Uter laterodeviat
Am facut o HSG luna aceasta, rezultatul a fost f bun, trompe permeabile, proba Cotte pozitiva dar .... cand am ajuns acasa am vazut k scrie pe buletinul radiologic shi uter laterodeviat dreapta. Am dat cautare pe net shi m-am speriat putzin pt k cica asta ar insemna k am shi endometrioza. E adevarat? Am o usoara durere pe dreapta la inceputul actului sexual de cand ma shtiu , imi tb un preludiu mai lung
.
Mai e cineva cu ac diagnostic?
Cirip
Raspunsuri
coletutza spune:
si eu am uter laterodeviat dreapta! dar doctorul nu mi-a spus ca ar afecta in vreun fel, nici la sarcina....de endometrioza nici vorba, nu cred ca are legatura.
cipcirip spune:
Coletutza
, tu ai dureri? Nici mie nu mi-a spus nimic dr care mi-a facut HSG k ar fi vre-o problema dar am citit pe un alt forum ca cica endometrioza il trage intr-o parte
. Acum sa vad ce-mi zice dr mea de la Sibiu , dc e vre-o pb in sustinerea sarcinii.
Cirip
coletutza spune:
cipcirip, nu am dureri, insa doctorul mi-a spus ca asa m-am nascut eu, cu el intr-o parte
daca aveai endometrioza se vedea la HSG, eu zic sa stai linistita si sa intrebi doctorul.
magdita spune:
Buna fetelor,
Endometrioza nu se depisteaza prin HSG, ci numai prin laparoscopie. Mai sunt cazuri in care se banuieste endometrioza la anumite chisturi pe ovare observate la eco transvaginala, insa se certifica numai prin laparo ca sunt chisturi endometriozice si nu de alta natura. Sanatate multa si sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti visul!
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
cipcirip spune:
Magditza
, shtiam ca numai prin laparoscopie se poate afla dc ai endometrioza sau nu. Mie nu mi s-a spus pana acum sa o fac shi nici nu mai am timp pt k vreau sa incep inseminarile. Voiam sa shtiu dc uterul este laterodeviat din cauza unei endometrioze.
Cirip
nusy spune:
Cirip,si eu am uterul laterodeviat(se vede clar pe HSG ca nu e drept in continuarea colului ci se duce intr-o parte), dar nu e nicio problema.Asa e din nastere,nu din alte cauze.Stai linistita!
Nusy
cipcirip spune:
Nusy
merci, deci sunem mai multe fete deviate
. La mine sunt shi durerile , sper sa nu fiu deviata din alta cauza.
Cirip