am nevoie de niste sfaturi

am nevoie de niste sfaturi | Autor: felicia00

Link direct la acest mesaj

buna,
Sunt noua pe aici si am nevoie de niste sfaturi. In curand o sa am doi baietei si cum nu am pe nimeni prin preajma cu gemeni am multe semne de intrebare:cum sa fie patutul mai mare sau doua patuturi , dar carutul, cat timp ati reusit sa ii alaptati. Eu fac clexane de 8 oare pot sa ii alpatez?
A mai nascut cineva in municipal gemeni, dupa cat timp ati ajuns acasa?
scuze pt "marea" de intrebari , dar sunt un pic cam speriata
merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
citat din mesajul lui felicia00

buna,
Sunt noua pe aici si am nevoie de niste sfaturi. In curand o sa am doi baietei si cum nu am pe nimeni prin preajma cu gemeni am multe semne de intrebare:cum sa fie patutul mai mare sau doua patuturi , dar carutul, cat timp ati reusit sa ii alaptati. Eu fac clexane de 8 oare pot sa ii alpatez?
A mai nascut cineva in municipal gemeni, dupa cat timp ati ajuns acasa?
scuze pt "marea" de intrebari , dar sunt un pic cam speriata
merci

In primul rand, felicitari, sarcina usoara si eu te-as invita la subiectul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123553, unde discuta de toate mamicile si gravidutzele de gemeni.
Eu am avut 2 patuturi, pt ca ei cresc si nu incap in unul singur, iar daca incap, sunt sanse maxime dupa cateva luni, cand incep sa 'bantuie' prin patuz noaptea, sa se urce unul peste celalalt, sa se loveasca prin somn si sa se trezeasca unul pe altul. Carut marea majoritate a fetelor de pe aici au cu 2 locuri, unul langa celalat. Neaparat trebuie sa fie pliabil, sa incapa in lift, daca e cazul, in porbagajul masinii etc. Ideal ar fi sa fie si usor dar si rezistent, usor de manevrat. Dezavantajul la cel cu 2 locuri alaturate fata de cel tip 'tamvai', e ca e cam lat si nu incapi prea usor pe troutarele inguste, pe usa magazinelor. Eu am reusit sa alaptez 13 luni (as mai fi putut, dar m-am oprit de gura celor din jur -adica pt ca am fost FRAIERA). Doar ca fata nu a supt direct de la mine, ci m-am stors si i-am pus in biberon. Rares a supt si tare ne-a mai placut la amandoi . nu stiu daca faptul ca faci clexane afecteaza alaptatul. Intreaba medicul tau, cauta pe net. Oricum o sa te opresti cand nasti, deci ... nu vad sa fie vreo problema.
Pupi, hai la subiectul celalalt, sa te cunoasca toate fetele, sa te trecem in listutza!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput