Uter retrovers

Uter retrovers | Autor: elenahhe

Link direct la acest mesaj

Buna sunt noua pe aici.
Dupa un control ginecologic,o ecc normala si o ecc intravaginala , am descoperit ca am uter retrover.Foliculii sunt de 26mm(am inteles ca e bine).
Am luat 2 luni pastile AC si am intrerupt.Doctora mi-a recomandat sa iau acid folic(iau de o luna).
Dezamagirea mea este ca nu am ramas cu toate ca am fost la ovulatie,am prestat si nimic.
Analizele sunt ok.
Oare de ce nu raman?
Cele care avetii uter retrovers,spuneti-mi si mie cum ati ramas?ce pozitiii?
Avetii ideie,daca si-au mai facut efectul pastilele?
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna elenahhe si BINE AI VENIT PE !
Vreau sa-ti spun sa nu-ti faci nici o problema cu privire la uterul retrovers, care e destul de des intalnit, se ramane fara probleme, doar ca necesita ca dupa , fie sa stai pe burta ~ 20 de minute, fie pui o perna sub fund si ramai linistita asa, tot cam atat timp. Cel putin asta stiu eu si asa fac, pentru ca si al meu e tot retrovers, doar ca am si alte probleme pe langa. Foliculii, asa e, sunt la dimensiunile optime, asa ca stai linistita si pentru asta. Acidul folic e foarte bun si in perioada de dinainte de a ramane gravi si dupa, timp de 2-3-4 luni (nu stiu exact). Iti doresc multa bafta si curand sa anunti vestea celor II.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Scuze, am uitat sa-ti spun sa scrii repede vreo 10 mesaje, ca iti sunt moderate mai greu, fiind noua pe forum si din cauza asta s-ar putea sa apara cu intarziere.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenahhe spune:

Mc.Uitasem sa zic ca am stat de fiecare data cu perna sub fund cam 30 min.
O sa incerc sa stau pe burta.
Tu incerci de mult?
Sper macar luna asta sa mearga.
Daca nu te superi crezi ca ar fi mai bine sa-mi pun perna sub fund inainte sa-si dea drumul?
Ma gandesc ca sar duce mai repede spermatozoiziii.
Tu ce crezi?

Mergi la inceput

E bine cum procedezi si cred ca e buna si metoda cu perna pus dinainte de.... Poti sa intrebi orice, fara probleme, ca nici vorba sa ma supar, se poate? Daca stiu si pot sa te ajut, cu mare placere. Noi incercam de aproape 8 ani, dar la mine mai sunt si alte probleme. Multa bafta, iti tin pumnii sa se intample minunea cat mai curand.

Lau-Meli si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Elenahhe stai linistita si nu-ti fa griji inutile. Uterul retrovers nu e o problema, chiar daca multi dr lasa pacientele sa creada ca este. Si eu am uterul retrovers si am ramas dupa 3 luni de incercari. Nu stiu de cat timp incerci tu dar pot sa-ti spun ca eram exact ca tine, adica ma tot intrebam de ce nu raman? Imi imaginam ca se intampla din prima... Dar cu putina rabdare si perseverenta ai sa reusesti. Mie mi-au fost de mare ajutor testele de ovulatie,pt ca eu nu stiam cand ovulez avand un ciclu foarte neregulat. Asa ca dupa 2 luni am recurs la ele, si am reusit. Si sfaturile pe care le-ai mai primit deja de la celelalte sunt foarte bune asa ca n-am sa le mai repet si eu. Tot ce pot sa mai adaug este sa fii cat mai relaxata cu putinta in privinta lui bb pt ca vine cu siguranta cand te astepti mai putin... Mult succes!!!

Anna 38+ cu Ioana Maria
AMR 4 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenahhe spune:

Momentan stau linistita si relaxata,pt ca incer de o luna,dar stiti si voi,nu am crezut.
Sper luna asta.Pana la urma va venii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna Elenita!
De la dr stiu ca si eu am pb asta cu uter retrovers. Mi-a zis ca nu e o pb, doar sa stau pe burta 15 minute dupa si sa nu intru in panica daca nu raman dupa prima luna :). Deci succes si incercari placute :)

Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata... dar pentru cautarea ei merita sa alergi toata viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliki4god spune:

buna...imi poate si mie explica cineva ce-i ala uter retrovers?...eu incerc de patru luni cu perna sub mine, pozitia lumanarii, etc. si nimic. Mai mult ca sigur ca sunt ceva dereglari la mine dar nu stiu de ce natura. Inca nu m-am dus la doctor sa vad ce am de nu raman cand imi propun, dar mai astept poate vine de la natura bb-le. Eu cred ca pozitia lumanarii ii cel mai bun,,,,picioarele ridicate paralel cu peretele si tii cu mainile de solduri. Ii mai greu pentru cine e grasutza dar merge. Speranta moare ultima. Io cred ca ma gandesc prea mult la a ramane insarcinata si de aceea nu raman. Imi iau gandul s o sa vina one day.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Uterul retrovers este o usoara anomalie de pozitionare, destul de fecventa, care nu este cauza de infertilitate! Spermatozoizii, daca au o mobilitate corecta, isi gasesc drum catre ovul si printr-un uter normal, si printr-unul retrovers. Va reamintesc ca perioada considerata de catre medici ingrijoratoare in cazul neaparitiei unei sarcini este de 12 luni, cu contacte sexuale frecvente si neratarea perioadei de ovulatie (exista teste in farmacii). Deci - daca nu stiti sa existe alte afectiuni/deficiente mai grave -, nu va mai jeliti dupa o luna - doua, relaxati-va, ca nu sunteti la maraton, si concentrati-va pe senzualitatea procesului tehnologic. :)

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliki4god spune:

multam faina LucaLuca...cam asa este cum zici tu...nu va ganditi ca o sa vina cand nu va asteptati sau cand va asteptati mai putin. Thanks!

Mergi la inceput