Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (184)
Raspunsuri - Pagina 17
dandusa spune:
Dia,
mi-am adus aminte de ceva care te-ar putea ajuta...
pe drumul de intoarcere de la munte,Crinuta avea fix 4 zile de cand nu mai facuse kk...,ne-am oprit sa cumparam pepeni si sa ne mai odihnim putin si am cules cateva corcoduse...,le-am spalat si i-am dat Crinutei sa pape...coincidenta sau nu,la cca 3 ore a facut kk si peste vreo 5 ore inca un kk...
la primul a fost groaznic ca s-a chinuit ,dar la al doilea nu a mai avut prb...
Mamica stralucitoare
24+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Teutz spune:
Dianarus, multa, multa sanatate lui Marc si sa va intoarceti curand acasa! 

(Ruxandra, multumim pentru vesti!
)
Aelita, tare m-a impresionat povestea cu matusa ta!
Ktrinel, Alexia se trezeste rar plangand noaptea (cam o data, de doua ori pe luna), dar atunci cand se intampla ma duc si o iau in brate, ca plange de sare camasa pe ea. O apuca asa... din senin. Se linisteste imediat si o pun in patut, adoarme la loc repede. Probabil o visa ceva, ca la noi n-a parut sa aiba vreo legatura cu dintii.
si sa treaca repede perioada de crize!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Sa va povestesc ce-am facut azi: am fost in parc si, dupa ce am plimbat-o pe piticuta cu trenuletul, am zis sa o bag putin si in tarcul ala cu trambulina (nu stiu exact cum se numeste... unde sar copiii de nu mai pot
). Mai era o fetita de vreo 4 ani care topaia pe acolo, dar avea grija sa nu o loveasca pe Alexia. A fost BESTIAL! Nu mai puteam s-o iau de acolo, nu voia sa mai iasa. O urmarea pe fetita si incerca sa o imite la sarituri. Cum se oprea fata din sarit cum incepea Alexia sa tipe la ea, ca sa continue! La un moment dat fetita mai mare a plecat ca-i expirase timpul, iar Alexia a ramas singura in tot tarcul. Costa 2 ron 5 minute. Atata a topait si s-a aruncat in fundulet si a alergat pe acolo... Era caraghioasa rau de tot, iar eu bineinteles ca n-am avut aparatul foto la mine.
Data viitoare nu-l mai uit! Am crezut ca va trebui sa intru dupa ea acolo, ca nu era chip sa o conving sa vina la mine. Noroc cu taticul unei fetite, prietena cu fii-mea, ca a atras-o cu telefonul lui mobil (al meu n-a avut nici un efect, ca-l stia deja
). Am plecat de acolo cu urlete si zbierate, ca niciodata pana acum! De acum incolo, dimineata, ca sunt mai putini copii in parc si trambulina aia e libera, vom avea program de topaieli.
Data viitoarea intru si eu cu ea. De-abia astept!!!!
Hai va pupic si va urez noapte buna!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
adinazot spune:
Neata fetele!
DIANARUS,va doresc sanatate multa,sa-si revina Marc cat mai repede!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
ANTALIA 2008
iulia-stefy spune:
Salutare!
Diana, imi pare tare rau de Marc. Lui multa sanatate si tie multa putere sa treceti peste asta....si sa reveniti curand.
Ruxandra, Stefy are o sensibilitate cu gatutul....cam bate vantul cum e gata... rosu. Si mi-e frica acum, ca nu are voie antibiotic 3 luni si abia a trecut una.....
dandusa, ai dreptate cu corcodusele.....
Teutz,
micuta zburdalnica.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ruxandra_sb spune:
O amica are un bb de 3,5 luni care, se pare, are o forma mai grava de Dermatita atopica. Tocmai m-a sunat de la Spitalul de copii din Pitesti; medicul de acolo vroia sa-l interneze pe bb si sa-l puna pe cortizon i.v.
Inainte de aceasta, mamica lui ar vrea sa mai afle o a 2a parere si ar veni pt aceasta la Bucuresti, chiar de azi.
Puteti sa ma indrumati spre un dermatolog pediatru cu adevarat bun, care sa-l poata consulta maine??
Va multumesc. 
Are mama doi flacai..
Matei (6) si
Grigore (1)
chinico spune:
printre picaturi si picatoace, ca ploua din nou si iar cu bulbuci, va scriu doo randuri..
de comun acord ne-am hotarat sa lasam netul de la munci numai pt. plati online, caci cica s-au inmultit pericolele lumii virtuale hotomane precum potarnichile...asa ca respect si io...cat pot :).
de acasa, ca de obicei, nu prea, cu toate ca e mama inca la noi (mai vine furtuna, mai trece...)si precis as gasi aste 5 minute sa va dau un buna ziua...dar parca sunt iar intr-o lume paralela si nu ma gasesc/regasesc nicaieri.
dianarus sanatate multa lui marc si putere, mami, o sa treceti si peste asta!

dia nu stiu remedii (altele decat cele pomenite) pt. constipatie..prune uscate eventual, daca o sa vrea oana sa le manance...sau fructe pe stomacul gol dimineata...da' sa nu dea in altele dupa aceea...
beatricul e tot mai smecher pe zi ce trece, da' de vorbit tot nu vrea...mama papa apa nein weg si ball...asta fu. cu toate stradaniile maica-mi tot nu vrea sa spuna buni :))da' ma rog, copchila a ales chestiile esentiale :) cand se grabeste si nu stie pe care sa-l strige primul zice mapa :))
perseveram cu olita, si a inceput sa ne arate cand face pisulkk...ne arata insa in momentul productiei si degeaba stam dupa aia pe olita ca faptu e implinit :)
a revenit la prima ei iubire, cartile, si le-am luat iar la smotocit pe toate. cd-urile si-au dat duhul, sper sa apuc sa le copiez pe calc pe cele ramase pana nu le distruge ca pe celelate...
ktrinela si eu dupa ce nu mi-am vazut progenitura 2 saptamani am avut impresia ca s-a transformat enorm, din toate punctele de vedere. e normal la varsta asta, cresc repede. si bine :).
pe mine insa m-a imbratisat cand m-a vazut...
si da, bea se trezeste noaptea si plange. daca vrea numai o dusca de apa, primeste bibe, ia o gura si gata. daca viseaza urat, e mai greu...
va las. sper ca n-am lasat inamici pe comp amu...:))
dandusa spune:
quote:
citat din mesajul lui ruxandra_sb
O amica are un bb de 3,5 luni care, se pare, are o forma mai grava de Dermatita atopica. Tocmai m-a sunat de la Spitalul de copii din Pitesti; medicul de acolo vroia sa-l interneze pe bb si sa-l puna pe cortizon i.v.
Inainte de aceasta, mamica lui ar vrea sa mai afle o a 2a parere si ar veni pt aceasta la Bucuresti, chiar de azi.
Puteti sa ma indrumati spre un dermatolog pediatru cu adevarat bun, care sa-l poata consulta maine??
Va multumesc.
Are mama doi flacai..Matei (6) si
Grigore (1)
acum cateva saptamani cautam un dermatolog bun pt Crinuta...,intreband in stanga si-n dreapta am aflat despre www.medlife.ro/index.php?show=hyperclinica&s=58&med=70" target="_blank">dr.Chelemen de la Medlife numai lucruri bune ,recomadari etc...,doar ca eu nu am reusit sa fac programare la ea,era f ocupata...
maine are program de la 8 dimineata si daca spui la receptie ca este vb despre un bb de 3,5 luni si este o urgenta iti va da legatura in cabinet la dr,vb cu asistenta si mai mult ca sigur iti va spune sa vii dimineata cu bb la prima ora...
dr la care am fost pana la urma n-o recomand nimanui...,tot de la Medlife dar...
Mamica stralucitoare
24+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
iulia-stefy spune:
Dia, eu vreau sa incerc asta pentru constipatia Stefaniei:
Banana-mango smoothie
Ingrediente
-1cescuta iaurt (nedegresat)
-2/3 cescuta suc de mere sau pere
-1 banana mijlocie (feliata)
-1 mango mijlociu (cubulete)
Mod de preparare
Se amesteca ingredientele in blender pina se obtine o pasta subtire.
Mod de servire
Se serveste rece.
Am gasit-o pe forum.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
acs spune:
Dianarus, multa sanatate lui Marc! Sa veniti repede acasa!
Dia, sper ca s-au rezolvat problemele cu burtica Oanei!
Teutz, m-ai convins ca, data viitoare cand vom ajunge la saltele, sa-l las si pe Victorila. Fetele sunt innebunite sa topaie. Dar pe Victor mi-a fost teama sa-l las. De fapt mi-a fost teama ca n-o sa vrea sa intre fara mine.
De cateva zile a inceput sa se sperie de diverse lucruri. E innebunit dupa masini, motociclete..., dar se sperie de zgomotele pe care le fac.
Ktrinel, Victor, pana de vreo luna - doua, tipa mult noaptea. Acum doar ma striga. Daca nu-l aud / vin imediat, ridica vocea. Dar se calmeaza repede: ori il mangai putin pe spate si-i vorbesc, ori vrea apa. De urlat, doar cand a avut vreo problema; spre exemplu: iesitul caninilor (dar nu urlat mai mult de 1 minut).
Lacramioara, o sa se dezvete singura Stefy de cerut apa. Asa s-a intamplat la fete, Victor inca mai cere. Cand va mai creste, o sa-si ia singura cana cu apa. Dar si mai mari o sa se intample sa tipe noaptea din diverse motive (viseaza urat cel mai frecvent).
Chinico, Bea e pe drumul cel bun cu olita. Parerea mea e ca o sa scapati in curand de pampers. Succes!
Aelita, mai-mai sa-mi smulgi lacrimi cu povestea matusii tale! Of! Tare greu trebuie sa le fi fost tuturor!
Ma gandeam la bursucii mei:
Eu ma feresc cat pot sa le spun sau arat copiilor ca am vreo problema. Maria plange uneori din senin si-mi zice ca nu vrea sa mor! Ca vrea sa mearga cu mine la Doamne-Doamne, nu sa plec inaintea ei!
Dupa ce l-am nascut pe Victor, am stat cateva zile cu perfuzii cu fier. Au venit copiii in vizita, iar Maria a plans tot timpul, de cand a vazut ca-s legata la perfuzie.
Cand am fost cu piciorul in ghips ma intrebau amandoua daca ma doare, ma mangaiau si se uitau speriate la mine. M-am tot intrebat ce-o fi fost in capsorul lor!
Si au fost multe faze de genul asta. Slava Domnului ca nu am probleme mari!
Chiar si Victorila percepe durerea celorlalti din casa. Cand plange vreuna din fete, ori incepe si el sa planga, ori se uita atent la ea sau o mangaie.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni