Depresia premenstruala
Cum scap de ea? Mam saturat ca aproape luna de luna sai indispun cu atitudinea mea pe cei din jur de unde pot aparea alte conflicte. Cum sa ma exprim ca nu sunt coerenta si totusi m-am saturat de ea Ma urasc cand ma aflu in situatia asta, dar parca de la luna la luna e mai neagra.
Nu ma trimiteti la dr. ca n-am unde si oricum nam incredere cu cei cu diplome in india sau filipine. Nu am unde sa ies la plimbari lungi, ca n-am unde si caldura de afara e imposibil.
stiam ca soarele ajuta la ridcarea nievlului serotoninei, ..oi fi ajunj la suprasaturatie ?
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Raspunsuri
asi spune:
Incearca sa faci o cura de capsule de ulei de peste si niste magneziu.Pe mine m-a ajutat mult magneziul.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Ratzushka spune:
quote:
citat din mesajul lui Annie80
Cum scap de ea? Mam saturat ca aproape luna de luna sai indispun cu atitudinea mea pe cei din jur de unde pot aparea alte conflicte. Cum sa ma exprim ca nu sunt coerenta si totusi m-am saturat de ea Ma urasc cand ma aflu in situatia asta, dar parca de la luna la luna e mai neagra.
Nu ma trimiteti la dr. ca n-am unde si oricum nam incredere cu cei cu diplome in india sau filipine. Nu am unde sa ies la plimbari lungi, ca n-am unde si caldura de afara e imposibil.
stiam ca soarele ajuta la ridcarea nievlului serotoninei, ..oi fi ajunj la suprasaturatie ?
Draga mea,
Toate fetele au asa ceva ( ma refer aici la menstruatie) . Plus ca eu cand sunt in perioada accea a lunii simt ca mor de durere dar asta nu inseamna ca trebuie sa fulgere in jurul meu . Poti consulta un doctor sa iei anticonceptionale iar asta va disparea.
rory76 spune:
Draga Annie80, am si eu probleme de genul asta, de mult timp, si de catva timp cand stiu ca urmeaza sa inceapa damblaua, ii avertizez pe ai mei: "Vedeti ca sunt la PMS! Nu ma enervati ca nu raspund de faptele mele! Chiar daca urlu si trantesc, nu ma luati in serios!" Si asta e, acum e ok ca inainte sa le zic, ma tot frecau la creieri cu toate prostiile, acuma ma lasa in pace, isi gatesc singuri, strang dupa ei, nu se mai mira de nimic si nu mai ma bombane! La mine e nasol, ca am si un fond asa, mai depresiv si cand sunt in perioada aia, nu am chef de nimic, nu mai vreau nimic, poate sa se darame tot langa mine...Cred ca ajuta suplimentele astea Calciu cu Magneziu, si am mai luat o chestie naturista, Menstrofit, foarte bun, dar nu stiu daca gasesti pe acolo pe unde esti tu...
"sky is the limit!"
Annie80 spune:
Nu tun si nu fulger, fac totul mecanic caci trebuie facut si nu are cine le face desi nu am chef de nimic, uneori as vrea sa urlu, poate trece dar nu pot(sa urlu) al meu sot nici numi vorbeste ca eu nam chef sai raspund
Mercic de raspunsuri, am sa merg la famacie, sa iau niste Ca si Mg, chestia e ca nu stiam care vitamine anume sunt indicate pt stari depresive.
------------------------
Alergic at stupidity.
gabytza25 spune:
si mie mi se intampla sa am o stare de depresie cu o seara inainte de menstruatie... noroc ca-i seara si ma bag in pat si nu am cum sa ma cert cu nimeni
Annie80 spune:
norocoas-o , numai o zi si aia seara , dragut. Uite ca eu am aproape de o saptamana si tot nu-mi vin, ce-i drept parca ma simt mai bine
ceea ce ma frapeaza este ca unii, considera depresia drep o boala mentala, si in loc sa discute despre se inchid in ei si se poate ajunte la o stare mai grava. unde mai pui ca pot sa fuga de tine ca de dracu.
------------------------
Alergic at stupidity.
gabytza25 spune:
important e cine fuge de tine... in cazul meu, deja cei din jur au inceput sa ma cunoasca relativ bine, si imi ignora iesirile. si a doua zi, deja a trecut totul, si toata lumea zambeste
rasfatzata spune:
am observat si eu k in perioada asta am chef de cearta ,nimik nu-mi convine ,asa k o las mai moale incerk sa stau linistita sa nu intruin discutii prea multe k sotul meu si el stie asta......
Tzuni spune:
Annie draga, si io-s ca tine. Dar inainte sa ma ia pandaliile, dau de stire: "atentie! nu-mi stati in cale, nu-mi alimentati nervii, nu luati in seama iesirile nervoase aiuristice!" Dupa ce-mi vin piticii rosii le zambesc tuturor si le multumesc pt intelegere.
PS. n-a functionat niciun ulei, peste, magneziu....nimik
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
hcclara spune:
Si eu la fel, sunt nervoasa, pusa pe hartza, nu-mi convine nimica, insa sotul meu s-a obisnuit si intotdeauna zice "cred ca ai zilele"...