Regasiri (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mama koko ce par misto, exact asa il aveam eu, l.am tuns anul trecut, era lung lung aproape un pic mai jos de fund...nu l.as mai lasa asa de mare insa, dar cum am zis nici nu ma mai tund, o sa pun poze si eu

dastefa ivan se speria cand era mai micut de blender rau de tot, asa ca neavand ce face ca tasu nu era acasa , il tineam in brate si cu o mana invarteam blenderul, in felul asta se simtea ocrotit si n.a mai plans , pana la urma nu mai vroia el sa.l tin, probabil ca se plictisea sau statea chinuit, tot mai demult se speria la sirene de salvare,politie etc, acum i.a trecut si asta, totusi la o masinarie de asta de dat gauri sau de taiat parchet ce stiu eu se sperie , fuge langa mine

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am mai pus o tura de poze
www.flickr.com/photos/dbunny/?saved=1" target="_blank">aici

Koko...mi se apre mie sau nu te-am vazut inca tunsa scurt???? parul superb l-am vazut, acu vreau sa vad si bob-ul...poate ma las convinsa...poate nu

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui dayanara

dbunny - care e prima crema asta cu care.l dai acum? daca.ar fi de la caldura oare l.ar manca, si ivan a avut iritatie de la caldura dar nu.l manca deloc

Mytosil.

Care va sa zica te gandeai la bb2 ha? ........

Mergi la inceput

Ma uit dupa tricicleta la Dani si-am gasit ceva www.amazon.com/Razbaby-009-RT-RaZ-Berry-Silicone-Teether/dp/B000JWSO9I/ref=sr_1_16?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1216911502&sr=1-16" target="_blank">Funny! Pt cei ce folositi bibi...asta poate fi roasa pe toate partile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare - am terminat de upload-dat pozele si filmuletele - oricum is atat de multe - ca o sa va saturati de noi.

enjoy!

noapte frumoasa tuturor.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

dayanara Alexandra de cand s-a nascut a stat numai cu mine si cu sotul, sotul lucreaza pana pe la 6-7 seara, asa ca acum cateva luni m-am trezit ca am un copil foarte dependent de mine, eu l-am schimbat tot timpul, eu i-am dat sa manance, a adormit numai cu mine etc! Cu sotul nu iesea nici pe afara daca nu eram si eu, prin casa se mai juca cu el dar doar daca eram in raza ei vizuala...! Cu altcineva nuprea a avut ocazia sa stea decat in prezenta mea si pentru putin timp! Nu spun ca de vreo luna daca intra cineva in casa incepea sa planga pana se invinetea si vomita! Asa ca am inceput sa-i explic ca e mare, ca mamai nu va putea sta tot timpul cu ea, ca ce frumos ar fi sa iasa afara doar ea cu tati, nu stiu ce a priceput! De ceva timp l-am lasat doar pe sotul meu sa iasa cu ea, mai intai cate 10-15 minute si ii spunea cand intreba de mine ca ma imbrac si vin si eu imediat, apoi am marit intervalul la 30 de minute , o ora si tot asa! Cred ca a capatat incredere! L-am lasat si acasa cu ea si am iesit la cumparaturi (tot cu intervale scurte), mi-a zis sotul ca din cand in cand ii spune ca "mami teaba"(mami are treaba) sau "mami mazin"(mamai magazin), deci stie ce si cum si nu mai intra in panica! Acum a venit cumnata mea si sta la noi 3 saptamani, a acceptat-o extrem de usor, azi mi-au facut surpriza sa plece amandoua la plimbare (tot pentru 10-15 minute)! Am dus-o mereu la locul de joaca si am inceput sa ma mai indepartez de ea, sa o supraveghez de la distanta, la locurile din supermerketuri am rugat personalul de acolo sa incerce sa o bage in seama, si am vazut ca nu se mai agita daca vin tipele alea la ea, chiar se duce ea la ele si le trage de maneca sa se joace cu ea!

mama din 16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

DAYANARA.....nici eu nu o sa-l mai las asa lung,dar pana la jumatatea spatelui tot il las.mie imi place asa drept si cateodata imi mai pun o moatza-doua sa-mi arunc in sus macar varfurile.ma bucur ca ai ajuns la concluzia sa nu te tunzi.eu militez pt parul lung.ma refer la cele care il au deja lung si vor sa-l tunda.

DBUNNY...misto suzi aia,cred ca as roade si eu la ea cat de apetisant arata.pascal nu mai foloseste suzi de pe la 4 luni,sophiei i-o dadeam numai noaptea la culcare,iar de cand cu infectia in gurita o cere mai des,probabil chiar o linisteste.

CARLA.....eu nu pot sa zic de voi decat WOOOOOOOOAAAAWWWWWWWW!bravo voua cate stiti sa faceti!

fetelor lasati frezele si parul meu lung si uitati-va la pozele de DBUNNY si MIRONA.niste bomboane de copii nu alta.in ce ipostaze sant pozati,care in barca,care in cutie mare de carton,care mai frezat ca altul.iar filmuletele cu KARINA,m-au dat pur si simplu pe spate.nu am efectiv cuvinte!felicitari!!!!!!!!

cine imi spune care este primul pas de a invata copchii sa ceara la olita?precizez ca am incercat in n randuri sa-i asez,stau pret de cateva secunde,se ridica si nu mai vor apoi.dezbracati nu vor sa se aseze nicicum.nu-mi spuneti ca primul pas l-am si facut,faptul ca stau si cateva secunde,ca nu va cred.vreau ceva concret,care este efectiv primul pas?timpul pe ceas de pus la oala sau stiu eu ce....ati priceput voi.ca unul sta,altul se ridica....adicalea la mine nu se invata nimic ceva de genul "si inc-o data mai baieti!"...e munca individuala.astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

www.postimage.org/image.php?v=aVMLQwJ]www.postimage.org/aVMLQwJ.jpg" border="0">" target="_blank"> blockquote id= quote quote: hr height= 1 noshade id= quote citat din mesajul lui kokorina br / br / exclusiv pt DBUNNY.....kokorina cu par lung br / br / br / [url=http://www.postimage.org/image.php?v=aVMLQwJ]www.postimage.org/aVMLQwJ.jpg" border="0">

[url=http://www.postimage.org/image.php?v=aVMMbZ0]www.postimage.org/aVMMbZ0.jpg" border="0">www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Mortale pozele,TOATE!!! va pup pe fiecare in parte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Nici eu nu mai vreau ploaie

Nu ne felicitati inca pt pampers mai avem incidente pe jos si afara inca il poarta
Vrea sa renunte de tot la biberon nu mai vrea sa bea lapte din el a mai avut o perioada dar si-a revenit acum chiar nu mai vrea deloc, papa cereale cu laptic din castronel
Ne omoara caninii e crizata rau de tot tipa fara sa-i faca nimeni nimic,i-am dat nurofen si e apa de ploaie

Dbunny-si eu zic NU pt tuns la fel mi-a parut rau acum abia astept sa creasca
si noi avem barca ca a voastra ,ai fost o mireasa super,Dani tot mai scump e
Mirona-doamne ce ochi are Kara
Kokorina-superb par ai avut ,eu stiu cum arata ardeii nervosi ,multi
nici noi nu am avut succes cu olita mai bine incearca direct la wc,Antonia mereu vine dupa noi la baie a pus-o sotul intr-o zi pe wc si a facut pipi am vazut noi ca merge treaba de cate ori ne duceam o luam si pe ea facea nu facea o puneam pe wcsi uite asa a invata sa faca pipi kk la wc

fug la somnic n buna

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput