Sa rabd, doar de dragul copilului?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Maha, ce varsta are copilul tau? Uite, eu am depus dosarul pentru alocatia baiatului meu, cand avea acesta un an si jumatate deja... eu nu am nascut in tara... probabil nici tu... Ceea ce vroiam eu sa zic, este ca mi-a dat si din urma cam de pe la sase luni a baiatului... cam asa ceva... parca in jur de juma' de an am "pierdut" din alocatie... Acum, probabil conteaza si perioada... adica sa depui dosarul pana in doi ani ai copilului, ca sa-ti dea si ceva retroactiv... Nu sunt chiar atat de sigura ... Tu oricum mai intreaba... Bafta .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Am citit acum subiectul deschis de tine la "Legislative...". Deci, au trecut cei doi ani... acum, nu prea mai stiu... sper sa primesti ceva raspunsuri mai bune la "Legislative...", care sa te lamureasca mai mult decat am putut-o face eu... Succes in toate.

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maha spune:

Fetelor, sunt in al noualea cer!
Am gasit puterea si mometul potrivit sa-i spun exact ce gindesc despre reletia noastra si despre planul meu mascat .Ne-am certat , dar dupa maxim o ora de la incidentul nostru si pentru prima data in 3ani jumate el a fost cel care s-a intors catre mine si m-a facut sa-nteleg ca nici el nu doreste sfirsitul relatiei.Ma va sustine sa merg acasa, sa-mi vad parintii , sa-mi gasesc un job si eventual sa gasesc si pentru el, iar el in timpul asta sa mai stea aici sa stringa banutz pe banutz si poate intr-o buna zi vom reusi sa fim impreuna in europa.Pentru prima data am gasit puterea sa-i spun ca eu oracat l-as iubi , va trebui sa aleg intre el si viitorul copilului meu ,iar aici copilul meu nu va reusi niciodata.Sotul meu este crestin, dar din pacate se simte enorm amprenta societatii majoritar musulmane.
Multumesc lui Dumnezeu ca plec cu sufletul impacat si cu acceptul lui de a mai da o sansa relatiei nostre.asta ma motiveaza si mai mult sa lupt nu doar pentru copilul meu, ci ptr toti 3.
Doamne ajuta!
Va multumesc din suflet ptr suportul moral!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu inteleg de ce ai facut asta, dar sper ca nu te va impiedica sa pleci. Cand trebuie sa pleci in Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maha spune:

Clover, azi merg la agentie sa-mi iau biletele!
In tot acest timp de cind ma aflu aici i-am spus subtil ca nu sunt fericita si sunt convinsa ca stia ca daca plec ma voi lasa influentzata de parinti si nu ma voi mai intoarce.Cred ca pentru prima data in viata lui s-a simtit vulnerabil si a simtit ca de data asta este serioasa treaba si nu doar zilnice lamentari din partea mea care trec dupa o cana de ceai.Este extraordinar de mindru iar faptul ca a acceptat imi da si mie de-nteles , dupa 3ani jumate, ca ne iubeste si vrea sa fim impreuna.
Sper ca instinctele mele sa nu ma-nsele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Doamne maha. Mi s-a pus un nod in gat.
Sa dea Dumnezeu sa nu te opreasca sau sa nu opreasca copilul sa plece cu tine. Exista riscul ca el sa itzi faca vre-o figura. Ai mare grija.

Grabeshte-te cu plecarea. Itzi ztin pumnii. Sper din tot sufletul sa ne scri sa ne spui ca eshti pe pamant romanesc. Eu sper ca nici familia sa nu tzi se destrame, caci cel mic are nevoie de tati lui, iar tu de sotzul tau. Poate va veni si el si vetzi continua sa fitzi o familie. Si poate itzi aduce cu el si jucariile si hainutzele si lucrurile tale, pozele si alte alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sper sa [plecati fara nicio problema , da un semn cand ajungi acasa

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisa-raisa spune:

buna Maha!da!au fetele dreptate.daca iti doresti cu adevarat fa tot ce iti sta in putere si vino acasa .nu are rost sa te demoralizezi iti spun sincer.copilul tau are nevoie de tine puternica si sigura pe sine nu demoralizata.bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sper ca viata sa va dea si ceea ce meritati amandoi. Poate viitorul va fi unul bun.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Sper sa reusesti sa iesi cu copilul din acea tara si sotul tau sa nu se opuna,intr-un cuvant ceea ce a zis sa ramana batut in cuie. Sa te ajute Dumnezeu sa ajungi acasa,apoi ai timp sa te gandesti ,sa pui in balanta si binele si raul si sa iei o hotarare.IMOPRTANT E SA PLECI CAT MAI REPEDE CU COPIL CU TOT.

Drum bun!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput