Inseminare Ungaria
Raspunsuri - Pagina 14
georgia_c spune:
andrutzac ,io am optat pt varianta intravaginal,seara la culcare ..caci oral , poate sa dea reactii adverse... insa ..cel ami bine intrbi medicul ,caci suntem persoane diferite cu anamneza diferita .. cu cine ai facut IA ?... iti tin pumnii ... sa fie cu ochisori
anamy.. ma bucur ca ai un rezultat bun...insa.. ai mai facut IA , pana acum ?
io voi pleca spre szeged , dar poate ne mai ajuta fetele care au mers , sau vor merge la debrecen cu detalii ..le pun io pe prima pagina
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Micky2007 spune:
camilucaci si eu am avut sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani si dr mi-a spus ca daca o sa opresc utrogestantul o sa vina menstruatia si asa a si fost. Dar am oprit numai in momentul cand am vazut ca Bhcg a scazut. In momentul cand a venit menstruatia sarcina s-a eliminat singura, fiind prea mica.
Imi pare rau ca nu a fost sa fie. Daca mai ai intrebari iti raspund.
andrutzac si eu am luat utrogestan intravaginal. Asa cum ti-a spus si georgia utrogestanul oral da reactii adverse: varsaturi, etc, depinde f mult de organism. Cand mergeam la servici ma trezeam mai devreme cu o ora si mi-l bagam. Multa bafta.
Va doresc numai reusite.
Micky
georgia_c spune:
haideti la o cafa , ceai , praji ,si multeeee teste cu II
Micky2007, bine ai venit printre noi ...si sa fugi cat mai repede la odisee...
imi pare rau de oprirea sarcinii ... io tot astept o veste buna , sa trec si io pe prima pagina o graviduta (de ungaria), sau de oriunde numai sa fie ... tu unde ai facut inseminare ? si cu cine ?
Albert Einstein
georgia_c spune:
aaa.... am uitat sa va intreb o chestie ...io voi merge la szeged la o dr care nu vorbeste engleza , si normal o sa am translatoare .. intrebare ..cam de cate ori o sa vina acessta cu mine ... ca ma gandesc ca nu e cazul sa vina atunci cand imi face eco .. doar cand mi se stabileste schema de tratament , sau alte lucruri mai importatne .. la voi cum a fost .. vreau sa-mi fac o socoata cam cat ma la costa translatoarea ...
Albert Einstein
camilucaci spune:
Mi-a venit CM dupa 2 zile de la intreruperea utrogestanului si ma doare burta mult mai tare ca de obicei. Acum va trebui sa merg la Szeged in ziua 3 sau 4, azi vorbesc cu ei sa vedem ce spun pt. ca pica nasol, sambata sau duminica.
Georgia, eu am facut inseminarea in 30 si 31 iulie, doua zile consecutiv, adica in z 12 si z 13 a CM.
Si eu am translatoare, dar a venit cu mine de fiecare data, pt ca dupa ce iti face eco, mergi la ea in cabinet si mai discutati despre ce urmeaza.
Tu cat platesti la translatoare? Eu am dat 5000 ft. sau 20 euro de fiecare data. Cum o cheama? Poate e aceeasi.
Andrutzac, eu am luat utrogestan oral, cate 2 odata, de 3 ori pe zi, deci am luat doza maxima si vreau sa-ti spun ca oral da ameteli f.f.f. mari si somnolenta, eu nu am mai avut curaj sa ma urc in masina. Mie dr. de la Szeghed mi-a spus sa il iau cum vreau, dar de 3 ori pe zi mi s-a parut mai usor oral.
Michy2007, si eu am mai avut o sarcina (atunci am ramas natural) care s-a orpit in evolutie la 9 saptamani si mi-au facut chiuretaj, era prea mare.
Acum testul de sarcina a fost pozitiv doar 2 zile si HCG a fost f mic, deci negativ, era clar ca nu mai sunt si s-a oprit in evolutie.
georgia_c spune:
aaaa.... super pret ... camilucaci, io dau 35 euro pe sedinta ..aproape dublu .. mirela o cheama
Albert Einstein
anamy spune:
georgia c da am mai facut 2 IA pana acum prima in februarie ,tratament closty,1tab/zi ,z5-z9,pregnyl,foliculi 2,spermograma 66 mil dupa spalare iar a 2 a in martie la fel tratament ,doar 1 folicul,utrogestan dupa,dar nu a fost sa fie.de aici toti dr cu care am povestit,la mine fiind o sterilitate secundara,au presupus ca am trompele infundate,dar doamne ajuta nu a fost asa.
acum m-am refacut dupa hsg,a fost groaznic,am facut anestezie cu mialgin si mi-a fost f rau dupa,dar a trecut,acum astept sa imi vina rushii sa incep stimulare cu 2 closty/zi si sa fac IA in cluj.intre timp imi fac programare la debrecen.
cam atat despre mine,dar care e povestea ta?
succes fetelor!!!!!
andrutzac spune:
Buna! Da, cred ca intravaginal o sa-l iau si eu...Am facut IA cu dr. Bernevig de la Spitalul Judetean Ilfov, fostul Titan, si am fost fff multumita, in comparatie cu Giulesti. Mi-au facut internare de o zi si am stat in pat dupa inseminare inca vreo ora.
Problema este ca miercuri am facut IA iar de joi dupa amiaza au inceput durerile de burta, dar rau de tot. Am facut si febra. Azi nici nu am fost la serviciu, si acum am febra. Am sunat-o pe dr. si mi-a spus ca nu are nici o legatura cu IA. Era normal sa ma doara burta, dar febra (?). Voi fetelor ati patit asa ceva? Oare sa aibe leg cu IA?Acum iau un tratament pt scaderea febrei, cine stie, cred ca este compromisa IA...
georgia_c spune:
va scriu pe fuga , caci ma pregatesc sa plec spre szeged ... mainew dimineata ... si as vrea sa ma retrag la nani nani ...
sper sa ne auzim cu II ... cand vin sa va gasesc gravi , ok ?
Albert Einstein
andrutzac spune:
Buna! Fetelor azi ma simt mai bine, dar tot ma mai doare burta...nu stiu ce s-a intmplat cu miene. Sper sa nu fi compromis IA. Am luat Tador (antiinflamator) amoxicilita 1 la 8 ore si movalis supozitor seara. Cum o vrea Dumnezeu...