientativ preturile erau cam urmatoarele:
cumparat saltea antiescara: 700 RON
inchiriat saltea antiescara: 15 RON/luna. Dar ca sa poti inchiria tb sa te inscrii ca membru in asociatie ceea ce presupune o cotizatie de 12 RON/an pt adulti si 6 RON/an pt copii. Si am impresia ca tb sa fii din judetul respectiv.

Mergi la inceput