clexane in sarcina cu gemeni

clexane in sarcina cu gemeni | Autor: felicia00

Link direct la acest mesaj

face cineva clexane in sarcina cu gemeni? cum va descurcati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Eu am facut, de pe la 30-32 de saptamani, nu-mi mai amintesc exact, pentru 4 saptamani. Ce vrei sa stii, mai exact? La noi cred ca a avut efect, in sensul ca cei mici s-au nascut la 36 de saptamani, mici, dar fara probleme respiratorii.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia00 spune:

quote:
citat din mesajul lui Laura25

Buna!
Eu am facut, de pe la 30-32 de saptamani, nu-mi mai amintesc exact, pentru 4 saptamani. Ce vrei sa stii, mai exact? La noi cred ca a avut efect, in sensul ca cei mici s-au nascut la 36 de saptamani, mici, dar fara probleme respiratorii.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

buna,
eu fac clexane de la 19 saptamani acum sunt in 29. le fac in pliurile de la burta, dar acum nu prea mai pot sa le fac. Tu unde le ai facut?
Ti-au spus vreo data ceva de "retard de crestere"?
Cat au avut la nastere?
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu le-am facut intramuscular, adica in poponetz , care deja era ciuruit de gravibinion, no-spa si alte 'delicatese' de astea. Mie nu mi-a zis de retard de crestere pt ca pana la 30 de saptamani erau 'in grafic'. Dupa aia nu am mai facut ecograf pana la 36 de saptamani, pt ca ma simtem bine, copii miscau, burta crestea. Cand am fost al control al 36 de saptamni, s-a vazut ca fata a ramas mult mai mica decat baiatul, probabil pt ca s-a pozitionat el pe niste vase de sange care o alimentau si i=a cam luat si spatiul. Asa ca s-au nascut 'fortat', prin cezariana de urgentza cand au vazut ca fata cam intra in suferitnta fetala, de 2900g el, 1600g. ea. Sanatosi tun!
Si in timp, s- adovedit ca Bianca e mai rezistenta la boli. Rares a avut episoade de raceli usoare pe care ea nu le-a luat, desi au stat nas in nas.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia00 spune:

merci pt raspuns
Ai mei au 1000g~100g fiecare(in 26 sapt), dar sunt cu 10% mai mici, conform graficului.
Apropo am vazut pozele cu ingeri tai sun fenomenali sa iti traiasca.

Mergi la inceput