tulburare de anxietate - psiholog Bucuresti

tulburare de anxietate - psiholog Bucuresti | Autor: iarina

Link direct la acest mesaj

Buna,

Stiu ca au mai fost subiecte, situ ca s-a mai intrebat, insa desi am citit postarile vechi inca nu sunt lamurita si decisa. As vreas a-mi recomande si mie cineva un psiholog bun in bucuresti, eventual daca ati mai facut psihoterapie si aveti incredere in acea persoana...in sensul ca s-a dovedit competenta si v-a ajutat in mod real. N-as vrea sa nimeresc pe undeva sa-mi ia banii si doar atat.
Constientizez ca am o problema de anxietate, diagnosticul medicului a fost tulburare de anxietate. Mi-a recomandat medicatie si psihoterapie. Medicatia am inceput-o de cateva zile, vreau sa ma apuc de psihoterapie, ca sa iau o data taurul de coarne. Pana acum, cu exceptia unui singur episod de acum cativa ani, anxietatea nu mi-a dat mari batai de cap, desi eram constienta ca ma stresez mai mult decat ceilallti si mai ales din orice. Acum as vrea sa fac un copil...si inca nu ma simt pregatita. In primul rand fizic, din cauza anxietatii am avut de-a lungul vietii insomnii plus probleme cu spatele. Apoi psihic, se pare ca trebuie sa imi "rezolv" vechile probleme.
Preciozez ca nu am facut niciodata atacuri de panica, nu imi este frica sa ies din casa, din contra, prefer sa socializez decat sa stau singura...problema mea este ca ma ingrijorez excesiv,mai ales din cauza sanatatii. Orice simptom banal este o boala grava si fac un fix din asta. Medicul a considerat ca nu e o simpla ipohondrie ci mai degraba tulburare de anxietate generalizata, mai ales ca am ajuns la el in urma nesomnului, agitatiei si a tot felul de griji care mai de care mai stupide, pe care insa eu nu mi le puteam controla.

Asadar va rog daca stiti un psiholog bun, dati-mi niste date de contact.

Merci mult de tot.

P.S. Orice alte sfaturi de la cineva care s-a mai confruntat cu ceva asemanator sunt binevenite.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Principesa. Sunt sigura ca te poate ajuta. Daca vrei mai multe informatii si date de contact da-mi un PM sau un e-mail.
Numai bine!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dracusorul spune:

Nu accepti PM asa ca nu am putut sa-ti raspund privat.
Trimite-mi mesaj privat si pot sa-ti reecomand pe cineva in care am incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Am verificat si pm-ul este activat, ar trebuit sa mearga.
dracusor ti-am trimis oricum un mesaj privat.

merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dracusorul spune:

mesaj privat trimis.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonel spune:

Buna,
As dori si eu o recomandare daca se poate, te rog frumos.
Multumesc, o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecs2008 spune:

Eu am ajuns din intamplare dupa nasterea baiatului la dr. Viorel Poalelungi. Este psihiatru si neurolog, nu psiholog, dar este foarte competent. Lucreaza la Sanador in Bucuresti sau la Spitalul Militar. Vi-l recomand cu incredere.

Mergi la inceput