Ce este cu "fratele extraterestru"?
Tot apar prin ziare mai mult sau mai putin de luat in seama(nu este cazul le numesc, nu merita unele) acea afirmatie precum ca "Vaticanul nu exclude existenta extraterestilor",care este clar ca este preluata de undeva.
De ce credeti ca aparut o astfel de stire in presa?
Raspunsuri
silvana_salajan spune:
Poate pentru ca Vaticanul a lansat-o?Acum o luna si ceva la intoarcerea Papei din America (vizita neoficiala) Vaticanul a facut o astfel de remarca in presa. O fi, nu o fi extraterestrii, eu nu cred pana nu ii vad. Una peste alta, se pare ca cei mari ai globului incep sa ne pregateasca pshihic pentru ceva. Om vedea noi pentru ce, la momentul oportun. Uitati-va la desenele animate ce se difuzeaza acum. Copii nostrii sunt primii pe care deja i-au pregatit.
patou spune:
daca luam in seama teoriile conspirationiste s-ar parea ca ne pregatim pentru venirea lui antecrist si ca extraterestrii ar fi de fapt din alta dimensiune.
dupa ce am citit o gramada de scenarii de genul asta am ales sa cred in D-zeu fara sa ma mai preocup de altceva.
ladyJ spune:
quote:
citat din mesajul lui patou
daca luam in seama teoriile conspirationiste s-ar parea ca ne pregatim pentru venirea lui antecrist si ca extraterestrii ar fi de fapt din alta dimensiune.
dupa ce am citit o gramada de scenarii de genul asta am ales sa cred in D-zeu fara sa ma mai preocup de altceva.
Patou,dar ce au a face extrateresti cu conspiratiile?
Chiar crezi ca suntem singuri in galaxie?
Poate vaticanul pregateste o reforma.
patou spune:
precizez ca am petrecut 6 luni la un loc de munca unde n-aveam altceva de facut decat sa stau pe internet. in consecinta (in afara de a raspunde la cateva telefoane pe zi) am citit timp de 7 ore :) teorii conspirationiste care de care mai inedite. Pana la urma am ajuns sa cred din toata inima si fara nici o retinere in D-zeu.
de ex. Projet Bluebeam: simulation holographique (o halucinatie colectiva orchestrata de o religie mondiala) detalii:
http://www.consciencedupeuple.com/forum/viewtopic.php?t=623
evident ca nu stiu cat adevar este aici...
anya spune:
Silvana, ai dreptate cu copiii pregatiti. Ma uit la ai mei. S-ar mira tare daca ar vedea un om negru (ca n-au vazut pana acum) dar un extraterestru ar fi banal deja. Pot sa vina si robotii din Transformer pe la noi, ca ar fi fericiti, cat despre Stich - oauuu - ar avea cu cine sa se joace.
Mie mi se pare mult mai probabil sa existe extraterestri (mai degraba decat Dumnezeu).
claudia_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Mie mi se pare mult mai probabil sa existe extraterestri (mai degraba decat Dumnezeu). Anya |
Totusi o "putere" universala ne-a creat si pe noi si pe extraterestrii...nu?
Mami si Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
BeLucci spune:
Si eu cred ca exista extraterestrii, asta nu inseamna ca sunt hidosi, asa cum i-a creat media, filmul. Tot ce este in afara Terrei, este extraterestru.
Patou am ajuns la concluzia ca daca vrei sa -L cauti pe Dumnezeu, atunci exista, daca nu te deranjezi...nu crezi in nimic. E mai simplu. Nu-ti bati capul cu nimica.
Sunt ferm convinsa ca Nasa a descoperit ceva in legatura cu asta. Dar nu spun pt ca ar crea panica si lumea ar dispera crezand ca vin "omuletii verzi" sa ne atace.
Silvana care sunt cei mari ai globului?
Una peste alta, se pare ca cei mari ai globului incep sa ne pregateasca pshihic pentru ceva |
silvana_salajan spune:
citat din mesajul lui BeLucciSilvana care sunt cei mari ai globului? |
b.nica spune:
Am citit recent "Razboiul lumilor" de H.G. Wells.Este o remarcabila expunere a reactiei oamenilor la o confruntare de gr. 3.
Exceptand suspiciunea ca o civilizatie superioara noua ar actiona intr-un mod atat de agresiv,tot ce este expus in carte pare logic ca reactie a unei civilizatii ca a noastra,desi cartea a fost scrisa pe la 1885(?).
Cartea poate trezi fiori asa cum a trezit prin '38 cand a fost citita de Orson Welles.
Cum vom reactiona in fata unor extraterestri care nu au o alta solutie de supravietuire decat Pamantul?