ce se intampla cu amanta???

ce se intampla cu amanta??? | Autor: zepellina

Link direct la acest mesaj

Aici sunt multe povesti, casatorii incheiate. Dar ce se intampla cu relatia respectiva? Dureaza?
Ma gandesc ca e bazata pe minciuna initial, pe ceva nesigur.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Zepellina,nici persoanele in cauza nu cred ca si-ar putea raspunde la o astfel de intrebare,unele relatii incep atat de bine,totul este un vis frumos"care nu se va sfarsi niciodata" si de fapt cand persoanele "revin cu picioarele pe pamant" realizeaza ca a fost un cosmar...Sanse 50-50,ce sa zic?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

quote:
citat din mesajul lui zepellina

Ma gandesc ca e bazata pe minciuna initial

Oare nu se poate spune acelasi lucru si despre casnicia destramata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Depinde de multe lucruri, dar in principiu daca amanta a fost mai mult decat o aventura, odata disparuta nevasta din schema lucrurile evolueaza rapid in favoarea amantei...am destule exemple in jurul meu sfarsite cu casatorii. Si stii cum e, a doua oara mai greu divorteaza omul.
Si nu stiu daca relatia cu amanta e bazata pe minciuna. De cele mai multe ori sotia e aia mintita, iar amanta cunoaste bine datele problemei, sau cel putin ca omu' e insurat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

"cand barbatul se insoara cu amanta , creaza un loc liber in schema "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

N-au nici o treaba,sunt bine-merci,infloresc pe zi ce trece,traiesc momentul fara nici o remuscare,nu le pasa si ~papa~ banii amantului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
citat din mesajul lui daiana_raluk

N-au nici o treaba,sunt bine-merci,infloresc pe zi ce trece,traiesc momentul fara nici o remuscare,nu le pasa si ~papa~ banii amantului

... si imbatranesc singure... Oare ele iubesc? Sau doar profita de slabiciunea unor barbati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

bineinteles ca multe/unele dintre ele iubesc
io cunosc chiar sotii care nu iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

Nu stiu ce sa zic........dar,al meu in fiecare luna vinde cate o masina...ca,cica are cheltuieli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

"Reusesti sa treci de hopurile si implicatiile divortului, dand dovada de o rabdare infinita fata de iubitul tau si asteptand cu infrigurare clipa in care tu amanta devii ea, sotia. Nu te intereseaza nici privirile dusmanoase ale prietenilor lui, nici [size=5]sfaturile binevoitoare ale cunostintelor tale si nici prejudecatile emise de persoane care de care mai avizate. Esti aproape sigura ca el nu o sa mai caute fericirea in zari indepartate, atunci cand o are chiar langa el. DA???? Ironia sortii nu iarta pe nimeni... Cotidianul nu mentine dragostea, iubirea furata nu are sanse sa devina proprietate personala. Se gaseste o alta persoana care sa fure hotului obiectul furat. Sotul te insala cu nerusinare si tu ai nerusinarea sa suferi pentru ca il iubesti. Paharul este insa atat de plin incat nu mai tolereaza nicio picatura in plus. Si dintr-o data te trezesti tradata, inselata, ranita, suferinda, singura pe actul de divort si singura pe un drum necunoscut. A spus cineva ca fericirea este permisa amantelor sotii?
http://www.kudika.ro/articol/relatii/5439/Din-amanta-sotie-inselata/pagina-2.html

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
citat din mesajul lui coltofeanu

quote:
citat din mesajul lui daiana_raluk

... si imbatranesc singure... Oare ele iubesc? Sau doar profita de slabiciunea unor barbati ?

´´ele´´ adica amantele?Pai nu sunt toate la fel,ca si sotiile de altfel.Nu cred ca ar trebui sa le generalizam spunand ´´ele´´.Ca doar nu se nasc cu vreun semn distinct sau calare pe o matura

Unele femei se indragostesc pur si simpu de barbati insurati(de barbati deci) unele cauta cu inversunare barbati cu situatii materiale bune.Si acestea din urma,ori raman amante,in cazul in care barbatul e insurat,ori se casatoresc cu el in cazul in care e ne-insurat.Stiu multe femei cu statutul social de sotie,care nu isi iubesc barbatul,doar situatia materiala a acestuia.

Chiar cunosc personal o femeie care s-a indragostit de un barbat...insurat.Si tin sa precizez ca era o tipa care acuza tot timpul ´´amantele´´ ca ea nu va face asta niciodata,ca nu e moral,ca e furt,ca bla bla.Pana i s-a intamplat si pur si simplu nu vrea sa renunte,il iubeste.Acum zice ca in dragoste e ca la razboi....

Amantele sunt femei care se deosebesc de sotii printr-o hartie de la starea civila.Asa cum exista barbati necasatoriti care isi inseala iubita,asa exista si barbati casatoriti care isi inseala nevasta.

Si ca sa raspund on topic....depinde.Depinde de relatie,depinde de cei 2.

Mergi la inceput