Dermatolog de urgenta

Dermatolog de urgenta | Autor: anaconda80

Link direct la acest mesaj

Buna ziua
As dori si eu niste sfaturi in legatura cu dr dermatologi, am o problema cu fetita mea de aproape un anisor careia ii apar si dispar de pe corp niste iritatii ca o piele aspra si pe fata ii apar niste iritatii daca se racaie sau se freaca, aceste iritatii sunt la inceput rosiatice si apoi daca mai sunt iritate devin ca niste "cosulete" desi urasc termenul. Eu am acnee si am si acele zone cu piele aspra care apar si dispar dar nu asa de multe ca ea si sunt localizate in general pe picioare spre solduri si din timpul sarcinii mai am si un fel de pata pe glezna dreapta in interior care se mareste dar nu se ia. Sper ca nu are pielea si tenul meu sensibil si enervant, ramane de vazut. Am nevoie mare de sfaturi ce-mi recomandati, nu am incredere mare in dermatologi si deloc in cosmeticieni.
Multumesc anticipat

Va pupacim pe toti si va uram bafta si sanatate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Eu am fost acum 2-3 ani la D-na Dr.Raluca Popescu de la Medicover si mi s-a parut OK.

Cu Cristi am avut probleme cand era bebe (la 5 luni), am facut carare la spitalul de dermatologie.... am fost la 2 medici, am incercat 3 tratamente pana a cedat alergia.

Ingrid si Cristi 5 ani si 4 luni

Mergi la inceput