nr tel dr Anghel Georgiana

nr tel dr Anghel Georgiana | Autor: dienutze

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor
Sunt in cautarea unei dne dr... Am tot citit si m-am hotarat sa ajung la dr Anghel Georgiana dar nu am gasit decat un mobil inchis. Imi puteti da contactele dansei, va rog frumos :)
Daca aveti idee de o doctorita buna in zona Lacul Tei va rog frumos sa imi ziceti.
Multumesc si toate cele bune!

Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata... dar pentru cautarea ei merita sa alergi toata viata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

dienutze, uite, am gasit asta :B-dul Piata Alba Iulia,bl.J180, et.3. ap.16 sect. 3 interfon 316 / Cabinet Individual, sper sa-ti fie de folos si sa fie valabila si corecta adresa. Daca nu, macar poti incerca sa o gasesti la Spitalul Cantacuzino, unde am inteles ca lucreaza, la telefon: 021/322.62.05
Bafta multa si sa auzim de bine!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicev87 spune:

buna dienutze, ai reusit sa iei legatura cu dna dr Anghel Georgiana? cum e? esti multumita de ea?
eu caut un medic ginecolog bun, am citit despe dansa tot aici pe forum si am inteles ca este buna.
am facut programare la medlife dar am gasit liber tocmai la sfarsitul lunii ianuarie si nu vreau sa astept atat de mult.

merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicev87 spune:

am impresia ca scriu si nu imi apar mesajele. vi s-a intamplat? sau sunt moderate mesajele si apar mai greu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna fetelor!
Am schimbat doctorul, merg acum la Corina Echim de la cfr2, de fapt am inceput sa merg la dansa, mi-a facut o impresie de bun profesionist.

Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata... dar pentru cautarea ei merita sa alergi toata viata.

Mergi la inceput